- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
aujjobba #182514 üzenetére
Irónia akart lenni (de nem trollkodás) arra vonatkozóan, hogy szerintetek nincsen olyan helyzet, amikor komolyabb fájlt kell akár pendrivera, akár merevlemezre menteni. Mint a jelen eset mutatja, van ilyen helyzet. Nálam is van ilyen helyzet, csak én nem szórakozom airdropal, hanem rádugom a merevlemezt (mert megtehetem [légyszi ne tiltass ki ezért]) és kész.
-
válasz
aujjobba #182315 üzenetére
"De mi a ciki? Hogy nem tudja letölteni a képeket ha nincs hely?"
Szerintem az azért pl. több mint kellemetlen, hogy az icloud fotókönyvtár kikapcsolása után sem szabadul fel teljes egészében a lefoglalt tárhely. Volt kb 5 giga szabad helyem, bekapcsoltam az icloud fotókönyvtárat. A felhőben több mint 130 giga fotóm van. A helyi adatbázis rövid idő alatt elvitte a telefonon lévő helyet (1: lehetne annyira intelligens a rendszer, hogy összeveti a telefonon lévő szabad helyet és az adatbázis szükséges várható méretével, és kiírhatná, hogy nem fog elférni). Ezt követően kikapcsoltam az icloud fotókönyvtárat, és ezt követően maradt (tartósan) 1.5 giga szabad helyem, tehát a többi ott maradt. (2: lehetne annyira intelligens a rendszer, hogy a saját szemetét eltakarítja.) Így volt a telefonon lévő kb 80-100 képem, ami több gigát látszott foglalni, holott nem az foglalt, hanem a megmaradt adatbázis(töredék?).
mastermark: nem hiszem, hogy ezek a telefon kezelni nem tudásából eredő problémák, én inkább programozási problémának érzem őket.
-
vasi89
őstag
válasz
aujjobba #182318 üzenetére
az a baj h mindezt csak wifin keresztül tudod megtenni, ha nincs korlátlan mobilneted mert én nem fogyasztom arra az adatkeretet hogy a saját képeimet töltögessem vissza icloudról. De wifin is elég érdekesen működik, van amikor otthoni hálózaton is perceket kell várni h történjen valami.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
aujjobba #182315 üzenetére
Az a ciki hogy a felhőben lévő képeket meg sem tudod nézni ha nincs tárhely. Hisz a nézegetés nem igényel tárhelyet.. Én a nasomat használom kép tárolásra ahol ez a funkció működik. Az apple felhője nem tudja ezt.. ismerősöm telefonján néztem ezt a lehetőséget.
MasterMark: Azt hogy ne tudnám kezelni a telefont kikérem magamnak. Tudom kezelni hidd el, mindenem apple de ez az icloud egy szar jelen állapotban. Tehát ha valakinek 16os iphone ja van az b@szhatja az icloudot ha vissza akarja nézni valaki a mentett képeit.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
aujjobba #182279 üzenetére
Hali!
Lehet hogy furcsa kérdés ios-sok körében de teszek egy próbát, hogy van e olyan program amivel letudom menteni a telefonon lévő appokat gépre, mert hogy ha például lefrissítem az intagramot vagy bármit és valami nem jó, nem működik jól vagy bármi van akkor vissza tudjam tenni az előző verziót.
-
col
addikt
válasz
aujjobba #182279 üzenetére
Bár én nem függetlenítettem még, de tudtommal többen már igen innen a fórumról is és a hűségidő lejárta előtt. Ha jól tudom, a Telekom az egyetlen, aki a hűségidő lejárta előtt is ingyenesen teszi ezt. Akik ezt elvégezték, azok biztosan jelzik, hogy így van-e, vagy valóban mégis én tudom rosszul.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
aujjobba #182256 üzenetére
Hosszútávon biztos nem jár jobban, ha a kérdését meg anyagi szempontok alapján vesszük, akkor meg mint előttem írták kell venni használtan egy i7-et 100 ezerért.
dracox: Ha van befektetett pénzed akkor lehet tudatosan is csinálni. Mindig a legfrissebb készüléked lesz, és 1 év alatt buksz 30-50 ezret. Ehhez csak annyit kell csinálni hogy egy új szériát megjelenés után fél évvel kell megvenni használtan, majd rá egy évre eladni, és ugyan így venni a következőt.
-
-
Chiftain
aktív tag
válasz
aujjobba #181365 üzenetére
Ez a sorrend hiba. Valóban nem írtam le pontosan, bár nem is tudok másik imessage hibáról jelenleg. Nekem megvolt 11.2.5 elött is, aztán jött a frissítés, mondom direkt odaírják hogy javítva van, jó lesz minden. De frissítés után ugyanúgy összevissza rakta be az üzeneteket, beszélgetés közben.
Most az előző hsz-ben amit írtam megoldás jónak tűnik egyenlőre. Próbáld ki ha gondolod, még akár be is jöhet. -
-
Coc@s
őstag
válasz
aujjobba #180826 üzenetére
Lehet hogy a Hangjegyzet maga nem, de ott volt a SIRI engedély a hangjegyzet alatt is, amit most kikapcsoltam.
LEhet, ma este csinálok egy tudatos próbát vele, amit már én vezérlek, és megnézem mindkét verzióban.
Tiltott és engedélyezett SIRI-vel való felvétel esetén mit csinál.
Ha érdekel valakit, akkor majd megosztom az eredményt. -
Coc@s
őstag
válasz
aujjobba #180824 üzenetére
A felvételre (hogy egyáltalán elindult) max. azt tudom gondolni, hogy ahogy pakolgattam esetleg lezáratlanul, sikerült rányomnom.
De hogy le nem állítottam és az elnevezéssel se foglalkoztam, az tuti.
Felvételt nagyon ritkán csináltam az orgonálásról, de az akkor vagy videó volt, vagy "rendes" felvétel, nem jegyzet.A lényeg, SIRI kitiltvan ahonnan csak tudtam.
A többit meglátjuk. -
Downsampling
senior tag
válasz
aujjobba #180824 üzenetére
Hasonló jelenség egyértelműen létezik a fészbúkon, habár azért nem egy az egyben ugyanez a helyzet. Csak annyiban hasonlít, hogy bizony a tudtunk nélkül is figyelik mindenféle adatainkat, megosztásainkat, és ha tetszik, ha nem, olyasmikhez is hozzáférnek, amiről nem is gondolná az ember.
Nyilván sokan csináltatok már apró kis videókat, és töltöttétek fel fészbúkra, vagy bármiféle közösségi oldalra. Na, én nem egy alkalommal olyan aláfestő zenét tettem a kis videókhoz, amiknek az eladóit szerintem a kutya nem ismeri, icipici zenekarok, talán soha meg nem jelent felvételei, bármely online zenei áruház is nulla találatot dob a nevükre. De nem, a fészbúk kibökte, hogy ki az előadó, pontos címmel, mindennel, és nem engedte felrakni (pontosabban a hangot törölte)! Hogy csinálja? Na vajon hogy? Nem is ez a lényeg, hanem, hogy ha erre a fészbúk képes, nyilván a dallam alapján, akkor erre képes lehet az Apple is.
Amúgy érdekesség, hogy mikor pl. Katie Melua (aki Anglia jelenlegi egyik legismertebb női énekes dalszerzője) zenéjét kevertem az egyik ilyen kis klip alá, azt nem bántotta. Tehát nyilván hibaszázalékkal dolgozik ez az "intelligens" szoftver. De hogy létezhet ilyen (sőt, biztos, hogy létezik), szerintem kár kétségbe vonni! -
markknight
veterán
válasz
aujjobba #180636 üzenetére
Dehogy fognak. Gondold el Tim Cook kiáll majd a színpadra és azt mondja!
"-Gyerekek az van, hogy idén rohadt sok mindent kitaláltunk, de igazából hibákat fogunk javítani." A közönség meg mint aki letépte láncát, tapsol mint a vadállat, mert 2018-ban már az is fícsör ha kijavítják a minősíthetetlenül trágya rendszerüket.Bár való igaz. Nyernének +1 évet, amikor semmit nem kellene csinálni és lehetne agyalni új funkciókon.
-
Lefty
addikt
-
Downsampling
senior tag
válasz
aujjobba #180441 üzenetére
Egészen biztosan!!! Ez egy dombornyomású MasterCard, több ezer eurós fedezettel...
Amúgy tök jó, most már az iTunes is németül van... Nem tudok régiót váltani, mert ki kellene lépnem az Apple Musicból. Nem tudom, hogy oda mikor és hogy léptem be, így nem is tudom, hogy kéne kilépnem! -
YASKATIR
senior tag
válasz
aujjobba #180422 üzenetére
Hat mert a vilag egyik legfejlettebb orszagarol van szo nem valami kis polinez szigetrol jo esetben 3G kapcsolattal. Elkepzelesem sincs, hogy hol vannak a szerverek de nem is erdekel. Ami szamit az az, hogy en valami ipari hulladekot kapok, amirol 900 ora egy OTA frissites itunes-al
(#180423) oszy : Ha mar itt tartunk.. En droidot hasznalok es igen, az OTA update tokeletesen mukodik... Ez a baratnom telefonja
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
aujjobba #178350 üzenetére
Ennél azért akkoris lehetett volna jobban fogalmazni, akkor írja le így mint te... ezt így megszülni senki nem fogja neki. Egyáltalán nincs normálisan megfogalmazva.
Világos, és akkor ráadásul lehet hogy CDMA spéci változatok csak, bár azok közül is van ami tudja a GSM-et.
Így persze igen, akkor eléggé kockázatos itthon hogy menne.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
aujjobba #178087 üzenetére
Köszi!
Így most remekül működik! Érdekes egyébként, hogy Cloud Drive-ból - bár ott van a megosztási műveletek között az OpenVPN, mint lehetőség - nem megy az import.
Bárki:
Safari alá van lehetőség kivételként felvenni oldalakat, hogy ne akadékoskodjon ha nem tanusítványozott https oldalt szeretnék meglátogatni?
-
sethi
senior tag
-
Parson
addikt
válasz
aujjobba #177387 üzenetére
Nem mennék bele most a cizellált mérnöki érvelésbe, de lényegében te magad is megfogalmazod a mondandót. Hatalmas katyvasz az elnevezésterminologiában. És még ha EEPROM-ból is lett továbbfejlesztve, ezek inkább storage-ek, mint memoriák. De fölösleges mélyebben belemenni, mert igyis ugyis ugyanoda lyukadnánk ki: Félig helyes, félig helytelen, hozzá nem értök számára pedig kész gubanc az elnevezések logikája. (Láthatóan te is inkább már a köbe vésett nevekböl indulsz ki, mintsem a fejlesztett eszközökböl. Sebaj.) Téma OFF.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
aujjobba #177112 üzenetére
Alaplap függő, van amelyik áram alatt tartja az USB portokat, és simán lehet tölteni róla (vagy világít a gamer egér) kikapcsolt gép mellett is (illetve gondolom van olyan alaplap is ahol kapcsolható a dolog). Illetve azt is el tudom képzelni, hogy bár áram alatt van, nem adja le a max teljesítményt. Aztán emiatt egyik teló még eltöltöget róla, a másik viszont nem.
-
Gabesz87
veterán
válasz
aujjobba #177117 üzenetére
BIOS-t nem néztem, és mondjuk lehetséges, hogy nem próbálgattam az összes USB-t sem. A gé ptetején van 2 USB2, és 2 USB3. Ugyanabba próbáltam, amelyikben az enyém tölt. Bár a tetején lévőknél azt hiszem próbáltam a 2-est, és a 3-ast is. De majd azért próbálkozom vele még.
-
Gabesz87
veterán
válasz
aujjobba #177112 üzenetére
Most írtam, ha olvastad, hogy a telóm KIKAPCSOLT (és nem sleep-ben lévő) állapotban is tölt, és korábban az iphone is töltött, de most valamiért nem. A Gigabyte-nak (nem tudom minden alaplap tudja-e) van ilyen Charging On/Off funkciója, amivel az USB kikapcsolt állapotban is használható töltésre.
Azért használná amúgy a párom így, mert az ágyon szoptatja a babát, és eközben nyomogatja a telót. Ha meg merül, ott van mellette a gép közvetlenül. És ha az Apple nem egy nevetséges 30 cm hosszú (nem tudom pontosan mekkora, de tuti nincs 1 méter sem) kábelt adna a telefonjaihoz, akkor be tudnánk dugni a konnektorba. Valószínű erre mondhatnád, hogy lehet venni (gondolom) hosszabb töltő kábelt. -
alex73
tag
válasz
aujjobba #176775 üzenetére
Hát ez irtó gáz. Több száz ezres teló és nem tud olyat mint egy no name 30-40ezres droid teló.
Na ezt k... Megszívtam vagy vehetek számítógépet amit nem tudok hova rakni még egy laptopot se vagy vehetek egy droid telefont az almát meg csak nézegetem. / A Call Recorder nagyon fájó meg a nyomtatás. Mert az orvosok szakmai kifejezését a fene se jegyzi meg még a gyerek leleteit amit emailban kapok ki kéne nyomtatni/Vagy valami hasonló.;-( grrrrr
-
hemaka
nagyúr
válasz
aujjobba #176611 üzenetére
Amugy szinkronizalasi problemaja van a widgetnek, mert az esetek nagytobbsegeben meg teljesen jol mutatja, egybol frissul is ahogy arra az oldalra megyek.
En meg csak 11.2 b4-en vagyok, itt van egy rohejes bug. Ha gyorsan kilapozol a widget oldalra, aztan gyorsan vissza min. kettot, az also ikonok odebb vannak es egy kis ido mulva ugrik a helyere az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest