- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
nitro16 #175330 üzenetére
hát azért az 1000 dollár már odakint sem kevés pénz egy "vacak" telefonért. Legyen az apple, samsung vagy akármi. Régen mikor kijött 1-1 új telefon főleg apple vagy smaung. Pár héten belül már jópár embert láttál velük tömegközlekedésen, boltban vagy akárhol. Tavaly már az iphone 7 megjelenése után sem volt ez annyira jellemző, az X meg biztos h nálunk nem lesz néptelefon és ez szerintem nem csak a pénzről szól, hanem az h az emberek 80%nak tökéletesen megfelel egy 100e ft alatti középkategóriás telefon.
-
FuRiONight
addikt
válasz
nitro16 #123809 üzenetére
Mindegyik felefonomat igy használtam. Sose volt ebből gond. Erre az egyik legnépszerűbb telefonnál ez van. Kész vicc komolyan. Tok nélkül nem hordom a telefont, mert fél év múlva meg úgy néz ki mintha a kutya szájából huzták volna ki (nem tudom minden olyan helyre rakni, ahol semmi nem érheti) Most vagy egy olyan fólia kellene (nem üveg fólia!) ami teljesen kiér a szélekig!
Személyesen meg nem megy.
Szóval akkor ki mit használ?
-
válasz
nitro16 #123709 üzenetére
Hát próbáltam óvatosan de lehet ez is túl nagy hév volt neki. Igazából magával a fóliával nem lett volna gondom,de ez a kis buborék megőrjített. Mindegy,végül is nem vettem le,kicsit lett csúnyább mint volt + a repedés se nagyon látszik. 2 napot kibírok még vele amíg nem jön a másik fólia,aztán felrakatom tényleg valami normális helyen és ha ezután is lesz valami baja akkor kihajítom az ablakon az biztos...
-
válasz
nitro16 #123667 üzenetére
Na megpróbáltam felszedni a fóliát,mert csak terjedt az a b@zi kis buborék "csík",aztán természetesen a közelség érzékelős résznél ahol a leggyengébb,elrepedt. Szóval rendeltem egy másik fóliát és inkább 500ft-ért felrakatom az egy egyik GSM boltban. F@sz ki van hogy egy ilyen kis szarság így fel tud b#szni...
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
nitro16 #120462 üzenetére
Az értékállóság az nekem is egy plusz jó tényező volt. Ugyanis milyen érdekes... Az S3-at mikor vettem 130k volt. Utána nem kellett két hónap már 70-80k-ért dobálták újonnan mindenkinek.
MÁS:
Szerintetek mikor lesz az iOS9-ből olyan verzió ami stabil lesz és a zenelejátszós hibák javítva lesznek? Mert ez hogy lehalkul csak úgy és az segít rajta ha bezárom az appot és újra megnyitom iOS8-tól fenn áll. A lockképernyős hiba meg iOS9-től... És már szétcsesz az ideg miatta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest