- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
missmonroe
tag
válasz
Tibee86 #79701 üzenetére
hát attól függ...milyet érdemes rá tenni? sokaknál látok mattot, vagy ilyen brutál vastagot, még többeknél sima csillogósat de halál karcosan:S
egyébként érkezik hozzá egy meseszép sena magnet flipper bőr flippes tok (amit szintén olyan jó áron szereztem, hogy majdnem lehidaltam), tehát tovább már nem fog karcolódni
-
buci30
addikt
válasz
Tibee86 #79614 üzenetére
S feher telefonod van? Nem tudom ahoz ,hogy mehet egy fekete tok mondjuk
Küldesz képet ha megkérlek?
"Nem fogják garanciában visszavenni, olvasd el a csomagoláson az infókat, ott le is van írva, hogy teljesen természetes dolog, hogy kopik a bőr."
Az az oldalon nincs feltüntetve és szerintem minden termékre alap a fél év gari.
De reméljük nem lesz rá szükség hanem minden rendbe lesz -
Ragnar95
félisten
válasz
Tibee86 #79464 üzenetére
Az elmúlt 1 hétben elő se jött ez a téma, de én tuti nem reagáltam rá, de hajrá
Amúgy fölösleges ezen vitatkozni, 1000x kitárgyaltuk már. Aki a kijelzőt akarja tapicskolni és nem félti a telóját, az ne rakjon rá semmit, akit zavar, ha esetleg karcos lesz, az rakjon rá fóliát, akit pedig zavar a fólia, de védelmet akar, az rakjon rá üvegfóliát, csak ne várja el, hogy az üvegfólia kevésbé karcolódjon, mint a kijelző. -
Ragnar95
félisten
válasz
Tibee86 #79462 üzenetére
"De mi meg az üvegfóliáról beszéltünk végig.
A kijelzőnél talán nem, de nagyjából olyan lehet szerintem."
Remélem tudod,h a 2. mondatoddal rögtön meg is cáfoltad az 1-t
Arra írtam, hogy mennyire könnyen karcolódik a kijelző és így az üvegfólia is, hogy te csodálkoztál, hogy a kolléga hogy használja a telóját, hogy az üvegfólia karcos lett...
"Korábban viszont már írtad, hogy pont ugyanúgy karcolódik, mint egy sima fólia.
"
Ezt elég régen írhattam, nem tudom, most hogy jött ide -
Ragnar95
félisten
válasz
Tibee86 #79456 üzenetére
Sajnos semmi különöset nem kell vele csinálni, hogy összekarcolódjon, mert a por ellen a zafír üvegen kívül semmilyen karcálló réteg/anyag nem véd, így mikrokarcok bármikor keletkezhetnek a kijelzőn sajnos. Az előző telómon 2 napig nem volt fólia, de ezen 2 nap alatt jópár mikrokarc keletkezett rajta csak attól, hogy letöröltem a kijelzőt mikroszálas törlőkendővel, pedig külön zsebben volt, nem ejtettem le...
-
-
-
-
válasz
Tibee86 #78419 üzenetére
úgy rémlik, hogy rákérdezett anno, amikor mobiltelefonról töltöttem fel fényképet, hogy eredeti méretben menjen fel, vagy lekonvertálva.
5s-ről töltöttem most fel, és nem kérdezett rá, de eredeti méretben ment fel, ezért talán végelegesíthető döntés volt anno.Ragnar95; nem titok, kupon, de nem sok ilyen lehetett, mert amikor a párom telefonját is említettem, akkor azt mondta az illetékes, hogy egyszer volt budán...
-
D@reeo
aktív tag
válasz
Tibee86 #78419 üzenetére
Belépsz a Dropbox személyes menüjébe majd ott a View all space earned-re kattintasz. Ott lesz valami ilyesmi: Samsung promotion (expires 9/11/2015)
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #78201 üzenetére
Matt tényleg sokkal jobb (de csak hátra)...
A bolt nevét nem tudom, de ahol bekarikáztam valahol ott körül van...
-
TheMarci
addikt
válasz
Tibee86 #77821 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, a kijelzőre hajthatós tokokra gondoltam, hogy nem annyira jó, folyton hajtogatni kell, üveget még nem próbáltam. Most lesz pár hete, hogy nincs semmi a kijelzőn, és sokkal jobb a tapintása, mint amikor fóliás volt, lehet akkor egy üveget kipróbálok rá.
-
Totheground
addikt
válasz
Tibee86 #76814 üzenetére
Ilyenkor kell felhívni az Apple-t, nagyon gyorsan el lehet jutni egy olyan representative-hoz, aki intézkedni is tud az ügyben, ha egy APR nem követi az előírt szabályokat. Valamelyikkel egyszer már megtörtént, hogy jött nekik a megfelelő hangvítelű mail Cupertinoból, asszem valami headset csere ügyben. És érdekes mód gyorsan meg is oldódott a probléma.
-
Zjunior
veterán
válasz
Tibee86 #76554 üzenetére
Senki nem használta a refurb készülékeket.
Gyárilag újrakészített a refurb jelentése...
Mondjuk ki lett már vesézve a téma elég sokszor, én elégedettebb vagyok így, ha a te szavaddal élve'' használt újat'' kapok mint ha javítanák alkatrészenként , garancia megújulás nélkül.
Kinek mi.... -
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #76554 üzenetére
Nem, azt a telefont senki nem használta, ez egy tévhit. Lehet benne nem uj alkatrész, de mindent amit kívülről látsz, fogsz, használsz, az uj rajta.
Lehet, van még millio dolog, amit nem tudsz az uj telefonokrol. Ha nem megy tönkre azalatt a 2-3 ev alatt, amig használod, nem mindegy? Elméletileg nem uj, de ez csak kukacoskodas, mert jobban illik ra az uj jelző mint a használt.
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #76552 üzenetére
Miert ne lehetne? Egy gyárilag hibásan összerakott teloval több lesz a bajod, mint egy olyan refurb-bel aminél mindent klappolt. Amit te mondasz, az két egyformán hibátlan készülék eseten lenne igaz, amiből az uj (a hasamra ütök) 7 ev mulva, a refurb meg 6 ev mulva hibasodik meg. Számít valamit?Ez igaz, de ennek a gyakorlatban semmi jelentősége. Felhasználói szemszögből szerintem az az uj, ami kívül uj, a színfalak mögé úgyse látunk be.
Mondjuk ugy lenne jelentősége, hogy valaki kap karácsonyra egy iPhone-t, es a fóliás refurb nem ugyanaz, mint amit ő vesz ki a dobozból. Bar tegyük hozza, en a T-s i4-emet enyhén a keretén sérülten vettem ki uj korában a dobozból.
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #76549 üzenetére
Felhasználói szemszögből de. Nyilván itt az esetleges (akkor hamarabb megy tönkre) elméleteknek lehet egyedul jelentőségük, de azok sem állják meg igazán a helyuket, mert optimalis esetben ezeknek az alkatrészeknek évekig működniük kell, amugy meg a gyártás során ugyanúgy bármi hiba lehet az uj terméknél is. Semmi bizonyíték nincs rá, hogy rosszabb lenne mint az uj.
-
nederlanden
senior tag
válasz
Tibee86 #76098 üzenetére
Én nem tudom hogy-hol használjátok ezeket a telefonokat,de környezetemben mindenki maximálisan meg van elégedve az 5-5s-ekkel,amik kategóriákkal megbízhatóbb és stabilabbak szerintük is (több tíz db.-ról beszélek) a régieknél.Nekem a 4s óta semmi bajom velük,értsd úgy,tökéletes(5s)
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #76122 üzenetére
De most komolyan mert volt pár darab készüléked ebből leszűröd hogy az egész világon melyik szériának több a meghibásodása?
Meg mindenki tudja az i5/5S-nek már ritka a sárguló kijelző hibája, de te arra is megmondod hogy ugyan annyi mint i4/4S-nél, ilyenkor nagyon tudok kacagni rajtad...
Fenyegetőzés? Kit fenyegettem meg? Egyre jobb a napom miattad, folytasd...
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tibee86 #76116 üzenetére
Még nem biztos,h cserélni is fogják, kiderül
Amúgy anyámnak még az "eredeti" i5 van meg, bár neki még csak karácsony óta van meg, szóval szép is lenne, ha 5hónap alatt cserélni kellett volna....
Amúgy jönnek elő sorra a hibák az összes szériánál sajna, 2G-3GS-ig a kijelzőjével mindnek voltak gondok, már 3GS-ből se nagyon látni olyat, amiben eredeti kijelző lenne, a 3G-nél ehhez jött még a wifi gond, i4-nél antennagate, aztán egyre több a wifi hibás i4 és 4S is, 5-nél egyre többnél derül ki,h valahogy be tud jutni por a kamera lencséjébe + ugye ott a feketénél a kopás is... -
szijartg
őstag
válasz
Tibee86 #76101 üzenetére
Mondjuk én abszolúte nem vagyok megelégedve az 5S-el. Január óta van meg.
Hangszóró alatt van egy sárgás sáv, fehér bőngészés közben nagyon látni (vodafonos csaj mondjuk nem látta, de a kis k-rva kiszúra az egyik sarkán levő kis horzsolást, és egyből mondta hogy "az egész telefon nem lesz cserélve max a kijelző"), mindenkinek akinek mutattam látta! +1pixel hiba. WiFi-je ha a szomszéd szobában vagyok és "rá ráfogok" a telefonra elmegy (WiFi állomás jó, nincs a közelben semmi ami bezavarna)
Karcolást pont lesz-rom, mert ha zavarna összetörném, leönteném és biztosításban cseréltetném.
Jövő héten vissza viszem, eddig volt rajta melóm és nem tudtam.
A 4S-em most asszonynál van, kezdetek kezdetén vettem... azóta csak az akksi gyengélkedett és a sim kártya felett most láttam hogy besárgult egy hangyaf-sznyit a kijelző. Januárig nem volt ott semmi! Az egy nagyon eltalált telefon volt. Esett kelt, de egy szál karc sincs rajta. -
Ragnar95
félisten
válasz
Tibee86 #76096 üzenetére
Nekem még az van, de most direkt kipróbáltam és anyám i5-je is látja ott simán a wifit, ahol az enyém nem is látja, úgyhogy nemsokára megy a szervizbe...
Amúgy a 4S-el is voltak gondok, ismerősi körömben 2 4S-t is cseréltek olyan hibával,h nem lehetett velük telefonálni egyszercsak... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #76107 üzenetére
Igen sokat cserélem, cseréltem, de míg i5/5S-nél eddig nem találkoztam hibákkal (azt a koszt leszámítva), i4/4S-nél mint mondtam felének sárgult a kijelzője. Persze nem azt akarom ezzel mondani hogy i5/5S hibátlan, hiszen akkor nem hallanánk róla szervizelték, hanem ez a mondatod hogy fele se annyi hibás i4/4S volt/van (+ hozzátetted lehet keveset is mondtál) ez kicsit durva azért.
bigdady: Az nem hiba, ugyanolyan panel között is vannak némi eltérések, ezzel nem kell foglalkozni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #76101 üzenetére
Azért közel sem olyan gyakori az i5/5S-nél a sárguló kijelző, elég ha itt utána nézel, tényleg közel sem annyi. Az meg hogy neked pont hibások voltak a készülékeid arra elég erős kijelentés az hogy i4/4S fele olyan meghibásodással voltak/vannak...
Nekem 2db i5-öm volt 1db 5S, semmi bajuk sem volt, jó egy i5-öt kivéve hogy belement a kameravédő üveg közé a kosz...Ellenben i4/4S-em közül volt vagy 8db, felének sárgult a kijelzője...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #76098 üzenetére
Erről van valami adat vagy csak te gondolod így? Mert szerintem az hogy fele annyi se ez elég durva, i4/4S nél halom wifi gond, sárguló kijelző van/volt, i5/5S nél ezek már abszolút nem gyakori esetek, más oké hogy van de szerintem semmivel sem több mint az előző szériáknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest