- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
-
peetmaster
senior tag
Annak van értelme/létjogosultsága, hogy fényképes dokumentációval (lefényképezem egymás mellett a telefonokat és iPad-et, amin tisztán látszik, hogy melyik készülék milyen erősségűnek látja, vagy épp nem látja a wifi jelet) megtámogatom a panaszomat? Mert ha nekem visszadobják 1-2 hét szervíz után, hogy ennek semmi baja....hát akkor nem tudom mit csinálok...
-
agabe
addikt
haat..annyira buszkek az appsotre kinalatara es minosegere (meg sokan hangoztatjak jobb minoseguek a progik mint androidon), akkor igenis odafigyelhetne az alma egy reszlege arra, hogy legalabb a leginkabb hasznalt parszaz progi frissitesei csak ugy kerulhessenek appsotre-ba, hogy azokkal ne legyen gond
Ez a facebook reszerol nagy benazas, es apple reszerol nem kello figyelem. Mindketto hibas.(#59112) jani70:
Mielott irsz olvass kicsit...az utolso jopar hozzaszolas szinte csak errol szol. -
Ragnar95
félisten
Tudom, én is pont ezt írtam korábban
Viszont már az is eléggé idegesítő volt, amikor feldobálta,h telepítsem a messengert, de ott volt a most nem felirat, mert kvázi reklám volt egy ingyenes szolgáltatásban elég durván zavaró módon, de ez a mostani,h csak trükközéssel használható normálisan az amúgy is évek óta hírhedten gagyi fb app az már kicsit több a soknál...
De sajna mit csináljon az ember, mikor mindenki fb-ot használ, így azzal csak magával tesz rosszat, ha nem használja és másokat meg nem tud átszoktatni alternatívákra se, szóval kénytelen elfogadni a fb hülyébbnél hülyébb újításait... -
B-L-A-C-K
titán
Ha a kosz belemegy tudja úgy érzékelni mintha bele lenne dugva? Azt hittem ott a jack fém része és dugó érintkezésével jön létre a kapcsolat, nem gondoltam volna a kosz is tud ilyen érzékelés létrehozni dugó felé...
b4zsi-: Szerinted ha valaki negyedmillióért vesz egy 5S-t érdekli ha 10 ezer forint rá egy tok? Amúgy ebay-ről 200-300 Ft-ért is tudsz már rendelni.
-
erdoke
titán
OK, itt is egy ékezetes nélküli példa iOS 7-ról. (iPad 4) Legyen egy es, két es, három es. Most manuálisan: és és és. Megint próba: es es es. Megint manuális (suhintásos) és és és, na még és és és. Most, hogy megtanulta: es es es...
Ahogy láthatod fent az "ékezetes" szónál (=magától javította az "ékezet" szót), a ragozás messze nem tökéletes még mindig, de ezt nem is igazán várom el. Viszont az és az marad es, ha a seggemet a földhöz verem, akkor is. -
vadászcsiga
félisten
Dehogyis nem, ipademet rendszeresen ugy töltöm, telót is próbáltam mar régebben. Megy 6-os es 7-essel is. Működik az elektronika kikapcsolt állapotban is, viszont abban sosem láttam a logikát hogy miért kapcsol be a készülék ha kikapcsolva rádugom toltore. Ez a fordított gondolkodásmód jellemző az egész rendszerre. Ez csak ugy eszembe jutott
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest