- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
to.ca
tag
válasz
mettek #83383 üzenetére
Itthon általában Waze-t használok. Legnagyobb hátránya, hogy nincs házszám-szintű navigáció. Ami azért is furcsa, mert ugye a Google felvásárolta, és a keresés már a G keresőjével megy. Talán nem akarnak a Gmaps-nek konkurenciát állítani? Az meglehetősen gyenge érv, hogy elsősorban ingázásra való. A dugókat, rendőrt / trafit, baleseteket, útlezárásokat általában korrektül mutatja, bár - mivel ez mind a felhasználók jelzésein alapul - attól is függ, hogy a környéken hányan használják.
Az adatforgalom beállítás függvénye. Ha az "Események sugara" túl nagyra van állítva, elképzelhető, hogy sokat eszik. Nálam az 50 km bevált. Különben is, ki a franc kíváncsi rá, hogy hol mérnek Nyíregyházán, ha Győrben kóválygok? Az otthon - munkahely - egyéb kedvencek beállítása egyértelmű. Elvileg tanul is, de azért az AI még manapság sem tökéletes - és most finoman fogalmaztam. -
koma106
senior tag
válasz
mettek #83351 üzenetére
Sajnos nem egyedi a probléma. Ragnar95 kolléga is jelezte már és nekem sem szinkronizál rendesen sem a Kontaktok, sem a Naptár (így a fb szülinapok szinkronja sem működik). 200 ismerősön közül 21 főt adatait emeli csak át. Szerintem a fb fejlesztései állnak a háttérben...
Utána olvastam, de nem találtam megoldást....ha Te találsz, akkor oszd meg légy szíves.univerzita: névnapokat hogyan tudod megjeleníteni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
mettek #81804 üzenetére
Azt láthatod most is, h mennyi volt az 5S, mivel az Apple nem változtat az árain. Ha az eddigi szokásukat folytatják, akkor nem változik a kinti ár, az itthoni viszont az árfolyamváltozások miatt változhat, de ez jelenleg nem valószínű.
Viszont hogyha több méretben is jön új iPhone, akkor simán változhatnak az árak, szóval semmit sem lehet tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- SzoftverPremium.hu
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest