Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mike81
senior tag
válasz
Redchucky #335213 üzenetére
Szia! Én azt használok. Teljesen megvagyok elégedve vele. Annyi van vele csak, hogy van 1-2 olyan hely ahol valamiért elnémul megszakad a kapcsolat. Akkor újra indítom és már megy is tovább. De nem tudom mi lehet a gond mert mindig ugyan azon az útszakaszon játsza el
-
havri1
félisten
válasz
Redchucky #319359 üzenetére
Szerintem - és hangsúlyozom, hogy szerintem - nem maga a vezeték nélküli töltés, hanem a vele járó melegedés ami károsíthatja bizonyos esetekben az akkumuzlátort. Eleinte én is csak azzal töltöttem a telefont, de már átszoktam a vezetékes lassú töltésre. Tényleg csak alkalmanként van magsafe. Viszont, amikor használtam, azt vettem észtre, hogy nagyon nem mindegy hova van téve a készülék. Ha pl rá van dobra egy párnára, ágyra stb, baromira felmelegszik, de pl ha sík felületenb, asztalon van, kevésbé melegszik. Kocsiban meg a szellőző előtt van, ha töltöm ha nem. A gyortstöltés ugyan ez. Én már nem tudom hány W képes tölteni, mert ugye függ a töltőtől, a kábeltől is, de esetenként a kábeles gyorstöltés is baromira melegíti. Androidnál volt visszajelzés, hogy normál, gyorts, vagy ultragyors a töltés. Itt a beállításokban, az akkumulátornál valahol láttam a folyamat közben hasonlót, de nem emlékszem a kategóriákra.
-
válasz
Redchucky #304987 üzenetére
A saját ipad-ed, illetve a családtagok eszközei rá tudnak csatlakozni akkor is, ha a "mások is csatlakozhatnak" kapcsoló ki van kapcsolva. Nézd meg hotspot beállításai alatt, hogy a "Családi megosztás" menüpont nem-e úgy van beállítva, hogy a családba tartozó eszközök automatikusan csatlakozhatnak.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Redchucky #291769 üzenetére
Inkább ajánlok ehelyett használhatót, ha megengeded. 5in1 és 15W a vezetéknélküli töltési teljesítmény maximum?! Kuka!
3-in-1 Watch Wireless Charging Set (HaloLock)
Coupon code: affch30 ár a kóddal: 16,798 Ft plusz ingyenes szállításHa a fentihez ragaszkodsz, akkor az eladó relevánsabb infóval szolgálhat mint mi.
-
Garada
őstag
válasz
Redchucky #290958 üzenetére
HEIC formátumhoz ajánlott ezt a programot feltelepíteni.
-
válasz
Redchucky #288452 üzenetére
Nálam sincs gond.
De most olvasom hogy karbantartás is van, lehet az kavar be.Kedves Ügyfelünk!
2023. június 29. 22:00 és június 30. 03:00 között rendszerfejlesztési munkálatokat végzünk, ami digitális szolgáltatásaink működését is befolyásolja. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, szeretnénk, ha ez nem zavarná meg pénzügyeid gördülékeny intézését.
szerk: most nézem, hogy már 31.-e van
-
törölt tag
válasz
Redchucky #284683 üzenetére
Jegyzetek zárolásának vagy feloldásának módja iPhone vagy iPad készüléken
Megjegyzés: Ha például Windows-on böngészőben is használod az Apple jegyzeteket, akkor ott csak a normál jelszóval védett jegyzet nyitható meg, FaceID-val védett nem.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Redchucky #278665 üzenetére
Teljesen megfelel a célnak. Nézz még be ide is: esrgear.com
Ide tudunk kódot is adni, le tudunk szedni az árból olyan 20-25%-ot. Kiszállítás ingyenes. -
válasz
Redchucky #276981 üzenetére
mivel nem írtad le a pontos típusát az állványnak így azért elég nehéz , de kb teljesen mindegy, mivel az iPhone nemtud QC3-at, mindkettő jó
mondjuk a 20W kicsit szűkös lesz szerintem, ha mindhárom töltés megy egyszerre akkor ott csökkenni fognak a sebességek - de ismétlem, ez az állvány ismerete nélkül csak tipp, javaslom hogy a termék adatlapján feltüntetett teljesítményű töltőt használj
-
Uyuarasy
tag
válasz
Redchucky #274123 üzenetére
Ismeros vett par honapja Carlinkit 3.0-t AliExpress-rol, par nap alatt megkapta EU orszagbol. Neha leszakad a BT (2-3 alkalmat irt) viszont nem banta meg, indulaskor mar a CP fogadja.
Sajat tapasztalatom nincs, kicsit nezelodok meg, mert van mar 4.0 is mindefele ertekelessel... -
BigBlackDog
veterán
válasz
Redchucky #266761 üzenetére
Nálunk egy ilyen töltőállvány teljesít szolgálatot a gyári watch töltővel és az Ikeás paddal. Teszi a dolgát rendben. Olcsóbb volt, mint egy töltőállvány és a gyári Watch töltő miatt biztosabban is működik.
-
Jaded
őstag
válasz
Redchucky #261292 üzenetére
Részemről +1 a gyárira. Gmaps nekem nem jött be (igaz pár éve hogy próbáltam), Here volt az általam preferált (még a Nokiás korszakomból). Párszor elvitt a susnyásba, ezért próbálgattam a gyárit. Egyelőre az győzött, múlt hónapban velem nagyon szépen beszélt
arról nem is beszélve, hogy Watch-csal nagyon szépen együtt dolgozik.
-
válasz
Redchucky #261292 üzenetére
Szerintem erre felénk jobb a google.
Na meg az utasításai is jobbak,az Apple megoldása rohadt idegesítő,nem tudja a névelőket használni (a/az),ezért minden utasításnál a(z)-t használ és ez bántja az ember fülét.
Legalábbis nekem.
Erre a vad keleten jobb a waze,vagy a Google.
Amúgy pontos az Apple navija,de működésében fapadosabb mint a Waze/Google Maps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest