Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
str4y
tag
válasz
Endruboy007 #10254 üzenetére
Bizony szépen le tud kopni, de ha nem nagyon tartod kulcsokkal, ilyesmikkel egy zsebben, akkor nem lesz semmi gond.
Egyébként én amint megveszek egy iPhone-t az első dolgom mindig a tok és a fólia.
-
str4y
tag
-
str4y
tag
válasz
Dr. Oid #3542 üzenetére
jb nélkül még nem nagyon turkáltam a fájlok között, de ezek szerint lehet.
Viszont az iFunbox nekem néha szokott nagyon furcsa dolgokat csinálni, pl pár napja akartam törölni az egyik fájlt amit feltettem, és hiába mutatta azt, hogy törölte ott volt még. Azután ssh-val sikerült, próbáld meg te is.
-
str4y
tag
válasz
szekfizsolt #2985 üzenetére
a dolog nagy része automatizált, ismerősömnek 4 óra alatt unlockolták
-
str4y
tag
Valakinek egyébként működik az iTunes U iOS 6 alatt? Nekem ahányszor elkezdenék streamelni egy videót, összeomlik. Ha meg letöltöm, akkor beteszi a videók közé, le is játsza, de csak hang van, és fekete kép.
-
-
str4y
tag
válasz
Coleszi #2784 üzenetére
Nem sűrűn szoktak problémák akadni, de megvan rá az esély. Ha felteszed a korábbi tweakeket, akkor valószínűleg nem ütközöl problémába.
Hogyha viszont frissítesz is, akkor már nem jó ötlet visszatenni, főleg ha nagyobb frissítést tervezel, pl iOS 5->6. Abban az esetben az iBackupbot használatát ajánlom, segítség itt.
-
str4y
tag
-
str4y
tag
Nem tudjátok, hogy mi történik hogyha jövő héten felrakom az iOS 6-ot, de a béta közben lejár a fejlesztői accom? Ott fogok ragadni, amíg nem fizettem újra, vagy a nyilvános release-ig?
-
str4y
tag
válasz
manchester85 #1206 üzenetére
nekem is volt ilyen, egy restore megoldotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest