- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Szabi® #324032 üzenetére
Mikor toltátok? Én most megvettem a Mirage-t de nem tűnt eddig vészesnek.
Nem azt mondom olyan mint a Switch, mert sok mindenben az sokkal jobb. De durván kezd rámutatni, hogy itt az ideje a Switch2-nek.Szimpla mezei átalakító elég lesz? Mert a Pro kontrollerem megy vele szépen azt már néztem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #323637 üzenetére
Akkor az USA-ból is ki kell majd vonulnia, mert ott is elkezdődött az a vegzálás a versenyellenes magatartás miatt, mint az EU-ban. Ez többé nem EU sajátosság. Az EU éppen elengedte az iMessage miatti eljárást, mert nálunk nem elég népszerű hozzá, hogy gatekeeping legyen, de az USA-ban meg pár hónapja indult egy másik, ott viszont masszív piaci fölénye van és versenytorzító hatása van. Csak ezért jött az RCS támogatás is.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #323580 üzenetére
"A billentyűzet menüpont alatt kitudtad volna neki kapcsolni az automata ellenőrzés/javítás opciót, és már nem is ír be mást."
De attól még kell neki a gyorsabb szövegbevitelhez a segítség, mert különben egymillió év mire megír egy üzenetet. Konkrétan ezért használta sokkal kevesebbet az iPadet mióta megvan. Most meg tök boldog, hogy a Gboard megoldotta a szövegjavaslat alapú bevitelt, mert a gyári nem tudja 2024-ben ezt a kemény feladatot megugrani, ami más rendszeren már 7-8 éve alap. És tegyük hozzá, hogy ha nekem nem jut eszembe, hogy ez van, akkor az életben nem jön rá magától.
"Vagy megtanítod neki a diktálást, az csak egy gomb lenyomása."
Apám siket, nem fog diktálni sajnos.
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
Speedy007
őstag
válasz
Szabi® #323047 üzenetére
Hát őszintén szólva pont ma olvastam vhol hogy az új 16 Pro(max) esetén elég húzós az új gyári akksi főleg ha hivatalos Iphone szervíz cseréli valami 60.000-s árról írtak.
Úgy olvastam neten de ezek szerint ez is "városi legenda" hogy 80% alatt már illik cserélni benne az akksit. -
markknight
veterán
válasz
Szabi® #322089 üzenetére
Egyetértek. Ráadásul pont ők, a nagy zöldítés hívei, mother nature a keynote-on, meg 2030-as tervek és a nagy természet..
Közben évente dobják ki az olyan cuccokat melyek szinte semmivel nem jobbak mint az előzők voltak. Szóval mondhatni nyerészkednek azon, hogy elvesznek, meg még a szemetet is termelik.
-
markknight
veterán
válasz
Szabi® #322052 üzenetére
Én csak azt nem értem például, hogy oké ekézitek itt az Applet innováció meg termékek számát illetően, de most őszintén, 4-5 éve már olyan telefonokat gyártanak ami teljesen jól megállja a helyét a mai világban. Van olyan dolog amiben tudhatna többet például egy 13 Pro Max? És most tekintsünk el az olyan fancy dolgoktól mint pl a dynamic island.
Lehet nem volt olyan óriási "One more thing" cucc, de még mindig ők szállítják a legjobb, legidőtállóbb telefonokat és ha van 200 vagy van 800 ezred, tökmindegy, mert nem tudsz mellélőni. Ezt nem sok cég mondhatja el magáról, mert ha más technológiai cuccot nézünk, akkor már 50-100 ezer forint fukarkodáson is recseg-ropog a dolog.
-
Cseri0058
őstag
válasz
Szabi® #322047 üzenetére
Ez így nem igaz.
Mindenki azt nézni, hogy az előző modellhez képest mi az előrelépés, fejlesztés és sokan mondják, hogy ez kevés. Persze, mert már nem tudnak mit kitalálni, így a kötelező fejlesztéseket szépen lassan adagolják. De már rég nem így kell nézni, hogy az előd modellhez képest mennyivel lett jobb, hanem 3-4, de akár 5 éves telefonokról kell nézni a fejlődést, mert úgy igenis sokat kap az ember.
Én Iphone 12-ről fogok váltani, ráadásul most a pro modellt fogom megvenni. Nekem speciel rengeteg fejlődés lesz és ezt is legalább 4-5 évre tervezem megtartani. -
dnelb
veterán
válasz
Szabi® #322038 üzenetére
azért ennyire leseggelni nem kell az amcsi fiataloktól, mindenük hitelből van
nem véletlen van annyi mém a hellcates feketékről, de a katonák ugyanezt csinálják chargerekkel, olyan apr ratekbe mennek bele hogy nem hittem el, normális europai ember nem írná alá. Direkt benne voltam mustangos usa fb csoportokban, mert sokkal több az info, az uj mustang megvan, de szervizre már nincs pénz. Golf R csoportokban ugyanezt láttam, gyakorlatilag hónapról hónapra élnek, kopó! alkatrészre kérdezik, hogy miképp lehetne gariba cseréltetni a dealershippel, mert pénze nincs rá
Arról nem is beszélek hogy brutális többség nem tudja a their/they are/there, your/you are közti különbséget, mindig megdöbbenek rajta.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Szabi® #322029 üzenetére
Ilyen az, amikor nincs egy olyan vezető a cégnél, akinek lenne víziója. Eddig tartott a Steve utáni lendület. Akik még abból az érából a cégnél dolgoztak, lassan kikopnak, nyugdíjba mennek.
Csak egy ártatlan kérdés: az elmúlt 10 évben jelent meg új termék a palettán? Nem. Steve alatt meg átlag 4 évente volt valami ami addig nem volt. A telefonokon is lehetett volna nagyot dobni. Ha nem hardverben, akkor szoftverben. Steve még az óvodában korukban felvásárolta volna az Open AI-t és az Apple mutatta volna be a mesterséges intelligenciát.
Semmi másról nem szól már az Apple, mint hogy megfeleljenek a részvényesek elvárásainak és a megfelelő időben, pont jókor csörögjön a kassza.
Néztem a Keynote-ot és a pulzusom meg sem moccant. Ahogy előttem írták; pár éve ez még olyan esemény volt, hogy az arra érzékenyek előtte bevették az aznapi adag vérnyomás csökkentő gyógyszerüket. Semmi nem volt, csak pár kiigazítás.
Az AI nem hoz lázba, mert nem használom és igényem sincs rá... éppen tegnap néztem erről egy műsort, hogy mennyire nem érdekli ez az egész az embereket. Azt sem tudják mire való... meg még csak nem is hozzáférhető a nyelvükön. Abba bele sem megyek, hogy a Google AI nélkül is kezelt bármilyen nyelvet oda-vissza, kb. 4 évvel ez előttig. Aztán meg az AI igénye az online hálózatokhoz... ahhoz a generációhoz tartozom, akit frusztrál az online világ, mert tudja milyen visszaélésekre (is) használható. Az én privát valagam maradjon csak privát, és ne azt kelljen lesnem a lakásban, hogy minden hardveres reteszt elhúztam-e a kíváncsi szemek vagy fülek elől.
Ha majd kiderül, hogy a háttérben valami nagy dobás veszi el az erőforrásokat az ismert hardverek elől, akkor írok egy nyilvános bocsit az Apple részére. Addig viszont ezeket csak ráncfelvarrásnak gondolom és nem olyan dolognak, ami megér egy külön Keynote-ot. -
markknight
veterán
válasz
Szabi® #322029 üzenetére
"-srácok szeptemberbe jelenik meg az iphone 73!"
Ugyan ki kapja már erre fel a fejét ?
Azok akik az iPhone 72-nél vagy a 71-nél még nem kerestek, csak kapták ingyen a telefont szülőtől és mindig szerettek volna egyet Android helyett.. Esetleg nem kerestek annyit, hogy megtehessék vagy csak váltani akarnak. És ez így megy majd tovább, a te meg az én gyerekeim is vágyni fognak rá, szerintem ebből a szempontból hibátlan a képlet. Magyarósi Csaba nem veszi minden évben, de helyére az évek alatt jött 5 olyan fiatal aki venni fogja egy ideig. Oks, minket ez nem vígasztal, de minél tovább élünk annál nehezebb minket levenni a lábunkról :D -
válasz
Szabi® #321964 üzenetére
Nézd, ezeket a telefonokat nem kell már évente lecserélni. Valóban megtehetnék, hogy gyűjtik az újdonságokat és 4-5 évente adnak ki egy új modellt, de ez a vásárlóknak sem lenne jó. Apránként fejlődik, vannak új belépők, akik ebben az esetben 2-3-4 éves modelleket kellene vegyenek, így meg kapnak egy valamivel frissebb modellt, amiben apró ráncfelvarrások azért vannak. Én megvettem a 15 Pro-t most nyáron, kb. iPhone 20-ra tervezek váltani, addig majdcsak összegyűlik kellő újdonság
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Szabi® #319699 üzenetére
Mindenkinek más a fontos, de pl. a t9 tárcsázás elég régóta téma. Implementálni ezt szerintem nem volt nagy dolog. A tárcsázón pl. ott is vannak az alphabetikus karakterek alapból. Nagyon praktiikus így névvel keresni számot. Nekem speciel nem gond, ha a fényképezőgépet el lehet indítani lezárt képernyőn, sőt az a praktikus ha hirtelen akarok fotózni. Nem túl életszerű, valaki poénból fotózgasson a telefonommal akaratom ellenére.
Mondjuk ha megteszi egészségére!
Az érdekes soha senkinél nem merült az fel ezzel szemben, ha hívás van, csak az tudja felvenni a telefont, aki feltudja oldani.
-
törölt tag
válasz
Szabi® #319697 üzenetére
Fogalomzavar nálad van, szakmai topikban ilyen téves mondatokkal, hogy idézzelek:
"Az airdroppal lehet fájlt küldeni, de wifi semleges helyen NEM MŰKÖDIK . Erre hoztam az igényt, hogy miért ne lehetne úgy, mint 10-15 évvel ezelőtt, hogy sima párosítás után csak küldeni egy-egy szükségszerű fájlt."
"Airdrop csak egy fantázianév ami egy mezei bluetooth kapcsolaton kívül nem takar semmit"
"Az airdrop is számtalanszor ki lett tárgyalva nem csak bluetoothoz kötött, de wifi-hez/szolgáltatói nethez is kötött."
de legalább magabiztos vagy a tájékozatlanságodban.
Lehet sima párosítás után két iPhone, Apple eszköz között airdropolni, mondom nézz utána hogyan működik, AWDL, peer-to-peer a két Apple cucc megbeszéli egymás közt, nekem a megfogalmazásaidból úgy jön le, te azt hiszed wifi hálózatra, szolgáltatói mobilnetre kell csatlakozni airdrophoz. A sivatag közepén is tudsz két iPhone között airdropolni képet, de mindegy én nem magyarázok neked már semmit, hiszen valamilyen információ befogadás kapacitásra szükség lenne, te csak vagdalkozni tudsz.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Szabi® #319629 üzenetére
Minden olyan dolog amit hiányolok az iphone-ből, nem éri el a deal break határát, ha így lenne, nem lenne iphone-om. A T9 akkor jó, ha egy kézzel akarsz, név szerint kontaktot keresni. Ebben az esetben, csak a hüvelykújaddal nyomkodot a képernyőt. A keresés funkció esetében, kezembe veszem a telefont és a másik kézzel kell gépelnem. Ha mondjuk viszek a kezemben egy táskát és egy kezem van, akkor bizony nehézkes a helyzet. Továbbá szépen vissza is kell lépkednem a konkatoknál, ha újra keresni akarok. De nem egetverő probléma nyilván, de sok apróság adja ki egy eszköz használhatóságát. Az igaz valaki írta a spotlight keresés sokkal praktikusabb ebben az esetben, és valóban jobban használható, mint akontektokban bóklászni.
Nézzünk pár olyan dolgot ami nekem hiányzik az iphone-ból.
-a kepernyő elrendezés lockolása, azaz ne tudad véletlenül szerkesztés módban a képernyőt módosítani
-valódi aod, azaz az aod legyen addig aktív amíg akarom, azaz lehessen állandó is akár
-egyedi tárcsázó/sms app. ezek zártak sajnos, én android alatt megkerestem a nekem legjobban tetsző appot. t9 tárcsázó is volt eddig is, de akkor nem volt híváslista, és plusz egy gomdot nyomni kellett a hívás kezdeményezéséhez
-aod lezért képernyőn számlálok, vagy legalább valamiféle piktogrammok lehetnének, ha elmulasztott hívásod, üzeneted, vagy emial-ed van -
törölt tag
válasz
Szabi® #319683 üzenetére
Mert az innováció neked egyenlő a t9-el
Én ilyet nem írtam, képzelődsz.
Tudod a kereső kiadja mit panaszkodtál és értetlenkedtél a bluetooth fájlátvitel hiánya miatt, nem értetted airdrop működését, erre most te magyarázod másnak aki hiányol valami funkciót, hogy fogadja el az Apple máshogy csinálja a dolgokat, amit régen mi mondtunk neked.
Csupán ezt jegyeztem meg most, hogy vicces tőled, nem kell annyira mellre szívni.
Örülök a tegnapi hozzászólásodnak, hogy sikerült elfogadni az Apple néha másképp csinál dolgokat, ezt akár én is írhattam volna: "addig jók ezek a gyártók, brandek, amíg pont hogy meg van hagyva a saját identitásuk" -
sgeza
veterán
válasz
Szabi® #319636 üzenetére
Semmi gond nincs nálam, elhiheted. Például onnan is látszik, hogy nem ócsárollak azért, mert te másképp gondolod jónak. A gyorsabb funkciók pont azért vannak, hogy valami egyszerűbb és gyorsabb legyen. Ne használd például a keresőt se, hiszen semmivel sem lassabb manuálisan odamenni ahhoz, amihez el akarsz jutni. Pont így a T9. Ha nem érdekel, ne használd. Rendkívül sok embert ismerek, aki viszont szívesen használja/használta/használná. Ez az apple fun magyarázat ultra gáz, hogy ha valami abban nincs, androidnál pedig igen, akkor az tök hülyeség, és egyébként sincs rá szüksége senkinek sem.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Szabi® #315532 üzenetére
Ez tiszta sor, nem volna nagy ügy egy BE/KI kapcsoló gomb. Ráadásul rendszeresen visszatérő helyzet, szerintem csak én minimum háromszor írtam meg ugyanezt az elmúlt kb 1 év során itt a topikban, mert másoknak is van ez a probléma vele. Sőt, itt olvastam magát az ötletet is, amit neked írtam.
Tényleg van egy ilyen kettősség, hogy bizonyos nyűgökre előbb-utóbb reagál az Apple, míg mások (pl ez is) régóta maradnak válasz nélkül. Tuti, hogy ezerszám jelezték nekik, hiszen egy hatalmas közösség az iOS-é, már akkor is, ha csak az Egyesült Államokra gondolunk.
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
xhege
veterán
válasz
Szabi® #315189 üzenetére
Nekem szerencsére 2-3 nap maximálisan elég volt az átállásra huszon évnyi win után. Mondjuk én nem vagyok hardcore user. Leginkább a mindennapi irodai használatnak van kitéve, igaz az napi 8-10 órában. Online meetingek e-mailek, Office programok. Nekem a win lenne már nagyon idegen napi használatban, mert ahogy előttem is említették remek, hogy hívás, iMessage stb minden megy és nem kell a telefon után nyúlkálni egész nap.
-
divan
őstag
válasz
Szabi® #314063 üzenetére
Én is xs-el kezdtem a Face ID pályafutásomat. Én sem találtam komfortosnak, nekem is sokszor kérte a jelkódot, volt, hogy naponta többször is. Utána 12 minire, majd 13 minire váltottam. És ezeken már úgy működik ahogy annak kell, szinte észre sem veszem, hogy van. 2-3 hetente kéri esetleg egyszer, meg ha valamiért újra kell indítani. Én azért megpróbálnék egy Face ID alaphelyzetbe állítását.
De emlékeim szerint teljesen ki is kapcsolható a jelkód, csak akkor bizonyos funkciók nem működnek. -
válasz
Szabi® #314059 üzenetére
nem értelek teljesen, egyik pillanatban nem akarsz jelkódot, következőben pedig már azt mondod, hogy inkább csak azt szeretnél
mi gond van azzal, ha beállítjátok rendesen a FaceID-t, és ha működik, akkor működik, ha pedig nem, akkor még mindig ott a jelkód (ami mint kiderült teljesen elfogadható számotokra)?
amúgy 99% hogy azzal van gond, hogy nem jól tartja a telefont: meg kell tanítani, hogy hogyan működik, milyen dőlésszögben érzékel, milyen távolságból, kicsit gyakoroltatni vele, és menni fog az
egy kis odafigyeléssel kell az ő részéről, de hamar rá fog jönni, hogy jó dolog az, direkt ne kapcsold ki neki
-
törölt tag
válasz
Szabi® #313757 üzenetére
Ne vedd szívedre: nocsak, mégsem akkora "innováció" a Fold?
És helyette új flagship iPhone? Vigyázz, így csak megerősíted az Apple-t a pénzeddel, hogy jó úton járnak, téged is bevonzott a marketing pedig bluetooth fájlküldés sincs.A Pro Max szerintem zseb szempontjából nem ajánlott, szűk farmerben leülni nem tudsz vele, a sima Pro is még kényelmes videókat nézni, neked kell eldönteni. Most jön a nyár, nehéz hova tenni. Ha gazdag lennék, télen kabátzsebben nagyobb iPhone, nyáron viszont mini kényelmesebb. Mini után már a "normál" méret is megszokás kérdése.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #313757 üzenetére
Nekem is néha idegesítő, hogy a Pro Max nehezen fér el egy szűkebb zsebben, na azt pont nem tudod egy kiállított telefonnal kipróbálni, mert a hátadra térdel a biztonsági őr.
Meg ami csalóka: Nekem tok nélkül (és így vannak kiállítva) elérhető a kijelző túloldala jobb kézzel is a visszalapozáshoz, de tokban már nehezen, akkor már eléggé nyújtózkodni kell vagy fogást váltani. Az esetek 95%-ban mindkét kezem szabad. A maradék 5%-ban zavar csak, hogy mennyire hiányzik egy pár ötletes feature az egykezes navigáláshoz.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #313750 üzenetére
Nézd össze az üzemidő teszteket, hogy a 14 Pro Max és a 15 Pro hogyan viszonyulnak egymáshoz. A nagyobb kijelzőnek van árnyoldala is, szerintem az iOS-t nehézkesebb ezen a méreten kezelni (nekem is 14PM van), viszont nekem fontos az is, hogy menyit megy el egy feltöltéssel, szóval nekem a sima Pro nem annyira játszott (meg én gyakran szerkesztek telefonon social posztokhoz fotókat és a nagyobb kijelzőn ez mindig élvezetesebb).
Szóval ezeket mérlegeld szerintem.
Ha a következő 1-2 generációban az Apple is végre meglépi a szupergyors töltést, akkor kevésbé érdekel a rövidebb üzemidő, mert bármikor jól megtömhető pár perc alatt is. Ebben az esetben lehet a sima Pro-val mennék tovább (vagy az iOS-be tegyen végre rendes egykezes funkciókat, akkor semmiképpen nem adnám alább méretben, mert szeretem).
-
válasz
Szabi® #313750 üzenetére
Akkor inkább a méreten gondolkodj el, amivel a a nagyobb kijelző mellé a hosszabb akkuidő is jár. Nálam 14PM-ről 15PM-re váltás sokat nem hozott, az action button-t sokat használom, de azért, mert beprogramoztam a sűrűn használt dolgaimat parancsokra, így több dolgot elő tudok hozni vele, nem csak alapból egyet. A titán, meg a kerekebb, meg a 9%al könnyebb dolog hidegen hagy, tepsi mindkettő, YT-os áradozások ellenére alig észrevehető a különbség a mindennapi életben.
A lényeg, hogy én már csak a méret/akku miatt a 14PM-ot venném a 15P ellenében.
Ram egyébként ugyanannyi, az meg, hogy az új A17pro chip mennyivel jobb az eddigieknél, vajmi keveset számít úgy, hogy maga az OS úgy van megírva, hogy akkorákat reccen néha, hogy csak nézek. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #313056 üzenetére
Amúgy itt lehet az Apple weboldalán szerviz árbecslést kérni ha valaki a hivatalos árra kíváncsi, csak meg kell adni a szervizelés típusát, modellt és kidobja. De a 6S már nincs a támogatott telefonok között.
-
Šolaire
veterán
válasz
Szabi® #310384 üzenetére
Számot váltottam és a két lépcsős azonosítás miatt ahol ugye a tel számra küldenek sms-t bukta volt az id. Magyar ügyfél szolgálattal beszéltem mondták közvetlenül ők se tudnak segíteni. Csak abban tudtak hogy angolul mit írjak a supportnak. Nem most történt de nem volt egyszerű visszaszereznem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #310185 üzenetére
"Akkor is az appdata-ba rakja a backupot, ha másik meghajtóra van telepítve az itunes ?"
Nem tudom, én Mac-en vagyok és itt sem választható hova rakja, csak át lehet trükközni, mint Windowson. De én is külön mentem a fotókat és minden mást (jelenleg az iCloud szerint a telefonról készített biztonsági másolat 7 GB, de én kézzel beállítottam milyen appok adatait mentse, nem kell mindent).
"Ő windowsos gépről írt, ott a háttértár filléres csere, még laptop esetében is."
Egyre több a Windows laptop, ahol nem cserélhető az SSD vagy a RAM, de már olyanok is vannak, ahol egyik sem. Nem véletlenül neveztem ezt pestisjárványnak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #310180 üzenetére
Most csak szemétkedek
De akkor legyen az a megoldás, hogy ha vettél egy 256 GB-os telefont, akkor boríts rá egy vagyont, hogy vegyél egy új MacBookot, ezúttal nagyobb tárhellyel, mert annyira bonyolult megoldani, hogy kézzel megadhass egy mentési könyvtárat? Nyilván technikailag nem az ő hibája, hogy nem fér el a backup a rendszermeghajtón, de azért nemár...
Eleve ez az IT pestisjárványa, hogy már az SSD sem bővíthető, szóval ha több hely kell, akkor az egész gépet cserélned kell és ahhoz is tízszeresen túlárazva kapod a tárhelyet az extralistán pipálgatva.
-
válasz
Szabi® #309562 üzenetére
Én mostanában olyat csinálok majdnem heti rendszerességgel, hogy azt veszem egyszercsak észre, hogy elkezd “beszélni a zsebem”, aztán előszedem és elnézést kérek a hívott féltől, mert véletlenül felhívta a telefonom.
Ez valahogy nosztalgikus, mert utoljára kb 10 éve voltak ugyanilyen problémáim, mikor androidon olyan korszakom volt, hogy ilyen-olyan főzött ROM-okat próbálgattam, most viszont egyszercsak visszatért a jelenség egy teljesen mókolatlan, többszázezer Ft-os csúcstelefonnal.Az igaz, hogy mikor ilyen történik, akkor közvetlen előtte használtam a tárcsázót, mert melóhelyen hívással nyitom az elektromos nagykaput napi többször is, véletlenszerű időpontokban, de közben meg több féle mód is adott lenne az ilyen esetek elkerülésére:
- Én is fejjel lefelé teszem zsebbe a telefont, lezárva előtte természetesen
- A közelségérzékelő is működik, mert pont ma néztem tükörben, hogy miközben telefonáltam és közelítettem-távolítottam a fülemtől, úgy kapcsolgatott ki és be a kijelző (szóval gondolom azt is kéne érzékelnie, hogy zsebben van és ne csináljon magán akciókat, nem tudom iPhone-okon ez így, “normálisan” működik-e alapesetben)Amit még próbálni fogok a jövőben, hogy hátha segít, az az, hogy lezárás előtt mindig kilépek majd a főképernyőre, valamint a lezárások is úgy fognak történni, hogy közben féloldalt tartom a telefont, hogy véletlenül se lásson a Face-ID (az azonnali újra feloldás elkerülése miatt ugye).
De tényleg komoly, hogy ilyen alap problémákról kell írni egy 15. szériájánál tartó eszköznél.
————————-
Bazsee71: Szívesen! 🙂
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Szabi® #309333 üzenetére
„Az airdrop is számtalanszor ki lett tárgyalva nem csak bluetoothoz kötött, de wifi-hez/szolgáltatói nethez is kötött.”
Ezt egy kicsit pontosítanám. Nincs hozzákötve, hanem egy plusz lehetőséget ad arra az esetre, amikor az átvitel során esetleg kilépsz a wi-fi hatósugarából. [kép]
Ez a funkció viszonylag nemrég érkezett az iOS-be.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
Szabi® #309181 üzenetére
11 Pro-m nem volt, utoljára az XS-t _szerettem_ konkrétan, de azt nagyon. 12, 12 Pro Max, 13 Pro, 14 Pro, 14 Pro Max volt azóta és most a 14. Az összes közül a legjobb a 14 Pro Max volt a leginkább kompromisszummentes számomra, a 14 Pro szorosan utána, a többivel mind volt valami fasság. Az az igazság, hogy már csak az óra, illetve a sokat emlegetett ökoszisztéma tart a táborban, vagyis a 9000 iCloudos kép, meg a család iPhone használó mivolta. Régen minden jobb volt
Innen kitörni nehezebb, mint a herionról leszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest