- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz
Tnagy85 #108136 üzenetére
Szerintem itt jeleneg én vagyok a rekorder.
2015.02.23-án vásároltam egy iPhone 5S-t a Telekomtól. Eddig 4-szer cserélték, tehát április elejéig számolva (akkor kaptam a 4. refurbished készüléket) szinte hetente kaptam egy "új" 5S-t. Több esetben pixelhiba miatt, de volt, hogy eleve karcosan adták a kezembe a telefont...
Most az 5. 5S-nél tartok, de ezt is cserélni fogják, csak már meguntam, hogy a majd negyedmilliós telefonomat állandóan szervizbe hordom. Eddig még ennek van a legkevesebb hibája, úgyhogy majd ha nagyon zavar és lesz időm, beadom.
Persze írtam egy szép levelet a Telekomnak, hogy ez azért így elfogadhatatlan és sűrű elnézések közepette felajánlották, hogy az áprilisi mobilszámlámat nem kell kifizetnem, ami szerintem a minimum.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tnagy85 #79445 üzenetére
Én azt tanácsolom hogy ebayen rendelj be pár száz forintos darabáron többet, és 3-4 hetente cseréld le magadnak, vagy ha nem akarsz vele foglalkozni normális GSM boltok raknak rá neked 1500 Ft-ért fóliával. Bármilyet veszel megkarcolódhat, az üveg fólia is elég drága és többen is írták megkarcolódott nekik viszonylag hamar, egy ilyet meg nem olcsó mulatság cserélgetni....Persze vannak olcsan emberek akiknek a párszázforintos fóliájuk is fél éve karcmentes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest