- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz Nordik #259600 üzenetére
Igen azon is gondolkodtam, de csak éjjel töltöm wirelles, nem tudom elképzelni, hogy a 90%-os beesne nagyon hamar 84%-ra.
Én szeretem, hogy benne van, meg mondjuk pont az apple 6/6s akksis botránya után illendő is, hogy benne van ez a funkció, most ha nem lenne "nyilvános" adat akkor engem bosszantana, hogy egy 75%-os akksis iphonet veszek meg ugyanannyi pénzért, mint egy 85%-osat.
-
Freerider89
tag
érdekes ez a kijelzés... így ebben a formában valóban nincs értelme.
Tavaly vettem egy 6s-t a keresztfiamnak. első gazdás szép állapotos telefon, eladó korrekt volt, mondta, hogy az akksi elég gatya, viszont a telefon 81%-osnak hazudta. iszonyat gyorsan merült a teló, így nem volt kérdés h akksi csere. A szervizben coconut battery-val megnézték mac-en a valós kapacitást, valami 34 vagy 35%-volt nem is tudom. A lassan 3 éves XR-emnek, most 87%. és valóban közel tudja a gyári kapacitást (tapasztalat alapján) de hogy az a 6s hogy jelzett 80+-t...?
tehát vagy írjanak valós adatot vagy tényleg ne írjanak semmit.
"Délelőtt óvatosan, délután megfontoltan, este nyugodtan" "A siker a munkád azon 1%-át reprezentálja, mely abból a 99%-ból ered, melyet hibának neveznek." "ne hidd el amit hallasz és csak a felét annak amit látsz"
-
Razzul
őstag
Jó lenne a kevesebb információ és átláthatóság? Szerintem teljesen rendben van és pozitív, hogy az Apple közzé teszi ezt az információt. Az már egy más kérdés, hogy a felhasználók mit kezdenek ezzel.
Más gyártónál ugyanúgy elhasználódik az akksi, de semelyik másik gyártó nem támogatja szoftveresen olyan sokáig a telefonjait mint az Apple.
Stat crux dum volvitur orbis
-
törölt tag
USA-ban beperelték őket, hogy "szándékosan lassították" a készüléket, amikor az elhasználódott akku miatt visszavett a processzor. Beletették a rendszerbe ezt a hozzávetőleges battery health jelzést. Kivenni nem fogják, viszont % helyett elég lenne így: jó, nem jó. Esetleg három szint: jó, közepes, csere. Most elég vicces userek azt lesik állandóan mikor változik a % jelzés. Ami nem is lineáris, szóval feleslegesen vannak olyan kérdések 2 hónapos készülék már csak 98%, felment egy frissítés és esett 1 %-ot, máskor adott %-on van hónapokig...
Annyira használatfüggő, én egy akkuval el vagyok három évig, más akár már másfél év után cserélteti. -
TomPack
őstag
Azóta teszi bele az akksi százalékot, mióta balhé volt belőle hogy lassítja a rendszert az Apple. Talán kötelezte is rá a bíróság, ha jól tévedek.
És így már látod, hogy 75%-alatt nem adja le a csúcsteljesítményt a rossz akku miatt.
Szvsz egy darabig biztosan nem veszi ki.De igaz, ez az akksi mizéria kicsit olyan mint a BMW-tulajoknál az olajhőfok para!
Ezelőtt egyik autójukban sem látták hány fokos, és most már van min parázni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest