Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen készüléket, programot ajánlotok AirPlayre, AppleTV-n kívűl? AirPin Lite-ot próbáltam, Androidos box-al, egészen gyors a képek átvitele, de a képarány, nem az igazi. Fullscreen torz, Scale jobb de az igazi a Zoom lenne, ami arányosan húzná szét a képet, de fotóknál nem elérhető. Videók szaggatva mennek át, igaz 4K-sak. Pro is max 960P.
Egyébként AppleTV-vel a képek teljes képernyősek, 4K-s videókat is szaggatás mentesen játssza le?
Itt ha jól értem, azt írják, hogy az AppleTV direkt kapcsolatban van (mondjuk ezt nem tudom, hogy lehet) a készülékkel, a többiek meg a routeren keresztül. Illetve a Roku-t ajánlják, ami Apple által hitelesített készülék. Ilyen hitelesített lista jó lenne, de nem találtam.
From my understanding the Apple TV receives the video directly from an apple device. Where as all the other options have to have the signal sent to the router then to the streaming device or smart TV. So Apple TV most likely will have a more stable signal.
Consider the Roku too! It’s a apple-certified Airplay Video standalone device. I use the Apple TV for the main tv but for travel and guest rooms I use the Roku
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest