- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oszi666
őstag
Azert ez igy iszonyat gyer megoldas... Komolyan igy lehet csoportokat csinalni? Kozvetlenul a telefonon nem?
Amennyire imadom az iphoneom, annyira tudnam neha az egesz applet elkuldeni a francba. Ez egyszeruen hulyeseg. Raadasul sehogy sem tudom az icloud.com desktop verziojat behozni, sem iphoneon sem ipadon semmilyen bongeszovel, szoval kell egy pc. Keptelen vagyok megerteni neha ezt a ceget. -
-
Ragnar95
félisten
Valóban, bár ugye full dobozost bontatlanul elég ritkán szoktak lopni, de akár még ez is benne lehet a pakliban. Mondjuk ha bontatlan dobozos, akkor csak szállítás közben vagy legalábbis még eladás előtt lophatták el, tehát ha felhívja az ember valamelyik APR-t, meg tudják mondani,h lopott-e, mivel gondolom az Apple nyilvántartja,h tőle melyik sorozatszámú készülékeket lopták el és le is tiltja őket.
Nescafé: a dobozon nincs rajta a készülék származási helye sajna -
Gsx-rr
veterán
Köszönöm ,ez korrekt kis teszt volt!
akkor csak jól gondoltam ,van különbség.Szerintem utángyártott adapterrel még nagyobb lehet a differencia!
Autós töltésnél még rosszabb a a helyzet ,volt hogy 1 óra alatt nem töltött 10 százalékot! Ott pedig még jobban számít a gyorsabb töltés! -
vadalma65
tag
Ha gépre dugom az iTunes felismeri és felkínálja a visszaállítást. Ezt elvégzi sikeresen ,majd ugyanezt kínálja fel ismételten. A telefonon is minden rendben megy. Telenoros készülék,telenoros kártyával. Teljesen új telefon. WiFi hálózatot nem lát ,a kártya PINét elfogadja és próbálkozik aktiválással de nemsikerül. Sem iTuneson,sem anélkül (mivel nem lát wifit)
-
Tibee86
nagyúr
Mert mindegyik hibát ír ki a végén, a 32bit-re hivatkozva.
De már mindegy is, iFile-al kitöröltem a fájlokat, el is tűnt az LTE kapcsoló, de amint bekapcsolom a mobil adatforgalmat, újból megjelenik.
Egyszer majdcsak jön egy tweak erre, szerintem nem csak nekem lenne rá igényem. -
Noxy
veterán
"Ha nincs jelen az előző tulajdonos
Keresse fel, és kérje meg, hogy az alábbi műveletek követésével távolítsa el a készüléket a fiókjából:Jelentkezzen be az iCloud-fiókjába a www.icloud.com/find webhelyen."
Bocsi, de még is hogy szedje le, ha elfelejtette az Apple ID-t?
[link]
-
agabe
addikt
Na es milyen hasznalat kozben a beta 2?
(#62192) Nescafé:
olyan ronda a haz? Hat tuti lehet, de eredeti nem lesz...talan fagyallo kollegat erdemes megkerdezni a forumrol. Ja es milyen oprendszer van a telon? Ha JB-elheto 6-os, akkor meg egy gyari visszallitast is kell nyomni, mert ha van rajta JB es azzal van fuggetlenitve, akkor gyari visszallitaskor a telo nem fog mukodni, de az legyen annak a baja aki at akar verni.
Ha pl. 7-es szoft van rajta, akkor ilyen gond nem lehet mar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest