- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ez sajnos benne van a pakliban, az igaz. Ugyanakkor megnéztem a pozitív értékelések közül azokat, amelyek a hátlapra szólnak és mind jó. A negatívak között 80% a sebességre panaszkodik, egy emberke adott panaszt hátlapra, de nem értettem egészen mi volt a gondja vele, mert arról szólt a nyűgje, hogy a home button nem megy. Mi köze a kettőnek egymáshoz..?
-
Agostino
addikt
válasz
sirarcheer #39941 üzenetére
Fehér iPhone 4 : ))))
-
Agostino
addikt
Üdv.
A hétvégén sajnos voltam annyira szerencsétlen és földhöz vágtam szegény telefonom, amelynek eltörött a hátlapja a jack dugó és a fém keret találkozása között. Mivel nagyon cseszi az agyam, hogy nem tökéletes a telefonom, ez cserés lesz. Húszezreket nem akarok költeni erre - nincs annyim - plusz, innentől tokban lesz, de addig is kellene egy hátlap. Ezt találtam, négyezer forint körül tudnám szerezni [ezt]. A bolt értékelése nagyon pozitív, a kép alapján nem is vészes a cucc.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hát igen, nekem is ez volt ma a mákom. Beállítottam, hogy ébresszen 10:30-kor, de nem is figyeltem rá, mert jóval hamarabb keltem végül. Erre ahogy ülök a gép előtt, elkezd 11:30-kor ébreszteni. Külföldi fórumok szerint a general - mail/can - timezone sup. részt tegyem át off-ra. Megpróbáltam de semmi. Kínomban minden ébresztőmet visszaállítottam egy órával, jobb ötletem most nincsen.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem nagyon olvastam még vissza, mert alig látok a pipától, annyira felhúztam magam. Más is járt úgy, hogy az óraátállítás miatt nem ébreszt rendesen a telefonja? Beállítom, hogy ébresztó 11:40-kor semmi. Ha viszont 10:40-re állítom a nyári szerint, akkor 11:40 ébreszt. Állítgattam már mindent, de semmi változás. iPhone 3GS + iOS 4.1.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Egy kis [érdekesség], szerintem még akár jól is jöhet valakinek. : )
-
Agostino
addikt
Üdv.
Körvonalazódik, mondjuk úgy. : ) Ha megy a zene és böngészek akkor persze megmarad, nézhetek mailt is meg minden. Lehet, hogy mondjuk az iPod rész pont joker, mert nekem akkor is szól tovább, ha letöltött cucc megy - legalábbis ahogy párat megnéztem.
Edit: oh, hogy minden gyári futhat a háttérben, csak a letöltött programok nem futhatnak és arra nem nyithatok mást. Na, hát de komoly érvágás. Hú + ha.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Tudná valaki tisztázni nekem, hogy mit is jelent iPhone készülék esetén a MultiTasking fogalma?
-
Agostino
addikt
válasz
adnoctum18 #23980 üzenetére
Üdv.
"nem tudom, hogy ez az előleges baszakodás mennyire kavar bele majd"
Oh, a végén azt is megbánod, hogy iPhone-t akarsz. Nálunk édesanyám aranykártyás, 4 szám van a nevén, és végül ismeretségnek hála tekintettek csak el a kauciótól amikor vettünk. Drukkolok neked, de iszonyat szemetek tudnak lenni.
-
Agostino
addikt
válasz
tikshow #23931 üzenetére
Hát az van, hogy behúztam a számokat anno a tracklistbe. Az le lett mentve meg minden, de a napokban véletlenül rányomtam arra, hogy listázzon Artist szerint. Azóta minden album felborult, hiába van a Get Infoban benne, hogy hányas számú a zeneszám. Track number szerint pedig nem is látom, hogy merrefelé lehetne rendezni.
-
Agostino
addikt
Üdv.
iTunes-ban hogyan lehet megoldani azt, hogy albumon belül a számokat sorba rendezze?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Vásároltam iTunes-ból programot, használom is, azonban nem látom a számlatörténetben a terhelést. Mikor történik a levonás, vagy hogyan van ez?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Olyankor mit tudok csinálni, ha az iTunes újraindítás után mindent elfelejtett? Nincsen meg egyik playlistem sem, csengőhangok eltűntek, minden beállításom üres, alap gyári...
-
Agostino
addikt
válasz
tikshow #23775 üzenetére
Üdv.
Ja, ezek jó alternatívák, oké, de mit csináljak akkor, amikor megírtam a mailt, el akarom küldeni, de visszadobja, és én azt akarom, hogy megváltoztassam a feladót, vagy bármit szerkesszek rajta? Nem lehet, legalábbis sehol sem találtam, hol lehet szerkeszteni a telefonban egy már megírt de el nem ment telefont. Most így jártam, G nem küldte, módosítani semmit nem tudtam, végül hagytam a francba és megírtam újra gépen, webes felületen.
-
-
Agostino
addikt
Üdv.
No, jó most lett tele a tö... tudatom a GMail-el, meg annak fiókimportálós és telefonra küldős megoldásából. Létezik pontos és működő leírás arra nézve, hogy Freemail fiókot hogyan lehet 3GS telefonon Net 500 MB díjcsomag mellett beállítani? Ugyan így jól jönne egy leírás T-Online-os e-mail fiókhoz is. [Ez] nem megy nekem. Oh, a maileket 3G kapcsolat alatt akarom lehívni, ezért ha valaki kimenő smtp-vel akar megszánni, ilyet adjon, ne a mail.t-online.hu-t, az imo nem ide tartozik.
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
Hmm, csak nekem nem elérhető ideiglenesen a Tunes, vagy nektek sem?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Melyik alkalmazás a legjobb a következő célokra: üzemanyagfogyasztás és kiadás naplózása, illetve mindenféle kiadásom naplózására? Akár szétválasztva fogyasztás, ruházat, egészség stb...?
-
Agostino
addikt
válasz
manchester85 #23517 üzenetére
Üdv.
Jólvanna, egy hete van még meg csak a telefon, merülnek fel bennem még ilyesmik. : ) Persze így belegondolva logikus valahol amit mondasz. Ami adatforgalom az adatforgalom, tökmindegy milyen sávon. Értem. : )))
-
Agostino
addikt
Üdv.
Adatforgalmas kérdésem lenne. Nem a megszokott csomaggal üzemel a telefonom, tehát se nem MédiaMánia sem ikon, hanem egy független csomag, amihez vettem 500 megás mobilnet csomagot. Az lenne a kérdésem, hogy ebbe az 500 megába egyaránt beleszámít az EDGE és a 3G hálózaton felhasznált adat, vagy neadjisten az EDGE külön díjazásban mozog és az ottani forgalmi adat nem külön számolódik az 500-on felül?
-
Agostino
addikt
Ahoy.
Csak sikerült szereznünk egy 3GS-t, és hát hű, 2 napja csak ezt nyomogatom, még a maileket is inkább itt hívom le, nem gépen. : ))) Klassz. : )) Volna viszont egy kérdésem a kijelzővel kapcsolatban. Vettem hozzá egy [ilyen] tokot, de a plexi hozzáér a kijelzőhöz, és így ráragad meg minden. Szóval hozzátapad. Szerintetek ez hosszútávon gáz? Vagy tegyek rá egy réteg védőfóliát és arra ezt a plexit?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Valed
Hát igen. Régi előfizető vagy? Akkor bizony a kurva anyád. Most estél be az utcáról és semmit nem tudunk rólad, de új számot kérsz és új ügyfél? Oh, szeretnéd, hogy lenyeljem a végén?
RicHarD
Abba gondolj bele, ha valaki célirányosan emiatt a telefon miatt jön át és kell neki ugyan úgy a száma, mint nekem. Neki spec. azért, mert az üzleti kapcsolatai nem engedik meg, hogy váltson. Kap arra nézve korrekt tájékoztatást, hogy hogyan megy ez az ügymenet? Hát, nem egészen.
icecave
Akármi is, sok sikert. Én most elkezdnek nézelődni más készülékek felé. LG BL-40, G2, E72. Mert telefon viszont kell. : \
-
Agostino
addikt
válasz
icecave #23024 üzenetére
Üdv.
"Elhiszem, hogy sokan leléptek, drága a per, de nem ez a megfelelő hozzáállás."
De ez engem nem érdekel. Miért engem különböztetnek meg hátrányosan, a saját hülyeségük miatt. Tessenek komolyan megnézni, kinek adnak el egy ilyen telefont. Majdnem tíz évet töltöttem el a Pannonnál, soha nem késtem semmivel - tudom ezt nem tudják lekérni - majd biztosan most fogok. Nevetséges. Mindenképpen átjöttem volna a T-hez, hiszen minden ismerősöm és családtagom rózsaszín, ez nem izgat, és max tényleg veszek másik készüléket, de ez a sztori most megfogott, és azt hiszem én is megszorongatom az ő tökeiket, de legalábbis mindent megteszem, hogy jól bekéküljön.
Nordik
"A maradékot visszakapja?"
Áh, uram, ön már kapisgál valamit. : )) A kaució, mint olyan, nem erről szól. Nem értek hozzá, mármint egzakte nem tudom definiálni, viszont ért hozzá revizor édesanyám és az APEH akinek dolgozik. : )
-
Agostino
addikt
Üdv.
Irigykedve olvasom spedyboy beszámolóját, nekünk valamiért az istennek nem akarnak eladni iPhone-t. Nem értem nektek mi a titkotok.
Áthoztam a számomat Pannontól, bementem, 19 900 kezdőrészletben szeretném, ikon 200. Kaució most akkor van, hallottam mindenféle pletykát? Van. Mennyi? 75 000 forint. Miért? Azért, mert sokan megkötötték a legolcsóbb szerződést és leléptek. Aha. Jó, akkor adok 80-at , de akkor nem kérek részletet, hanem egyben. Akkor lesz kaució? Igen, lesz, még 75. Elnézést? Hát, még 75 a kezdő összegre. Miért? Ha aláírom a szerződést, annak megszegése esetén engem bíróság elé vihetnek. Különben is, van önálló keresetem, tudom fizetni a részleteket és a díjat. Akkor miért kellene kaució a telefonra? Oh, hát nem is a telefonra kell, hanem a díjcsomagra. Első körben itt adtam fel. Hozzáteszem 6! T-Mobile üzletben jártam / jártunk már, mindenhol teljesen mást mondtak. : ))))
Következő felállásban azt fundáltuk ki, hogy édesanyám nevére iratom a számomat, ő már aranykártyás, 3 előfizetés van a nevén, folyószámláról levonás, havonta kemény összegek befizetés. Ezt elmondás, akkor milyen feltételekkel kaphatunk ilyen készüléket? Hát, kezdőrészlet, havi részlet, virágok és méhecskék csupa jóság, minden ok, nem para. Szuper, kaució lesz? Hát, sajnos igen, 75 000 forint. Aviszontlátásra. A sztori persze ennél szerteágazóbb és izgalmasabb, le fogom írni részletesen a történteket, ha még sokat vacakolnak velünk, és amellett, hogy cikk formájában közzéteszem, egyéb lépéseket is megteszünk, mert nagyon ravasz népek ezek a rózsaszínben, a kaució nem egészen így működik. : ))
-
Agostino
addikt
válasz
AirBundy1 #22899 üzenetére
Üdv.
Hmm, ez érdekes. Akkor viszont felmerülnek bennem további kérdések. Visszamenőleg minden videó ilyen, és eztán is ilyen lesz? Azaz mindegy, hogy mondjuk egy 5 éves tartalmat nézek meg, vagy egy olyat, ami pár napja lett feltöltve? TL,DR: vannak ott is lejátszhatatlan videók?
Kis Joe - ah, az más.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Szépen lassan talán összejön végre az iPhone-om, de egy dolgot nem tudok összerakni. Ha nem támogatja a Flash-t, akkor Youtube hogyan fér össze? Biztosan naiv kérdés.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Na, tegnap végre elindítottuk a számhordozást, szóval csak idő kérdése, és érkezik a telefon. : ) iTunes és programok megvétele kapcsán merült fel bennem egy kérdés, így látatlanban: tudok majd rá másolni tetszőleges zenét és képanyagot? Remélem igen...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Köszi mindenkinek a választ, akkor ez így sztornó hónap végéig. Számhordozással mentem volna át, sosem voltam T-s, és ha máshol lenne iPhone, nem is lennék, ami azt illeti.
-
Agostino
addikt
Üdv.
iPhone vásárlásán gondolkozok mostanában a T berkein belül, sőt, szerdán-csütörtökön készültem is felkerekedni, azonban ma, ahogyan olvasgattam ezt-azt a telefonról, olyan infóval is találkoztam, hogy Rózsaszínék kauciót is kérnek - állítólag. Ez igaz, vagy sem? Nem egészen értem a dolog apropóját, hiszen ha már otthagyok közel százezer forintot, akkor ugyan, nézzék ki belőlem, hogy itt nem lesznek gondok.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest