- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #80351 üzenetére
Eletet mentett, koszi.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Refurb, "új" aktiválatlan i5 (120k-ig) vagy i5C-t (110k-ig) keresek, ami gyári független és van még rá garancia. Sajnos mostanában nem nagyon hirdetnek ilyet (legalábbis nem ebben az árfekvésben) így kacsingatok a T-Mobile függő példányokkal is. (i5C 16Gb az aprón van most pl. 90k-ért is, amit egy sokat értékelt kereskedő hirdet, csak félek a letiltástól. Az adásvételiben tett nyilatkozat engem nem nyugtat meg.)
Kérdésem:
Ha az eladó hitelt érdemlő módon tudja igazolni, hogy a készülékre lejárt a hűségidő, akkor azt a jövőben a szolgáltató által már nem tiltható? Ha igen, akkor van-e erre bevált formula?Köszi.
-
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Valaki cserélt már 1300-as töltőt Telekom-nál? (csereprogram keretében)
Mi kell hozzá?Üdv Gyuri
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ragnar95
félisten
válasz koma106 #80356 üzenetére
Nem. A hűség és a részlet 2 full külön dolog. Ha előfizura veszel teszel, akkor is alá kell írnod 1-2év hűségidő, ha nem részletre veszed és ennek lejártáig ha nem fizeted az előfizut, tilthatják a telót.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hdanit610
aktív tag
válasz koma106 #80356 üzenetére
Kb. igen. Mostanában már olyan részletes konstrukcióban lehet megvenni a telefonokat, amik ugyanúgy 24 hónap után járnak le. Léteznek persze arany, meg platinakártya kedvezmények, amiknél előfordulhat, hogy a részlet hamarabb jár le, mint a hűség, de nem ez a legjellemzőbb.
A példádnál maradva: ha valaki t függő 5C-t árul, akkor az vagy egyben lett kifizetve, vagy részletre. Ha egyben, akkor csak az előfizetésre lesz hűség, amit nemfizetés miatt tilthatnak, ugyanúgy a telefont is vele együtt. Ha részletre vette, akkor is tilthatják mindkettőt, szóval rizikó mindig van! Olyan nincs, hogy a telefont nem fogják tiltani, hiába lett egyben kifizetve. Ha nem fizetik az előfizetést, akkor megy a levesbe minden.
-
StLui
veterán
válasz -secret- #80354 üzenetére
A telefont kevés hogy kifizessék, ha vállalt 2 év hűséget az előfizetésre, akkor annak is le kell telnie. Meg kell nézni az eredeti T-mobilos számlát, mindenestül. ha eltelt két év akkor már tuti nem tiltják, ha csak 1 év telt el akkor ki kell keresni a számláról, iletve a mellé adott papírokból, hogy valóban csak 1 évet vállaltak-e rá.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Ragnar95
félisten
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Idézem a cikket, gondolom sokan olvastál már:
"Az Apple megvizsgálta a kérdést, és arra jutott, hogy néhány iPhone 5 szériahibás: az átlagosnál többször hibásodott meg a Sleep/Wake-gomb, és kiderült, hogy ezt nem felhasználói-, hanem valamiféle gyártási hiba, amit ennek megfelelően a garanciális időn túl is ingyen javít az Apple."
Nos nekem is van egy, aminek problémás a gombja, még nincs kétéves, előfizus, tmobil. Tavaly elvittem hozzájuk, de arra hivatkozva, hogy eltelt több mint egy év, nincs rá garancia, visszaadták. Most hova kell vinnem? Oda vagy márkaboltba?
Oppo Find X5 PRO
-
Ragnar95
félisten
Nem feltétlen, mert kapsz egy szerviz munkalapot a cseréről, amin az eredeti és az új teló serialja is szerepel. De nyilván kevés az olyan eladó, aki mindezeket megtartja.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TheMarci
addikt
Ios 8-rol 7-re visszaterve az itunes backup gondolom nem mukodik, icloud backuppal vajon vissza tudom tenni az ios 8 on levo dolgokat a visszadowngradelt ios 7 alá?
Do You Dream?
-
majestic
őstag
Aki felrakta a kínai JB-et, tudna véleményt mondani róla? Fagyás, működés, akku használat, stb, stb.
Előre is köszi!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
bododani
senior tag
i4-re egyáltalán érdemes felrakni a JB-t? Nem tudom mennyire lassítaná be...
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
PumpkinSeed
addikt
Olyan problémám lenne, hogy a telefonom (4S) indokolatlanul mindig kikapcsol mikor 8-9%-on van. Mi lehet a probléma?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
szijartg
őstag
Van régebbről egy 4S-es mentésem a icloudba, és van közte néhány értékes kép.
Ezeket le tudnám valahogy menteni? Megosztott fotóadatfolyamban nincs.
5S-re meg nincs kedvem felrakni ezt a mentést! -
adika4444
addikt
Sziasztok!
Segítségetek kellene!
Adott egy iPhone5C iOS7.1.1-gyel. Frissült rajta a Skype program, erre az 5.0-ás fantasztikumra. Na most amióta ez fenntvan, nem tudok Skypeolás közben zenét hallganti, ilyesmit, mert nem engedi, vagy ha néha nehezen rábírom hogy menyjen, akkor pocsék a hangminősége. a 4-es Skype-nál nem volt ilylen gond. Mit tudnék tenni?
Köszi!üdv, adika4444
-
gabormgp
senior tag
válasz PumpkinSeed #80383 üzenetére
Lehet hogy akksi a probléma.Vagy csinálj egy akksi százalékos pontos kijelzés kombót.Töltsd egész este,majd reggel nyomd egyszerre a home+power gombot,amíg újra nem indul.
adika4444 Ez ilyen.Nem tudod vissza rakni a régebbi verziót.[ Szerkesztve ]
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok!
Van valami app amivel ki tudom váltani az itunest??? nem ismeri fel a telefont a gép pedig mindent kipróbáltam.
Valami wifis megoldás kéne hogy a gép meg a telefon között tudjak zenét másolgatni -
gabormgp
senior tag
válasz Chaosftw001 #80388 üzenetére
-
bododani
senior tag
válasz Chaosftw001 #80388 üzenetére
Tongbu-t használom én iTunes helyett, sokkal könnyebben tudok képet és zenéket feltölteni a telóra, vagy lementeni gépre.
Ám ha unknown device-ként ismeri fel a windows a telót akkor lehet hogy nem szoftveres a baj, hanem a dock csatlakozó, esetleg az usb-kábel romlott el.[ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
addikt
Feltettem én is és minden (eddig, látszólag) jól működik
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
peugeotmate
őstag
Hali!
Az ebayes lighting utángyártott kábelek mennyire hulladékok? Illetve mennyire allergiás rájuk az iPhone? Van ezzel tapasztalatotok?meg
-
cimbi186
aktív tag
válasz peugeotmate #80393 üzenetére
Most jött meg éppen egy. 0.93 usd volt és hibátlan.
-
vadászcsiga
félisten
Hányan tették fel a pangu jb-t? Esetleg van olyan valaki aki Air-re tette fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest