- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
Stirbi #131179 üzenetére
Sikerült!!
Gondoltam kipróbálom Itunessal! Igy hát itunes-on belül kikerestem a Dropboxot, rámentem, hogy GET igy betette az appot az alkalmazásaim közé, csatlakoztattamaz iphone 4 ios 7 -es készüléket az ituneshoz és rámentem a Dropboxra az itunesban, hogy TELEPITÉS, sajnos itt is kiirta, hogy ios 8 kell az app használatához. Na most ezután lecsatlakoztattam az iphone-t és gondoltam kipróbálom még egyszer. Kikerestem az appstore-ban a Dropboxot, most már egy felhőt mutatott az app mellé, mint amikor már használtál már egy app-ot valaha csak már törölve lett a készülékről, rámentem, hogy telepitem és VÉGRE FELKINÁLTA, HOGY DOWNLOAD OLDER VERSION!! Végülis sikerrel jártam!Utólag neten is megtaláltam az útmutatót:
egyik(#131183) univerzita - Sikerült magamtól, de köszönöm neked is!
-
Kommy
veterán
válasz
Stirbi #126201 üzenetére
Ezért van mivel a Telenor-t nem ismeri ebben a verzióban még az iOS, nem voltak hivatalos forgalmazók így a szolgáltatós beállításokat sem tartalmazza a rendszer. A másik kártyánál viszont ezeket az adatokat ismeri így felesleges menüpont.
Nyomj egy hálózati beállítások törlését. -
Ragnar95
félisten
válasz
Stirbi #51861 üzenetére
Egy operációs rendszer működése elég komplex folyamat, így bámikor előfordulhat bug is, illetve nem biztos,h azonnal jelentkezik a probléma...
Amúgy újraindítottad a telót a gyors merüléskor vagy egyből restore-oltál? Csak mert az is simán lehet,h csak beragadt egy app, ami szívta az akksit, amit egy újraindítás megoldott volna... -
Ragnar95
félisten
válasz
Stirbi #51859 üzenetére
Ha backupot visszaraktál, az lehetséges, hogy a bugokat is visszarakta, így simán lehet,h továbbra is gyorsan fog merülni a teló, ebben az esetben pedig újabb restore-ra lesz szükséged backup visszarakása nélkül.
De arra is van esély, hogy így is megszűnt a hiba
Ha nem hardveres a gond, akkor elég nehezen küldheted vissza reklamációra vagy ha vissza is küldöd, semmire nem mész vele, mivel nem fogják cserélni, csak azt éred el,h egy ideig teló nélkül maradsz, amíg bevizsgálják... -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Stirbi #40393 üzenetére
A mail ha gmailként van beállítva nem is fog jelezni mivel a google megszüntette a pusht. Csak akkor jelez ha ahogy írod megnyitod, függetlenül attól hogy kilövöd e vagy sem. Egyébként nem lehet kilőni, mindig fut rendszerszinten a háttérben.
twelve book: vétek ezt a szép telefont ilyen kötésben tartani, bár kétségkívűl szép. Templomban egyenesen kötelező
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest