- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #47323 üzenetére
Ehh, az tény, hogy nincsen most éppen jó szériám, az Apple már csak a cherry on top
-
zack
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #46075 üzenetére
Hívd most.
17-22h között elérhető.
Belefér a plüsstokba.
A vége enyhén kilóg, de ez nem zavar. A szélessége volt kérdéses, de belefér.A fóliát én sem ajánlom.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Ferko75HUN #46029 üzenetére
zack ez neked szól:
Nem jártam sikerrel, nem volt délelőtt elérhető a srác.
Majd talán jövőhéten összejön.
Sikerült kitalálnod valamit a kijelző védelemre?
Olvastam először te is hezitáltál, mert így már nem fér bele a plüsstokba.
Én is elég szűk tokot használok jelenleg, de a körülmények miatt sajnos még kitalálhatom mit tegyek.
A kijelző fóliákkal nem voltak jó tapasztalataim a 3g-m esetében. -
válasz
Ferko75HUN #46033 üzenetére
Fólia ügyben már nem tudsz, egy ideje nem árulok már invisible shieldet. Most nekem is SGP Crystal Clear fólia van fent hónapok óta. Szerintem az egyik legjobb. Hátul karbon matrica, de ezt érdemes cserélni másra (akár IS), mert csúszik :S
-
válasz
Ferko75HUN #46029 üzenetére
Elküldheti, chilit ettem, az éteren keresztül olyat f*ngok a telefonba, hogy azt a füledet elfejteted egy életre
Hogy ON is legyek, zack, a fülhallgatód belemegy így a jack csatlakozóba? Nem a gyárira gondolok,hanem bármilyen másmilyenre, nekem ez a szívás a bumperrel is, nem megybele a cx500, ha rajta van. Így nem is használom.
-
zack
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #46023 üzenetére
Nem egyszerűbb felhívni? Írtam, hogy pü-ben elküldöm a számát akinek kell.
-
zack
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #46016 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #46010 üzenetére
Köszi mindenkinek!
10k volt, és megbeszéltem az eladóval, hogy akit még érdekel fél árban, azt küldöm hozzá.Tel. számot pü-ben küldök, akinek kell.
Jelenleg 1db van még neki, egy ezüst-fekete, de elvileg lesz még neki pár héten belül.
De egyébként ez a hirdetése: [link]Szkeptikus voltam, de eredeti a cucc.
Addig kell venni amíg van lehetőség, mert ki tudja mennyi idő alatt ürül ki a "kamion".
10k-ért szinte ingyen van.
Ami a dobozban van:
-Carbon hátlap
-2db tartalék csavar
-imbuszkulcs
-2 részből álló alu bumper tok. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Ferko75HUN #45252 üzenetére
Köszi, vártam már ilyen info-t
-
Blaise
veterán
válasz
Ferko75HUN #45187 üzenetére
Köszi, ez is nagy segítség
Pont ezt a modellt néztem, a T-Mobile 4e Ft körül árulja a webshopban, de kép alapján nem tűnik strapabírónak.
Egyelőre ez tetszik: Navigon autós tartó
-
Peti567
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #45032 üzenetére
i4 navigációjával kapcsolatban nincs tapasztalatom (várom a vodás ingyenes igo-t).
Google Maps-ot szoktam használni, tökéletesen működik, iránytű is! (mondjuk ott a net is bejátszik)!
Egyébként nem hallottam még hogy bárkinek is gondja lett volna az i4 gps-ével kapcsolatban! -
Gubro
senior tag
válasz
Ferko75HUN #45032 üzenetére
Az iPhone4 GPS fenyevekkel jobb a 3G-nel, gyakorlatilag masodperceken belultalal jelet es nagyon jol tartja.
-
Peti567
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #45029 üzenetére
Én a Brodit autós tartókat nagyon ajánlom!
Nézd meg őket, nem olcsó de nagyon jók, biztonságosan, stabilan tartják a telefont, tuti hogy egyszer sem fog kiesni belőle a telefon vagy a tappancs lejönni az ablakról!
Minden autóhoz speciális tartó tartozik!
Van olyan tartójuk is amibe tokkal együtt bele lehet rakni a telefont!
Én már évek óra ilyet használok a telefonhoz (i4 előtte i8910HD) és még anno PDA-hoz is! -
gYaLo
őstag
válasz
Ferko75HUN #45029 üzenetére
Holnap meg tudom kérdezni, hogy Apum milyen tartót használ.
Neki Navigon 1.7van (JB-s teló) és tökéletesen működik..
Volt régebben egy asszem Mio c720-a , és ugyan úgy működik, mintha azt használná -
madarasz92
őstag
válasz
Ferko75HUN #38356 üzenetére
Ez nem mese kérdezd meg az Omnia 2 topikba ha nekem nem hiszel
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Ferko75HUN #37942 üzenetére
Huh, epp erre jartam fel ev utan...
Pmben gyorsabb az ilyesmi!
Lenyeg, hogy a gep bluetooth drivereit is erdemes atnezni, meg asszem a win7nek alapban latnia kell a telefont. Viszont ha jol emlekszem talan az Itunes is tett fel par szukseges drivert...
Ugy emlekszem egyszer csak elindult. Az a baj, hogy a gepem nincs most nalam kiprobalni. -
trobi28
addikt
válasz
Ferko75HUN #37942 üzenetére
Wifin nem jó?
PDANet-et használom erre (Cydia) -
a000
őstag
válasz
Ferko75HUN #32946 üzenetére
Kedves Frz!
Nem vagyok az apple, nem ott dolgozom, nem én intézem az itunesos dolgokat, kérdezd meg tőlük!!!
Valamit te ronthattál el. Én kártya nélkül téptem le, minden rendben volt.
-
Everman
addikt
válasz
Ferko75HUN #32946 üzenetére
Akkor nem vontak le tőled semmit, csak lefoglalták, amit ha pár nap alatt nem költesz el, akkor visszakerül a számládra.
-
manchester85
veterán
válasz
Ferko75HUN #24842 üzenetére
Egyébként a repedéssel kapcsolatban nekem az az elképzelésem, hogy az az átkozott gyári adatkábel az oka, ugyanis erős cibálást igényel a kihúzása, és a behelyezés sem annyira könnyed. Az iPodokhoz olyan csatlakozót adnak (vagy adtak, mert az enyém már 3 éves), amin két oldalt van egy-egy pöcök, összenyomható és sokkal kényelmesebb a használata, mint az iPhone-é. Én csak arról töltöm, a gyárit egyáltalán nem használom. Úgyhogy szerintem szerezzetek be valahonnan egy olyan adatkábelt, amin két oldalt gombok vannak, mert szerintem a gyári kábel nehézkes használata, cibálása okozza a repedéseket.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
Ferko75HUN #15219 üzenetére
Egész szöveg, komplett mondatok fordítására nem használom, csak ritkán szótárazni, de próbáld ki az iTranslate progit. Szavakat kikeresni egyébként a Dictionary-el szoktam, ami egy angol-angol szótár. Nagyon hasznos.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Ferko75HUN #8617 üzenetére
Hja, nem rossz. De asszem a leírásban is 4 óra használatot ír 3g-re, ahhoz meg közel van. Ehhez képest a 2 óra - 80% nagyon baba, levezetve 8-10 óra használat?! Há' nem semmi.
Hát ezzel a safarival már a 'szom kivan. 3-4 megnyitott ablaknál ha egyet bezárok, rögtön megáll, majd kilép.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Ferko75HUN #8589 üzenetére
Na, 3 ó 20 perces folyamatos 3g-s baszkurával most jelzett a 20%.
-
samgar
őstag
válasz
Ferko75HUN #8589 üzenetére
Nálam is kivan kapcsolva minden, Fényerő levéve, 3G ki, GPS ki, kékfog ki, Fetch ki.
Mégsem bír ki egy napot :S -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #3093 üzenetére
Én is pont erre gondoltam, és ezért tetszett a reakció.
Simán elképzeltem bepe79 fejét, amint ott ül a gép előtt, és szegény nem tud mit kezdeni a kifejezéssel.
[chelloZotya egy mondatban leírta azt, amit én pár hozzászólással feljebb, kicsit tapintatosabban. Bunkó volt, de velős volt, és ha nem az lett volna a válasz ami, lehet hogy vicces se lett volna. De így? Nálam ütött#3097: Nem kell hozzá bankkártya. Amikor regisztrálsz, bepipálod a "none"-t. Ha albumborítókat akarsz, ajánlott inkább US Store-ba regelni.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Ferko75HUN #3093 üzenetére
Valószínűleg.
Zotya: Leírta a tapasztalatait, ha nem tetszett nem kell elolvasni, és beszólni sem. Örül neki hogy felrakta, hogy tisztább jobb szárazabb érzés. Kicsit túl lelkes, na és? pár(száz) poszttal korábban lett mindenki kobakon bólintva hogy ne menjen el a topik a személyeskedés irányába, ha egy modi úgy gondolja hogy spam amit ír, akkor figyelmezteti és ennyi. volt régen dc-n egy mondás, a moderálást hagyd a moderátorokra, az operálást pedig az operátorokra.
Uff, vagyos Off -
Zoty4
őstag
válasz
Ferko75HUN #2738 üzenetére
köszi, ez korrekt fasza leírás, neki is esek este
-
Miv
tag
válasz
Ferko75HUN #2731 üzenetére
Hmm... jól néz ki. De egy külföldi oldalon (itt) több kép is van róla. Jól látom, hogy a végén szivargyújtó van, és viszonylag rövid a "szára"? Csak azon morfondírozom, hogy ha végre normális navi lesz az iphone-ra, és ezt pedig lent kell tartanunk a szivargyújtó töltő környékén, az nem lesz túl szerencsés. Ha így van, kár, mert nagyon szimpatikus nekem ez a tartó.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #2660 üzenetére
Lásd #2654-et. Lehet az a baja.
-
robi0604
őstag
válasz
Ferko75HUN #2649 üzenetére
Ha levont, elvileg elfogadta.
Egyébként azt az összeget, csak biztosítás miatt volta le, melyre nem fognak igényt benyújtani és visszakapod 14 nap múlva.
Ez az első pár fizetős programnál így lesz.Eseetlegesen az lehet még a probléma, hogy nincs rajta pénz...
-
macikos
addikt
válasz
Ferko75HUN #2647 üzenetére
24 órát nem szabad rajta hagyni. Nem kell formázni.
Töltésnél a legjobb, ha megvárod amíg teljesen feltölt és utána még rajta hagyod 30-60 percet. Így biztosan 100%-ra feltölti.
Ajánlott nem össze-vissza töltögetni. Tehát 20-30% töltöttség mellett simán ráteheted töltőre, nem kell megvárni, amíg kikapcsol, de ha már töltöd, akkor teljesen töltsd fel.
A GPS, Bluetooth, Wifi, 3G kikapcsolásával csökkentheted az energiafelhasználást, a másik jó módszer pedig a képernyő világítást lejjebb venni, úgy még kontrasztosabb is a kép és érdemes bekapcsolni az automatikus fényerő szabályozást.
-
macikos
addikt
válasz
Ferko75HUN #2599 üzenetére
Hááát, nem tudom mi lehet a gond. Ezt a képernyő elsötétülést a csúszka elhúzása után akkor csinálja, amikor még nincs aktiválva. De ez akkor ugye már megtörtént?
És ott milyen SIM kártyával próbáltátok?
-
macikos
addikt
válasz
Ferko75HUN #2597 üzenetére
Nem értem a problémádat
Az a gond, hogy sötét a képernyő? Menj be a beállítások menübe és vedd fel a fényerőt.
SIM Locked? Milyet vettél, hol, független, stb? Ezeket leírhatnád.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Ferko75HUN #2504 üzenetére
2: mp3at zenehallgatásra. csengőhangot konvertálni kell rá m4a(aac) formátura.Aztán át kell írni m4r-re a kiterjesztését, és már fel is lehet rakni itunes-al,de csak fél percest lehet.
Szivargyújtó töltőt ott néznék, sok utángyártott szereti kinyírni az akksit.
Szerintem neked kell feltenni, de az csak annyi hogy rádugod az itunesra és mindent elintéz helyetted -
2T
tag
válasz
Ferko75HUN #2504 üzenetére
Bármilyen divxből tudsz konvertálni, van több ingyenes progi a neten pl Jodix Free iPod Video Converter
Sima 3,5-ös jack van rajta, úgyhogy rádugod és kész.
Van rajta magyar bill ékezetekkel mindennel (2.1-es szoft)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest