Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#51177472 #49632 üzenetére
Sajnos az apple már csak ilyen, szép lassan a frissítésekkel eltűnik a jó kis optimalizáltság, kinyírják magyarán a régi készülékeket, így vagy megy vissza a régi még rá kiadott és akkor idővel az appstore hagyja cserben a készüléket, sajnos ez ilyen. Annak örülök, hogy az ipad 2, mint terméket, elég sokáig életben tartják.
-
Kommy
veterán
válasz
#51177472 #49403 üzenetére
Ez így nem igaz mivel iOS 7 GM-et fel lehet rakni a 11.0.5-ös iTunes-al is, csak szinkronizálni nem lehet ha már fenn van az iOS 7.
Sőt ha regisztrálva lenne az UDID-ed akkor sem lenne 11.1-es iTunes-od.
Dev acc úgy működik, hogy kifizeted az Apple-nek a 79 euro-t és hozzáférhetsz az iOS beta-khoz fejlesztő eszközökhöz, küldhetsz be programot.
Külön van Mac-es dev acc ugyan úgy 79 euro(#49402) Def26: Nem lehetséges, Európában most lett 3 ilyen ország ahol lehet.
(#49405) buvartacsko: Igen fel lehet.
-
nord_
veterán
válasz
#51177472 #48736 üzenetére
Onavo? Eszedbe se jusson feltenni azt a sz*rt! Bár, ha szeretnéd, hogy egy külföldi szerveren menjen keresztül minden adatforgalmad, emiatt érezhetően csökkenjen az internetsebességed és pl. a Speedtest hülyeségeket mérjen, akkor hajrá.
Ha mindenáron alkalmazásonként akarod látni, mi mennyit használja netet, de nem akarsz ötszázszorosára nőtt pinget és esetlegesen azt, hogy külföldi szerver miatt érthetetlen üzenetekbe botolj, akkor várj pár napot és az iOS7-tel megkapod gyárilag:
-
mezalan
csendes tag
válasz
#51177472 #48726 üzenetére
Egy szerverren keresztül mész fel az internetre és így pontosan látja az adatforgalmad és hogy melyik program mennyit "eszik" sőt olyan 10% forgalmat szolgáltatótól függően többet lehet vele netezni 3g-ről, mert így a szolgáltató nem tudja pontosan mekkora az adatforgalmad. Nekem vodánál 1gigás mobilnet olyan 1100-1200mega. Azelött pontosan 1000nél vége volt a mobilnetemnek.
A program telepítése után azthiszem egyszerű regisztrációval talán anélkül nem emlékszem felrakja a vpn-t. -
mezalan
csendes tag
válasz
#51177472 #48703 üzenetére
A beépítettet. Beállítások ->Általános->Használat->Mobilhasználat. ha ennél durvább kell akkor onavo count, ez a program, programokat külön írja hogy mennyi mega és összesen. De ehez meg vpn kapcsolatot csinál magának aminek állandóan ott a kis vpn felirat felső sávban.
-
nord_
veterán
válasz
#51177472 #48265 üzenetére
A lányom már bejelentkezett egy fehér vagy rózsaszín 5C-re. Anno a színes Macek is rendkívül sikeresek voltak.
Engem baromira nem zavar, ha nő a választék: így legalább többen vehetnek maguknak olyan telefont, amit igazán közelállónak éreznek magukhoz - mindegy, hogy szín, ár vagy anyaghasználat okán. -
-
buvartacsko
addikt
válasz
#51177472 #47497 üzenetére
nem volt semmi, csak nincsen benne. de ettől még lehet hogy visszahozzák, csak még erre nem volt idő. nem lehet biztosra tudni. én se értem minek vették ki, mert tök jó funkció volt, főleg annak aki esetleg sokat twittelt. 1000x gyorsabb volt.
de nem fogok belehalni, mert nagyon ritkán van olyan hogy bármit is kiírok facebookra, inkább csak képet rakok fel.
-
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
#51177472 #45430 üzenetére
A rengeteg megvásárolt cydia-s alkalmazásom idegesít, nem bántam meg, hogy megvettem őket, de hogy nem tudom használni, mert a jóég tudja mikor lesz JB újra... Na ez bosszantó... Tudom sajnos, én választottam...
Mindenesetre a megjelenés előtt én is visszaváltok, aztán meglátjuk mi lesz...
-
-
TheMarci
addikt
-
Begi
senior tag
válasz
#51177472 #41792 üzenetére
Eléggé lehordó lett a cikk. Design és akksi terén igazad van, a többi pedig abból jön, hogy nem néztél utána semminek. Ha lenne időm és türelmem, irnék egy cikket arról, hogy milyen 3 év droid után nem JB-s iPhone-t használni. Borzalom mennyi minden nincs meg benne, ami megvan a droidban. ( Legalábbis eddig még nem találtam rá megoldást, igaz nem is nagyon érdekelt. ) Pl.: Tárcsázóban névre való szűrés azzal, hogy a nevét kezdem el bepötyögni és nem a telefonszámát, elképesztő, hogy mindig be kell mennem a kapcsolatok közé, ha fel szeretnék hivni valakit.
-
nord_
veterán
válasz
#51177472 #41738 üzenetére
Abszolút nem macera telefonálni BookBook-os tokkal. Sőt! Mivel így normális vastagsága lesz a telefonnak, nem ujjbeggyel kell fogni, hanem rendesen meg lehet markolni.
Blyan,
hülyeség.Egyéb esetekben külön táskákban viszed a pénzed, a bankkártyád, az irataid és a telefonod, hogy ha netán elhagynád valamelyiket, akkor a többi ne tűnjön le vele együtt? A BookBookban az a jó, hogy csak egyre kell figyelned.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#51177472 #41740 üzenetére
IJoe-ban lehet kapni. Vagy StarKing
Vigyázat van belőle hamis is, 4S topikban valaki olyat vett -
bigdady
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest