- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
oliwire #116483 üzenetére
Nem, olyan nincs. Olyan előfordulhat, hogy nehézségekbe ütközik az azonosítás.
"Azonosítás néhány esetben nehézkes, vagy nem lehetséges.
sérült ujj: Azt hiszem ezt nem kell részleteznem. Ha újabb bevágások, töredezettség jelenik meg, akkor az már teljesen más ujjlenyomat.
lekopott bőr: ha nincs minta, nincs azonosítás.
kiszáradt kéz: főleg fizikai munkásoknál jellemző, hogy annyira vastag és kiszáradt a bőr, hogy nem érzékelhető életjel rendesen. Ekkor nem indul el az azonosítás.
kiázott kéz: az előző ellentettje azoknál fordul elő, akik egész nap vizes környezetben dolgoznak pl. takarítók, mosogatók, egyéb vizes munkák…
nincs használható ujjlenyomat: az emberek pár %-ának nincs azonosításra használható ujjlenyomata."Ha ezek egyike sem áll fenn, akkor vagy az érzékelő hardverében, szoftverében keresendő a probléma.
-
30z.Samu
félisten
válasz
oliwire #109403 üzenetére
Bementem a Vodába, mondom mit szeretnék. 1 forintért az 5S-t és Red Eu díjcsomag, erre közli a csaj, hogy az első havidíjat most kell kifizetni. Mondom akkor ezt elnapoljuk, de megmondom őszintén meglepődtem, mert nem egy telefont hoztam ki és eddig nem kellett fizetni. Bár lehet, hogy a Red termékcsomag más tészta.
-
legiaap
félisten
válasz
oliwire #107065 üzenetére
Ja ha minimalista módon használnám akkor nekem is bírná, csak én nem nehezéknek használom. Se facebook-ot nem használtál, se safarit, se semmi játék így nem könnyű jó üzemidőt összehozni. A feltételezés meg nem teljesen pontos. Nem értettem soha ezt a f...sz méretegést akku terén, de nem is fogom megérteni úgy látszik. De szerintem hagyjuk, szerinted jobb lett, szerintem meg mivel nem nőtt az akku kapacítása így nem lett jobb.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
oliwire #107065 üzenetére
Tényleg feltételezés alapján mondod hogy jobban bírja?
Sajnos nem lineáris a merülés soha.Ragnar95: Az enyém is párszor volt csak töltve, de ettől jóval többett vártam..
Lehet vissza is viszem edigitalba, kíváncsi vagyok mit mondanak rá, mert az vicc, hogy annyit bír, mint neked a fele akkora kapacitású.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
oliwire #106406 üzenetére
Nem akartam beleszólni a témában, de így 20 iphone-on túl egy sajátomat vittem szervizbe de azt is azért mert már úgy vettem hogy hibás volt. Nekem sose volt semmi bajuk. Ja de most egy i6-nál kattogott az előlap, de arról meg írtam mi volt a megoldás. Szóval én szerencsére nem ugrottam bele ilyenekbe hogy egymás után 3x elromlott egy adott telefon. De ilyenek lehetnek (ritkán), és elhiszem hogy idegesítő.
-
kchris78
veterán
válasz
oliwire #104749 üzenetére
Azt jelenti hogy ha úgy dönt az alkalmazás illetve az oprendszer hogy használni fogod az appot akkor elindítja és az alkalmazás befrissíti a dolgait hogyha tényleg elindítod akkor ne azzal kezdje hogy a netről tölt le ezt azt és a pörgő ikont mutassa... FB-nál ez konkrétan azt jelenti hogy a hírfolyamot frissítgeti a háttérben ha megfelelően sűrűn indítja el az ember... Hogy más alkalmazásnál mit jelent nem tudom, de én ezt tiltottam minden alkalmazásnak. Ettől függetlenül az üzenetek természetesen megjönnek mert az teljesen más módon jut el a telefonhoz. Az Apple rendszerén keresztül jönnek ezek a Push üzenetek, legyen szó bármely appról (viber, FB messenger, etc..). Így ha kilövi az ember ezeket az appokat akkor is megjönnek az üzenetek ha netet lát a telefon (erről rendszerszolgáltatás gondoskodik de csak EGY darab..).
Ez még onnantól eredeztethető mikor még egyáltalán nem volt engedélyezve a háttérben futás a külső appoknak. -
Kommy
veterán
válasz
oliwire #104749 üzenetére
Azt tiltod , hogy maga a program bizonyos időnként rákérdezzen van e valami új és azt frissítse. Míg ami neked van az push üzenet (iOS 3 óta működik), az csak egy értesítés és a szerver küldi, amivel nem kapod meg valóban az üzenetet csak egy részét, és amikor leindul a program akkor tölti be teljesen.
Nézzük pl az időjárás appot, ha be van kapcsolva a háttérben való frissítés neki akkor elméletben mindig friss adat lesz ott amikor indítod a programot, ha viszont ki van kapcsolva akkor akkor fog frissíteni amikor elindítod a programot. Viszont pl jöhet egy olyan értesítésed, hogy vihar közeledik, de ezt a program csak azután fogja tudni hogy elindítottad.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
oliwire #104635 üzenetére
iOS 8.2
Ez a kiadás tartalmazza az Apple Watch támogatását és az Egészség alkalmazás javításait, valamint megnövelt stabilitást és hibajavításokat tartalmaz.
Az Apple Watch támogatása
• Új Apple Watch alkalmazás az iPhone-nal való párosításhoz és szinkronizáláshoz, valamint az óra beállításainak testreszabásához
• Olyan új Tevékenység alkalmazás az Apple Watch fitneszadatainak és eredményeinek megtekintéséhez, amely az Apple Watch párosításakor jelenik meg
• iPhone 5-ön és újabb modelleken érhető elAz Egészség alkalmazás fejlesztései
• Kiválasztható a távolság, a testhőmérséklet, a magasság, a tömeg és a vércukorszint mértékegysége
• Megnöveli a nagymennyiségű adatok kezelésének stabilitását
• Más gyártók alkalmazásaiból is hozzáadhatók és megjeleníthetők edzésadatok
• Megold egy problémát, amely megakadályozhatta, hogy a felhasználók fotót adjanak hozzá az Orvosi azonosítóban
• Kijavítja a vitaminok és ásványi anyagok mértékegységeit
• Kijavít egy problémát, amely miatt az Egészség-adatok nem frissültek az adatforrás-sorrend módosítása után
• Kijavít egy problémát, amely miatt néhány grafikon nem jelenített meg adatokat
• Olyan adatvédelmi beállításokat tartalmaz, amelyekkel kikapcsolható a lépések, távolság és lépcsők számának nyomon követése
A stabilitás növelése
• Javítja a Mail stabilitását
• Javítja a Flyover funkció stabilitását a Térképekben
• Javítja a Zene stabilitását
• Javítja a VoiceOver megbízhatóságát
• Javítja a Made for iPhone hallókészülékekkel való csatlakozást
Hibajavítások
• Kijavít egy problémát a Térképekben, amely megakadályozta a navigálást néhány kedvenc helyre
• Megold egy problémát, amely miatt a gyors válaszok utolsó szava nem volt automatikusan javítva
• Megold egy problémát, amely miatt a megkettőzött vásárolt iTunes-tartalmak megakadályozhatták az iCloudból való visszaállítás befejeződését
• Megold egy problémát, amely miatt néhány zene és játéklista nem szinkronizálódott az iTunesból a Zene alkalmazásba
• Kijavít egy problémát, amely miatt a törölt hangoskönyvek néha az eszközön maradtak
• Megold egy problémát, amely megakadályozhatta, hogy a hívások hangja át legyen irányítva az autó hangszóróira a Siri Eyes Free funkció használatakor
• Kijavít egy Bluetooth-hívási problémát, amely miatt a hívás fogadásáig nem hallható hang
• Kijavít egy időzónákkal kapcsolatos problémát, amely miatt a Naptár-események a GMT időzóna szerint jelentek meg
• Megold egy problémát, amely miatt egy egyéni ismétlődéssel rendelkező találkozó bizonyos eseményei törlődhettek egy Exchange-naptárban
• Megold egy tanúsítványhibát, amely megakadályozta a más gyártó átjárója mögött lévő Exchange-fiókok konfigurálását
• Megold egy problémát, amely egy Exchange-találkozó szervezője jegyzeteinek felülírását okozhatta
• Megold egy problémát, amely megakadályozta, hogy néhány Naptár-esemény automatikusan az „Elfoglalt” állapotot jelenítse meg egy meghívás elfogadása utánEnnek a frissítésnek a biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókért, kérjük, látogasson el a következő webhelyre:
<http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=hu_HU> -
Gsx-rr
veterán
válasz
oliwire #101632 üzenetére
Háááát ,nálam már az is gáz ha csak a Mercire nem AMG ,Audira nem ABT ,BMW-re nem M-es cuccot akarsz tenni!
Annyi gyönyörű BoomBastik-os tunning csoda van! Ne állj be a sorba!
Sportkormány?Főleg ha spoilert teszel a 100 lovas csodára ,na az aztán értelmes dolog!
Az nem sportos lesz hanem igénytelen és ízléstelen lesz! Ahogy mondtad ,vagyis kérdezted.Annyit még a tok témához ,hogy akkor igazából teljesen mindegy annak aki tokban hordja a telefonját ,hogy milyen a dizájn. Pont a kutyát nem érdekli ,szögletes ,lekerekített vagy bármilyen. A Szín is mellékes.
Érdekes! Én pont azért veszek valamit ,mert tetszik. Így max a tokra mondhatod ,hogy de szép az a tok, a telefon mellékes. -
joccadoki
senior tag
válasz
oliwire #101320 üzenetére
az androidból csak a nexus jó.
HUTCHDB
Nézd attól hogy felmegy rá az 5 nem azt jelenti, hogy az nagyon jó. Kezdjük egy alap dologgal. a bootloader, és a motor szinte semmiben nem változott, ezért van hogy a kitkat rendszert simán felhúzom az samu i9000 készülékre. Az hogy kinézetben talán alakul valamit az más, az hogy kerül bele még több hasztalan animáció, és alkalmazás az megint egy más kategória. A lényeg az ugyanaz maradt. Maga a rendszer. Röviden: ugyanaz a bughalmaz mint elötte -
BlackSoft
addikt
válasz
oliwire #100657 üzenetére
Fentebb írtam, hogy radírral lejött majdnem teljesen
(#100659) B-L-A-C-K: Ezzel a belsővel van a mostani (nem tudom miért, de csak jobb kormányost találok gugliban), ez szerencsére elég sötét, hogy ne fogja be semmi
Bár szvsz a fehér/bézs belsőt jobban kedvelem, tervezek is valami szépet a közeljövőben
(#100661) brumi1024: Munkatársam fekete 6+ készülékét 4 nap alatt cserélték porszem miatt, pedig 2x le is ejtette a telefont, és jó alapos horpadások lettek mindkét oldalán mielőtt elvitte iCentre-be
-
BlackSoft
addikt
válasz
oliwire #100650 üzenetére
Nekem arany van, munkatársamnak ezüst. Nyilván nem ugyan, olyan nadrágot hordunk. Ráadásul minőségben is különbözik. Nekem egy világoskék Armani Jeans farmerem van, neki egy no-name közepes kék. Az övét jobban befogta az igaz, de az enyémen is jól látható. Egybe szoktam mosni még fehér dolgokkal is, és no problem. Tehát a szifon műanyag anyaga valami olyan, ami nagyon beveszi a színeket...
(#100651) catroot: Már nem tudok sajnos, mert radírral eltüntettem 99,99%-osan (ami meg maradt, csak neon fénynél jó szemmel figyelve látható, tehát nem tudom lefényképezni, max valami 500mpixel-es kamerával)
(#100652) r3dsnake: Nekem az 5S fekete volt. Először az i6 nekem nem tetszett semmilyen értelemben. Aztán lassan-lassan... Most azt mondom, hogy az eddigi legszebb Apple telefon, főleg aranyban. Feketében direkt nem is tetszik, valahogy nem szép a fekete-sötétszürke összeállítás.
(#100654) B-L-A-C-K: Na azt rá nem teszem
Max 90%+ alkohol. Ha épp olyan a műanyag, akkor megeszi pár vegyszer simán.
Amúgy meg simán visszavihetem szerintem beküldeni reklamációra, és kicserélnék, hogy ha azt mondom "mi a f***? 300k-t elköltök rájuk, aztán a zsebemben sem hordhatom?!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest