- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
válasz
Tibee86 #83759 üzenetére
Mert mindenki leszarja és inkább használja a telefont, mint előre aggódik a 'talán-lesz-Vodafone-LTE' üzemidőn ... Ask yourself: What would Steve Jobs do?
Amúgy a cikk után végigolvastam a síró szájakat a fórumban - nemmondom volt benne tenyérbemászó arc - és a vége az, hogy iOS 7-en Jailbreak-kel elvileg működnie kell a módszernek. Szóval a labda még mindig mozgásban van, ki kell próbálni.
-
galaxys80
veterán
válasz
Tibee86 #83648 üzenetére
No,de a Telenornál már régóta van LTE nem?
Neked megmaradt a lehetőséged a 2G váltásra?
Mondjuk azért az Apple-t sem értem, hogy miért nem bízza a hálózat választását a felhasználóra.
Nehéz lenne bele tenni, hogy választani lehessen a 2G/3G/LTE között?
Csak abban tudok bízni, hogy a Voda alapból, majd nem teszi bele minden csomagba az LTE-t, hanem mondjuk külön meg kell rendelni. -
bigdady
nagyúr
válasz
Tibee86 #82823 üzenetére
Azt azért nem szeretem mert ha lekapcsolom a kijelzőt leáll majd zárolt képernyőn újra el kell inditani és ha zene közben feloldom akkor újra meg újra.
Erdőke: Spotify-t rég használtam azt hittem ennyire nem napra kész de most látom benne van rengeteg magyar album is, lehet visszatérek rá. Bár szeretem fb-n megosztani amit hallgatok arra meg jobb a youtube
Telóra meg azért nem rakok zenét mert ha a kocsiban google maps-el navizok akkor automatán elkezdi játszani az autón a zenéket a teló és idegesit, hogy mindig ki kézzel le kell állitani ha csak a navit akarom hallani...
-
válasz
Tibee86 #82765 üzenetére
voltál, de azóta is történtek fejlesztések, amúgy meg minden szolgáltató ilyen, egyiknél sem mindenhol tökéletes a lefedettség.
örülök a lte fejlesztéseknek, annak van jövője, de azért meglepődtem, amikor a hátrányos helyzetű borsodban jó 3g kapcsolatot írt ki a telefon ott, ahol régebben csak edge volt, és az is csak kis területen, azon kívül gprs, szóval a 3g fejlesztéseket sem hanyagolja a telekom.
amúgy könnyen beszélek, mert főként budapesten mozgok, és mindenhol korrekt az lte háló, de eszembe nem jutna más szolgáltatóhoz menni, bár ez nem csak a lefedettségen múlik. -
heidrich
senior tag
válasz
Tibee86 #82757 üzenetére
én arra reagáltam hogy írtad, hogy nevetséges a 3G és az LTE hálózat Magyaroszágon ami igy nem igaz mert pl. Telekom szolgáltatása nagyon jó. Igen vannak ott olyan helyek, kisebb települések ahol nincs még 3G se sajnálatos módon és aki ott él az is ugyanennyit fizet és nem kap rendes szolgáltatást és ezt meg is értem. De azért nagy átlagban semmi gond a hálózattal. (nem csak Szegeden és Budapestre járok)
összehasonlításképp pl. Németországban néha annyira fos a hálózat hogy egy nagy városba is EDGE van sokszor...
na mindegy téma lezárva nem kívánok senkivel sem vitatkozni
szildavid90: iOS 7 van 4S-re és tökéletesen működik rajta, apumnak olyan, nekem pedig 5S. Teljesen használható rajta, nincs vele gond. iOS 8 lesz az utolsó amit meg fog kapni a készülék.
-
heidrich
senior tag
válasz
Tibee86 #82732 üzenetére
Szegeden 70Mbit/s az LTE sávszélesség (Telekom), Pesten sincs vele semmilyen gondom (igaz nem ott lakom de ha járok arra sosem volt vele baj), ha 3G elérhető ott is tökéletes. Jóhogy nem megyünk már vissza a kőkorszakba az EDGE-el...
LTE mindenben jobb, nem tudom miért örülsz neki hogy Neked nincs... jobb a ping, jobban birja az akksi is és veszettül gyors.
-
madgie
titán
-
vans?
őstag
válasz
Tibee86 #82158 üzenetére
Fuggetlen. Nem tudom, ez jo-e nekem a megoldas szempontjabol.
iCentre milyen, amiota nem Starking? egy iPodot gariztattam meg ott anno, valakinek van frissebb tapasztalata?
osszehasonlitottam a baratnomevel, abszolut eszreveheto. viszont azert nem annyira durva, mint amiket lattam mar parszor, amikor elengedett a ragaszto (itt is volt tobbeknek) ez szabalyosan korbefut. szerintem kepen nem adna vissza, ugyhogy nem tudom bemutatni. gondolom ez rosszabb lesz az ido mulasaval, nem javulni fog...
-
-
mettek
addikt
válasz
Tibee86 #81950 üzenetére
nem értek hozzá de szerintem ehhez köze van a fényerőhöz is...ha valaki csutka fényerővel használja az szerintem ne csodálkozzon...egy monitor is hajlamos besárgulni ha max fényerőn használjuk sokáig de pl a samu s4-nél is hallottam hogy előfordul beégés, ez is csutka fényerőn fordulhat elő, magyarán nem kell fullon használni a telefont non stop.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Tibee86 #81053 üzenetére
Kicsirics77,Tibee86: Köszönöm szépen válaszotokat, a tablet galaxy tab 2.0 7 sima nagy sim kártya kell bele.
Akkor a szabványra vágás + adapter durván 1500 FT ugye? Hol érdemes szolgáltatónál ( vodafone ) vagy gsm boltba, mi alapján vágják fel van egy keret? Nem értek ezekhez azért kérdem. -
-
gyuromoj
veterán
válasz
Tibee86 #80909 üzenetére
Jailbreak?
Az iOS 7.1.2 esetén egyelőre nincs hír arról, hogy a 7.1.1-re megjelent jailbreak használható lesz-e majd rajta, ha azt egyáltalán frissítik, így aki bármilyen szempontból is függ a jailbreaktől, annak azt tanácsoljuk, hogy ne frissítsen a 7.1.2-re.
ih8sn0w szerint ugyanakkor működni fog a 7.1.2-vel is. -
belinho
senior tag
válasz
Tibee86 #80189 üzenetére
Pontosan így van minden, ahogy leírod!
Semmi bajunk nem lenne, ha mondjuk 3 hónap múlva elromlik, az addigra már valószínűleg karcos telefon, és mivel úgyis rossz, kapnánk helyette egy másikat akár felújítottat.
De én a farok rossz végén állok, mert nekünk a pár órás, már eleve hibás telefont akarják cserélni, valamiféle OEM termékre.Lehet az korábban 24/7-ben ment valahol demo telefonként, vagy ki tudja, aztán visszakerült a gyárba, ahol a kis kínai munkás ránéz, hm ez jó mehet refurb-ba!És nincs mit tenni hiába fogyasztóvédelem, mindenre fel voltak készítve, hiába írnék a vásárlók könyvébe, békíttető tárgyalás, akkor sem kapunk zsír új dobozost.
Ki lett bontva a készülék és ki lett próbálva, bocsássátok meg öcsémnek, hogy nem kezdte el ott rázni a kiadó hölgy előtt a zsír új telefont, nem shaker ez. Haza lett hozva, töltőre téve, aztán ahogy vette fel, akkor hallotta, hogy mozog benne az akksi, és nem is kicsit, pár óra telt csak el, a többit már tudjátok.
2 szervizes is megnézte, és mondták ez így nem rendeltetésszerű, szóval jogosan kértük a cserét is. -
majestic
őstag
válasz
Tibee86 #80189 üzenetére
Akkor a fogyasztóvédelmis nem volt valami kompetens személy, mert nem ismeri ide vonatkozó jogszabályt...
Mert ugyanis ez emígyen szól : "E szerint ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
A fentiek alapján a korm. rendelet mellékletében felsorolt, kötelező jótállás alá eső termékekkel (általánosságban 10 ezer forint vételár feletti bútorok, órák, hangszerek, írógépek, számológépek, számítógépek, távcsövek, pendrive, fényképezőgép, rádió, porszívó, mosógép stb.) kapcsolatban a kereskedőnek – mérlegelés nélkül – kötelessége a cserét elvégezni, ha a termék három munkanapon belül hibásodik meg és rendeltetésszerűen nem használható.
Ha a termékre a kereskedő önként vállalt jótállást (pl. 10 ezer forint alatti óráknál, pendrive-nál, fényképezőnél), akkor a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendelet szerinti háromnapos cserekötelezettség nem terheli a kereskedőt."
Az más kérdés, hogy a fenti szomorú eset nem biztos, hogy ez a törvény alá tartozik, mert a mindennapi rendeltetés szerű használatot nem befolyásolja, hogy az aksi lötyög a telefonba... Sajnos ebben az esetben a presztízsnek kellen nyomni a latba, nem a törvénnek...
-
belinho
senior tag
válasz
Tibee86 #80145 üzenetére
Ez nonszensz, mondom akkor javítsátok meg ezt, amennyiben megoldható, erre az ürge nem javítanak, hanem cserélnek
Mondom akkor meg majd ezt a zsír új telót 2 perc alatt kijavítják, és odaadják valakinek, aki bevitt egy csöves agyonharcolt valamit garanciába, erre meg hallgat és nem mond semmit. -
belinho
senior tag
válasz
Tibee86 #80141 üzenetére
De ne már, ha egy 9 hónapos ütött-kopott telefon lenne, akkor azt mondom jól van, de egy zsír új pár órás hibás telefon helyett akarnak adni egy Kínában vagy Malajziában visszaadott, ki tudja milyen hibával javított, leharcolt akkus készüléket, amin lecserélik a borítást, mintha új lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest