- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
belinho #80237 üzenetére
A kezedbe veszed a redurb kédzüléket, és meg fog szűnni a problémád. Ha az is hibás, cserélteted. A T-s telefonra legalább újraindul az 1 év gari, még akkor is, ha az utolsó napon cserélteted ki.
Hozd el a cserekészüleket, és felejtsd el az egészet. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy megtartsd a kotyogósat. Egyszer leejti az öcséd, lesz a sarkán egy apró sérülési nyom, és később már nem fogják cserélni fizikai behatásra hivatkozva. Sürgősen cseréltessétek ki! -
roberto211
őstag
válasz
belinho #80237 üzenetére
Refurb az gyárilag felújított készülék általában 90%ban szinte minden alkatrész új.
Az,hogy te leszarozod meg elhordod mindennek közbe azt sem tudod mi az az iPhone ezt sajnálom de ne itt sírjál meg magyarázzad ugyanazt 2oldalon keresztül mert szerintem senki nem kiváncsi mar ra. Kb a topic nagyrésze refurbot használ es nem friss iPhone tulajok hanem volt mar pár készülékük es ha nekik megfelel az a "kinai sz@r" akkor sztem neked is.
Elhiszem ,hogy te vagy itt az atyauristen meg jo lett az érettségi es kapott egy iPhone-t csak a tapasztalatlanságodból sugárzó f@szságot ne itt terjeszd.
Meg ,"hogy az ütött kopott helyett is uj refurbot adnak meg az uj dobozos helyett is"? Es akkor mivan? Újat adnak helyette (akar hiszed akar nem mert en a refurbot újnak tekintem) es ennyi.
12 éves auto ne menjen márkaszervizbe mert ugyanazt a kiszolgálást kapja mint egy új garanciás modell? Gondolkozzal mar kicsit.
Vagy csereltesd ki add el vegyél Samsungot es majd ott hisztizzél,hogy adjanak újat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
belinho #80231 üzenetére
Kb ez a legnagyobb hülyeség amit csinálhatsz. Ami rossz azt vissza kell vinni ha van ra garancia. Kapsz uj telefont, amiről isten se mondja meg hogy "felújított" (érted kb csak az alaplap nem uj benne") aztán ha valami baja lesz annak 1 éven belül akkor kicserélik azt is.
De nekem mind1. Szenvedjetek meg rinyaljatok ehelyett nyugodtan.
A refurb telefonról is ugyanúgy es pontosan ugyanolyan fóliát huzol le mint amit megveszel elsőnek, a különbség hogy nem kapsz hozza uj dobozt, uj fülest meg uj töltőt meg uj használati utasítást. Vagy ezek is el romlottak es szeretnél újat ?
-
Ragnar95
félisten
válasz
belinho #80229 üzenetére
Mondjuk az kinek is a hibája, h mindez nincs leírva
Ja igen, a T-é, nem az Apple-é, te mégis úgy nyilatkozol, h iPhone-t nem fogsz soha többet venni...
Persze a te döntésed és elhiszem, h ez így nem éppen volt jó kezdés, de mielőtt dühből messzemenő következtetéseket vonsz le, használd a telót pár hétig/hónapig és utána nyilatkozz, h bejön-e az iPhone. -
buvartacsko
addikt
válasz
belinho #80193 üzenetére
LOL. Miután mar osszekarcoltad meg osszetorted akkor mar jo a refurb uj telefon. Szerintem inkább ilyen esetben is koveteld hogy csak javítsák, használd csak ugyanazt a leharcoltat. Nehogy mar egy gagyi szar refurbot kapj amit kitudja milyen kínai kis gyerek vitt be ki tudja milyen hibával. Persze ebben az esetben mar jo lenne az uj külső.
Nagyon jo hogy a samsungot, meg az lg-t azonnal cserélik, de ott 3 hónap utan mikor kiveszed a kutya szájából akkor nem fogsz uj telefont kapni, csak javítják.
Többen is használunk itt refurbot, en is, semmi baja nincsen. Teljesen olyan mint az uj. Fogadd el ezt mert nem fogsz dobozosat kapni, vagy kérd vissza az arat aztán vegyél egy samsungot, ott jobb lesz minden.
-
buvartacsko
addikt
válasz
belinho #80157 üzenetére
"Ha legalább fóliás cucc volt, akkor elvárnám, hogy olyat is adnak vissza,"
Jo lenne ha tajekozodnal es nem rinyalnal. Ugyanolyan fóliás uj telefont kapsz vissza csak nem kapsz melle körítesnek egy uj dobozt meg uj fülest stb. Elárulom neked: senki a világon nem fogja tudni megmondani neked ha egy "zsír uj" vagy egy "refurb" telefont egymás melle raksz hogy melyik melyik. Pontosan ugyanolyan teljesen uj mindkettő. A refurb talán megbízhatóbb is mert át van nézve... Elhiheted az aksi is uj benne.
-
belinho
senior tag
válasz
belinho #80193 üzenetére
És elméletileg nem a T hibája ez, hanem az Apple köt ilyen szerződést a viszonteladókkal.
Más gyártóknál(Samsung, Sony) él a 3napos azonnali csere-garancia, de az Apple-nél nem így van.
Az a baj, hogy egy kalap alá veszik az egyből gyári hibásat a 11hónapos 31 napos garos cuccal, pedig ha a vásárlók érdekét néznék, legalább a gyárilag hibásat cserélhetnék egyből, de nyilván földhöz vágná őket ez a többlet, mert azt a másik készüléket el lehet adni valaki másnak.
Ez volt az első és utolsó, hogy Apple terméket vettünk! -
majestic
őstag
válasz
belinho #80134 üzenetére
No akkor tegyük helyre a dolgokat....
1. Magyarországon vagy és az Apple-re is ugyanaz a fogyasztóvédelmi feltételek vonatkoznak, mint más termékre. Magyarul, amennyiben 72 órán belül GYÁRI HIBÁS (tehát biztos nem rontottad el, akkor vagy ki kell cserélniük vagy vissza KELL adni az árát. Ez minden tartós fogyasztási cikkre vonatkozik valamilyen értékhatáron felül (ez pár ezer forint feletti összeg). Ha ezt nem teszik meg, akkor egyszerűen fel kell jelenteni őket, illetve előbb érdemes megfenyegetni őket, hogy megteszed!
2. A refurbished magyarul ugyan felujítottat jelent de egy ismerősöm, aki napi tíz ilyen cuccot kap szét, az azt mondta, hogy még sosem talált olyan refurbished Apple terméket, amiben belülről akár egy alkatrészről is az derült volna ki, hogy használt.... Magyarul felujított, de mégis ÚJ készüléket kapsz...
-
viperabácsi
addikt
válasz
belinho #80157 üzenetére
Én csak egyet nem értek.Amikor átvettétek a készüléket miért nem üzemeltétek be?Akkor már ott mondhattad volna , hogy szar inkább nem kérjük.Én most vettem egy i4 s-t t-nél és kibontotta a srác , hogy megnézhessem mialatt ő a papírokat csinálja.
Más. Én kötöttem egy biztosítást rá ha töröm vagy ilyesmi.Én új készüléket kapok helyette az önrészemért ha elejtem?
-
Ragnar95
félisten
-
mondomén
őstag
válasz
belinho #80157 üzenetére
azért ennyire nem kell leizzadni a refurb telefontól. vegyétek át, ott helyben alaposan nézzétek végig, rázogassátok, nyomkodjátok, lötyögtessétek és ha semmi baja, akkor használja úgy mintha kotta új lenne. sok különbséget nem fog észrevenni ez tuti. csak hát a tudat, hogy ezt így oldják meg...
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
belinho #80142 üzenetére
Sok sikert hozzá! Innen is többen jártak már így, mindenki refurbished telefont kapott. Ki van ez találva az Apple-nél, de neked hátha összejön.
Szerk.: teljesen jogosan vagy felháborodva, én is az voltam, mikor a 2 napos telefonom helyett egy felújítottat kaptam, de ez van sajnos.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
belinho #80134 üzenetére
Én már a másik topikban is leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban.
Én is Berettyóújfaluban vettem és nekem az ügyintéző srác direkt felhívta arra a figyelmem, hogy ha 3 munkanapon belül bármi gond lenne a telefonnnal vigyem vissze és kicserélik.Nem tudom, hogy neked miért mondtak mást és miért nem cserélték a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest