Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen készüléket, programot ajánlotok AirPlayre, AppleTV-n kívűl? AirPin Lite-ot próbáltam, Androidos box-al, egészen gyors a képek átvitele, de a képarány, nem az igazi. Fullscreen torz, Scale jobb de az igazi a Zoom lenne, ami arányosan húzná szét a képet, de fotóknál nem elérhető. Videók szaggatva mennek át, igaz 4K-sak. Pro is max 960P.
Egyébként AppleTV-vel a képek teljes képernyősek, 4K-s videókat is szaggatás mentesen játssza le?
Itt ha jól értem, azt írják, hogy az AppleTV direkt kapcsolatban van (mondjuk ezt nem tudom, hogy lehet) a készülékkel, a többiek meg a routeren keresztül. Illetve a Roku-t ajánlják, ami Apple által hitelesített készülék. Ilyen hitelesített lista jó lenne, de nem találtam.
From my understanding the Apple TV receives the video directly from an apple device. Where as all the other options have to have the signal sent to the router then to the streaming device or smart TV. So Apple TV most likely will have a more stable signal.
Consider the Roku too! It’s a apple-certified Airplay Video standalone device. I use the Apple TV for the main tv but for travel and guest rooms I use the Roku
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- The First Berserker: Khazan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Úgy tűnik, hogy nem bünteti meg az EU az Apple-t a böngészők miatt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest