- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenny123 #41401 üzenetére
Mivel ismételném magam ezért nem fárasztom magam írással. [link]
Ha van egy programod ami szinte minden platformra elérhető, akkor bármilyen weblap ami bármilyen platformra specializálódik vagy éppen nem specializálódik. Az megfelelő. Szerintem ennél egyszerűbben ée érthetőbben nem lehet elmondani. Egy a lényeg, nagyobb legyen a célközönség.
-
válasz
kenny123 #41385 üzenetére
Sajnos nem érted
Úgyhogy húzok is innen a totyikból, mert értetlenkedtek...
(ha elolvastad volna amit írok: nem csak Apple-re van megcsinálva a progi hanem androidra is meg Blackberryre is meg még másra IS!) BÁRMILYEN store érdekel .. érted BÁRMILYEN! Pont az a sok store érdekel amire szét van osztva az android is többek közt! Store-ok érdekelnek! De ezt itt látszólag senki nem érti meg úgyhogy nem erőltetem tovább...
-
válasz
kenny123 #41283 üzenetére
Nézem ezeket a bookbook case-eket, igazi retro feeling nekem
, bár én ebbe jobban félteném a telot, mert ha kirepül a kezemből és kinyilva landol ,akkor ott ár kap a kijelző szépen...
pcnet: ez nagyon komoly kis tok, az ára is baráti és tök jól passzol a telefonra
mondjuk szerintem kicsit vicces
-
-
megema
őstag
válasz
kenny123 #40879 üzenetére
Na, ezt jó hogy belerakták. Alapvetően tetszik a dolog, de még nem folyamatos. Mappanyitogatásra enélkül is mozog a háttér minimálisan, ennyi pont tökéletes. Mintha kicsit hűvösebb is lenne az iPhone a Parallax-ot kikapcsolva, de majd kiderül.
A dock hátterén van még mit javítani, béta 2 alatt háttérváltásra nem mindig változik meg (a mappák hátterével együtt), és a tetején néha más is lesz a színe ilyenkor. Ettől eltekinktve viszont ég és föld a béta 1-hez képest. Kezd tetszeni.
-
Blyan
félisten
válasz
kenny123 #40879 üzenetére
Sosem találtam volna meg.
A sebességgel alapvetően nem lesz baj i4S-en, ez már most látszik, bár van még mit javítani.
- A Safari fórumozásra alkalmatlan egyelőre.
- A névjegyek görgetése még akad, ami fura, mert ugyanez a dedikált Facetime alkalmazásban viszont megy mint a golyó (az egyes bétában ez majdnem fordítva volt).
- Vannak még alkalmazás inkompatibilitási gondjaim, de ez a véglegesben megváltozik.
- Melegszik még elég rendesen, remélem ez is változik majd.Az összhatást szokni kell majd... egyelőre nincs jó véleményem a kinézetről.
Eh, megy vissza a 6-os.
Ez még használhatatlan nekem a mindennapokban.
-
válasz
kenny123 #39218 üzenetére
Nem baj, majd javítják, lehet annyi negatív feed lesz, hogy a kis Dzsoni' is úgy jár, mint az Apple maps-ért felelős csávókám
Ami nagyon zavar,hogy eddig legalább a napi calendar eseményeket kiírathattam vele, de ha nem volt esemény, nem volt semmi. Most meg vagy bekapcsolom, és mutatja üresen is, vagy ki, de akkor nem mutat semmit.
Szerk.: nem figyeltem a bemutatón, az airdrop és az airplaxy mire is jó? Bár utóbbit egy mozdulattal eltüntettem és nem tudom,hol kell visszakapcsolni.
-
-
matyi19
őstag
válasz
kenny123 #38567 üzenetére
Nekem volt ehhez hasonló, még symbianon.
Ott úgy volt, amelyik számról küldtem el az előre beállított parancsot, arra küldte vissza a GPS adatokat, szerintem ez a normális. Ott még volt olyan is, hogy több parancsot lehetett előre beállítani, pl. a GPS adaton kívül volt olyan, hogy lezárja a telefont, mindent töröl, vagy felhív és ki tudod hallgatni, milyen környezetben van a telefon. Nagyom jó kis app. volt, szerencsére nem kellett használnom élesben -
InfiniteReality
őstag
válasz
kenny123 #38170 üzenetére
Ugyanez mindenféle csodaprogram nélkül is megtehető, egy iTunes segítségével. Annyi a trükk, hogy a telefont abba a gyári restore módba kell kapcsolni, iTunes felismeri, rátölti a legfrissebb IOS-t ami az adott ieszközhöz jó (pont most "unjailbrake-eltem" egy iPhone 3G-t), és voilá! Az eszköz gyári állapotba került.
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kenny123 #38089 üzenetére
Nem, mivel alapvetően nem használok telefonba dugható fülest. Ilyennel nyomulok (full fekete, mielőtt szó érné a ház elejét), sokkal kényelmesebb és nem kell mindig előbányászni a telefont, se zeneszám-váltáshoz, se hívásfogadáshoz (minden megjelenik a headset kijelzőjén). Ebbe is beledughatod a kedvenc fülesedet, nem kell feltétlen a Nokiáét használni. Egy töltéssel lazán elmegy 6-7 órát full hangerőn zenét hallgatva. De amúgy semeddig nem tart bedobni a tárcádba az apró közé a dugót, ha mégis telefonba dugnád a fülest. De amúgy mindig van nálad tok: zsebnek hívják.
Azt meg nem hinném, hogy fölösleges lenne: minden második nap ír ide valaki, akinek a porosodó portok miatt van problémája.
-
zaskar
senior tag
válasz
kenny123 #38057 üzenetére
A régi tulaj teljesen visszaállította gyári állapotra, úgy adta ide. Amikor rádugtam az iTunes-ra, két választás volt: új iPad-ként beállítani, vagy biztonsági mentésből. Éppen pár napja csináltam egyet az i5-ről, azt töltöttem rá. Még nem volt időm végignézni minden app-ot, hogy optimalizálva van-e erre a méretre.
-
zaskar
senior tag
válasz
kenny123 #38055 üzenetére
Ma én is ezzel küzdöttem, mert vettem egy (használt) iPad 2-t az i5 mellé. Nekem felajánlotta az iTunes, hogy tegyem fel az i5 backup-ját. Át is ment szinte minden, működnek is az appok, bár némelyik csak iPhone méretben. Ezeket töröltem. A fotók még nekem is hátra vannak, azokat nem tette át a backup-ból.
-
Ragnar95
félisten
válasz
kenny123 #38053 üzenetére
Ugyanaz az apple id van beállítva az icloudnál mindkettőhöz, ugye? Ha csak most kapcsoltad volna be, várj egy kicsit, hogy legyen ideje átszinkronizálni őket
Valóban, csak az új fotókat küldi át, akkor kapcsold be a Megosztott Fotóadatfolyamot, majd a Fotók>Fotóadatfolyam alatt add hozzá a megosztani kívánt fotókat és állítsd be, hogy kivel osztod meg őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest