- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
str4y
tag
válasz
Endruboy007 #10254 üzenetére
Bizony szépen le tud kopni, de ha nem nagyon tartod kulcsokkal, ilyesmikkel egy zsebben, akkor nem lesz semmi gond.
Egyébként én amint megveszek egy iPhone-t az első dolgom mindig a tok és a fólia.
-
str4y
tag
-
str4y
tag
válasz
Dr. Oid #3542 üzenetére
jb nélkül még nem nagyon turkáltam a fájlok között, de ezek szerint lehet.
Viszont az iFunbox nekem néha szokott nagyon furcsa dolgokat csinálni, pl pár napja akartam törölni az egyik fájlt amit feltettem, és hiába mutatta azt, hogy törölte ott volt még. Azután ssh-val sikerült, próbáld meg te is.
-
str4y
tag
válasz
szekfizsolt #2985 üzenetére
a dolog nagy része automatizált, ismerősömnek 4 óra alatt unlockolták
-
str4y
tag
Valakinek egyébként működik az iTunes U iOS 6 alatt? Nekem ahányszor elkezdenék streamelni egy videót, összeomlik. Ha meg letöltöm, akkor beteszi a videók közé, le is játsza, de csak hang van, és fekete kép.
-
-
str4y
tag
válasz
Coleszi #2784 üzenetére
Nem sűrűn szoktak problémák akadni, de megvan rá az esély. Ha felteszed a korábbi tweakeket, akkor valószínűleg nem ütközöl problémába.
Hogyha viszont frissítesz is, akkor már nem jó ötlet visszatenni, főleg ha nagyobb frissítést tervezel, pl iOS 5->6. Abban az esetben az iBackupbot használatát ajánlom, segítség itt.
-
str4y
tag
-
str4y
tag
Nem tudjátok, hogy mi történik hogyha jövő héten felrakom az iOS 6-ot, de a béta közben lejár a fejlesztői accom? Ott fogok ragadni, amíg nem fizettem újra, vagy a nyilvános release-ig?
-
str4y
tag
válasz
manchester85 #1206 üzenetére
nekem is volt ilyen, egy restore megoldotta
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest