- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Lord Dragon #41397 üzenetére
Deee ember, ez itt egy iPhone topik, ne várd mar el hogy mindenféle storeokat itt felsoroljanak neked.
A béta 2 sokkal többször fagy ki és hal meg mint a béta 1. A ramot is jobban eszi.. De az üzemidő sokkal jobb szerencsére, es meg igy is teljesen használható a telefon. De ma kezembe került egy ios6os i4S, huh, eleg kőkorinak tűnt igy a jo sok ios7 béta használat utan.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Lord Dragon #41419 üzenetére
Cseszhetik, itt mindenki bealdozta a jb-t ezért a my little pony-s iOS 7-ért
-
amulet
senior tag
válasz
Lord Dragon #41419 üzenetére
nekem jühet kíváncsi vagyok mi ez
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Lord Dragon #41409 üzenetére
Milyen program ez amúgy konkrétan? Hátha érdekelne itt valakit! És akkor máris szalmaivá válik a dolog!
-
mondomén
őstag
válasz
Lord Dragon #41397 üzenetére
Amiket DanielK írt kb azok vannak. Meg talán AppBrain is jó.
@Stylewars_kp
Szalámivá válik a dolog. Nem tudom miért ezt olvastam. -
válasz
Lord Dragon #41382 üzenetére
UPPS
-
doddencs
senior tag
válasz
de miért store-ban gondolkozol?
feltöltöd az alkalmazásod minden platformverzióját a megfelelő helyre (appstore, play, bb, wp), majd a megfelelő linkekkel terjeszted az appod. weboldalakat meg tudsz magad is keresni, hogy hol érdemes reklámozni.
-
amulet
senior tag
válasz
Lord Dragon #41366 üzenetére
Én értem mit akarsz kérni, egy kicsit kacskán magyarázol,a z volt a baj, ezért nem értik, de segítek :
A lényeg, ahogy kiveszem, a lakótársa készít progit, mondjuk jó lenne tudni, hogy milyen progiról van szó, mert akkor könnyebb lenne ajánlani is.
A lakótársa 1 fajta progit készít, amit az összes platformra fel akar tenni, illetve azt a progit átalakítja minden olyan eszközre amire lehet telepíteni alkalmazásokat.
Az androidnak ott van a google play, és még sok más kis oldal, az appel-nek csak az app stor van!, operának apps.opera.com, google chrom-nak is van a Chrom internetes áruháza, Playstatione-nek is van a http://www.playstation.com/psm/store/en.html, xbox-nak is van Xbox Games Store, microsoft-nak is van a Microsoft Store, nokiának a Nokia OVI Store, illetve egy csomó JAVA támogatós platform is van.
Ezért könnyebb lett volna ajánlani store-t, ha tudjuk milyen alkalmazás, illetve milyen célközönségnek akarja.
Mobil, tablet, Asztali gépek, játékkonzol, stb... -
DanielK
addikt
válasz
vagy a google, tessék kerestem neked: [link]
van egy pár. de más platformon ne várj mást, mert a többinél csak a hivatalos van (a wp7-8 is zárt, az ios is)
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Lord Dragon #41406 üzenetére
segítek itt a kereső,ide kell beírni amit szeretnélna ne offoljuk szét a topikot a google is a barátod lehet
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Lord Dragon #41402 üzenetére
de most komolyan kb. 10 topiklakó elmondta,hogy itt csak az apple store van ne várd már azt,hogy majd itt ajánlgatjuk Neked a többi platform online áruházát.
mit nem lehet ezen érteni?
komolyan nemértem
egyébként meg ha ennyire fejlesztetek akkor miért nem csináltok magatoknak egy store kinézetű weboldalt és tesztek fel oda mindent? -
kenny123
addikt
válasz
Lord Dragon #41395 üzenetére
Komolyan mondom, nem értem.
Ez egy almás topik, ahol egyetlen egy store van; appstore.
Most tényleg itt akarsz kérdezni egyéb storeokról? Személy szerint én tudom hogy van a google play, aztán ennyi.
Vagy nemtudom, hogy mégis mit szeretnél. Az oké hogy én nem értem meg, de rajtam kívül még itt egy topik aki értelmezésképtelen. Vagy csak te nem tudod rendesen elmagyarázni, mit szeretnél. Szerinted melyikre nagyobb az esély?Ittakary: Lord dragon store
-
válasz
Lord Dragon #41395 üzenetére
Jó döntés, mert te nem érted hogy mennek itt a dolgok. Van az App Store és nincs más! Egyszerűen NINCS MÁS! Nincs Opera Store, nincs Lord Dragon Store, nincs Nagymama Boltocskája... CSAK AppStore van.
-
DanielK
addikt
válasz
eddig nem volt érthető...
én ezeket ismerem: app store, google play, opera app store, amazon app store, samsung apps -
kenny123
addikt
válasz
Ez nem android, ami szét van osztva csomó más store-ra. Itt van az appstore, oszt puszi.
-
DanielK
addikt
válasz
Lord Dragon #41374 üzenetére
csinál droidos appot, ott nincs ilyen dolog.
vagy fizessen 99$ és akkor feltöltheti app store-ba.ja csak az operán droidos appok vannak, nem ios.
-
válasz
Lord Dragon #41379 üzenetére
A lényeg,hogy máshová nem tudod feltenni úgy, hogy rá tudd syncelni a telefonra. Ha regisztrált fejlesztő regisztrált készülékeire rá lehet Appstore nélkül is, hiszen tesztelni kell, erről szól az egész UDID-es regisztrációs móka is eredetileg. Viszont az nem megy, hogy full JB/ fejlesztői account+udid reges készülékek nélkül kikerüld az Appstore-t, hiába saját fejlesztésű program.
-
vans?
őstag
válasz
Lord Dragon #41374 üzenetére
Itt mindenki mindent az AppStore-bol szokott, kiveve persze azokat, akik lopjak a programokat.
-
válasz
Lord Dragon #41370 üzenetére
Minél több ember kell , hogy lássa , vagy minél több platformra akarjátok, mert ez nem pontosan derül ki az írásodból, főleg , úgy-hogy felsoroltál pár platformot , amire megcsináltátok...
Ott van még a windows store is
Blyan: Az biztos, de van ettől jobb részvény is: Berkshire Hathaway 100.000 $/db
-
nord_
veterán
válasz
Nem kaptál választ és nem reagáltál egy meghajlós szmájlival se?
Akkor az iPhone 5 topikban biztos csak az én szemem káprázik. -
Brumi˘
addikt
válasz
Akkor i5 topikban az #5698-as hsz mi, ha nem válasz? (egyébként eléggé kimerítő válasz is)
-
nord_
veterán
válasz
Lord Dragon #41366 üzenetére
A lakótársad programot ír iOS-re és nem tudja, hogy az AppStore-on keresztül lehet programot terjeszteni?
Szerk.
Ráadásul, miután máshol is megkérdezed, választ is kapsz, reagálsz is rá, egy újabb topikban ismét megkérded...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest