- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #80398 üzenetére
Én unokanővérem Air-és és 5s-re feldobtam.
Ha valakit érdekel magyar nyelvű telepítési segítség: [link].
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #80402 üzenetére
Működik jól, látszólag nincs gáz vele.
Tweakek kompatibilitása is meglepően kir.[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Sziasztok.
Van tapasztalata valakinek hogy az A1300 tipusu toltot valoban cserelik az iPhoneokat forgalmazo szolgaltatoknal ill az Apple Resellereknel?
Koszonom!
-
bigdady
nagyúr
Beta 2 ota van vodasoknak is lte kapcsolo? Gondolom nem mukodik amig voda nem kapcsolja be a halozaton.
-
viperabácsi
addikt
Valaki próbálta már asus wifi gó-val az iphonját?Nekem nem hajlando komunikálni a gépemmel.
Ja androidos telóval megy.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #80409 üzenetére
megoldottam működik.
-
Joker_5x
tag
Hali !!
Egy olyan kérdésem lenne melyiket éri meg jóbban megvenni iphone 4 vagy 4s-t ?
Ha 4-est 16g tudnék vennni most havertol 20k-ért ?? Megéri ++30-35k-t rászánni a 4s-re ?Igazábol telefonálás, pár alapab játék és pár avi film lejátszása lenne a főbb funkcioja a készüléknek néha napján netezés facebook !!
Válaszotok elöre is köszi
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
bododani
senior tag
-
-
gabormgp
senior tag
válasz PumpkinSeed #80413 üzenetére
Ha a telefonod kártyafüggetlen,akkor valamelyik APR-be kell bevinned Pestre.Ha viszont t-mobilos vagy,akkor meg simán beviszed a töltőt,meg a telefont,de azért legyen nálad doboz,papírok stb, mert azt is elkérhetik,és majd így küldik tovább a szervízbe.Ennek az átfutási ideje kb. 2 hét.De ha mondjuk beviszed Szegedre,vagy olyan t üzletekbe ahol van szervíz,ott gyorsabban megcsinálják.
-
Joker_5x
tag
válasz bododani #80412 üzenetére
Volt egy 3gs-em az öcsém elakarta vele pusztitani a padlot hát nem jöt össze utánna váltottam androidra haverok rá beszéltek de nem adja igy vennék ismét egy iphonet de ha nincs egetverö különbség a 4 és a 4s között akkor nem dobok ki potyára 30k-t hanem abbol elmegyek majd nyaralni
Gondoltam hogy komolyabb a 4s duplamagos proc, 8 megapixeles kamera stb...de 20k nem lové a 4-ért anyit vigan megér vagy nem ? Vagy ne legyek soher és 50-60k 4s-re ? Megér anyit az a pici gyorsaság amivel többet produkál a 4s ?
-
Lacopapi
addikt
válasz Joker_5x #80416 üzenetére
Olvasva azt,hogy mire kellene,véleményem szerint bőven elég a sima 4-es...volt nekem is,nagyon jól szalad a gép,nincs vele semmi probléma(7.1.1 volt rajta,amit sokan szidtak,de nekem nem volt vele gondom). A 20 papír meg finoman szólva is nevetséges ár érte,ha jó állapotban van
A 4S mellett inkább az szól(na),hogy mégis újabb,ennélfogva valamelyest jobb is (kamera,proci)...[ Szerkesztve ]
-
-
-
Joker_5x
tag
válasz bododani #80420 üzenetére
Még megvan az androidos telom is S3 de azon bekakilt az also érintö panel a vissza ill. a másik gomb ! Igaz nem sürün használtam max a vissza gombot azok nélkül is vigan tudok mindent rajta csinálni észre sem venni hogy kellenének bár megakartam csináltatni mert mivan ha el akarom adni de eldobtam az ötletet mivel a haver pont megakar szabadulni egy iphone-tol igy kaptam az alkalmon mert nekem is jobban adja az ios
Lacopapi:: symbian régi szép idök a 6630-om még mindig befigyel itt van melettem elvétve valahol még talán egy 6600-it találnék a házban ha nagyon keresném szinte elpusztithatatlan volt az a telo csak a rendszernek volt véres a nyakacskája picit bár közel sem fagyott le a telom anyiszor mint a haver simens sx1-e nevettem is sokat
[ Szerkesztve ]
-
satyátó
tag
Sziasztok! qtorrent letolto program van IOS-ra? Androidra biztos van, ismerosom telorol tolti le a filmeket ,majd ott is nezi meg... Nekemis ilyen letolto program kellene csak nem talalom a storen... Van egyaltalan valami hasonlo.? I5s...
-
viperabácsi
addikt
Érdekelne találkozott e valamelyik i4 S tulaj olyan jelenséggel , hogy számítógépről csak akkor tölt a telefon ha a számítógépbe van kapcsolva.Ugyanarról az usb portról a másik (android) telefon tölt amikor álla gép.
Eddig a másik telót úgy töltöttem , hogy rádugtam éjszakára a gépre, szerettem volna az iphone-t is így csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz viperabácsi #80429 üzenetére
Miért nem hálózatról töltöd? Én szinkronizálást is wifin csinálom mert lusta vagyok rádugni gépre a telefont.
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Ma végre eljutottam addig, hogy a Free My Apps-ben összegyűlt annyi kreditem/pénzem, hogy meg tudjam venni az igo full eu térképes programot. A gond csak annyi volt, hogy feltett két kérdést vásárlás előtt, amire már elfelejtettem a válaszokat (az egyiket talán tudom). Próbálkoztam párszor, de nem sikerült, így szépen le is tiltotta a fiókomat
Tudnátok ebben segíteni, hogy miként lehetne újra aktiválni és hogyan lehet törölni ezt a vásárlás előtti kérdezősködést? Remélem van rá esély, mert majdnem 80 dollár van azon az ID-n. -
Arcképgyáros
válasz VoidXs #80431 üzenetére
Wtf?
Rá húzom itunesba a zenét, szinkron, és rá is teszi a telefonra. Ha szar lenne szerintem nem is lenne arra utaló menüpont az itunesba amit be lehet pipálni.
viperabácsi: Mert egy bedugott töltő sokat fogyaszt..?! Arról nem is beszélve, hogy hamarabb feltölt hálózatról a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Nincs a telcsin JB !
-
Arcképgyáros
-
TigerCat
nagyúr
válasz viperabácsi #80429 üzenetére
Vannak alaplapok, ahol külön telepíteni kell egy drájvert szifon töltéshez USB-n keresztül. Kollégám pont ilyt telepített egy hete...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
viperabácsi
addikt
válasz TigerCat #80442 üzenetére
azt hogy találom meg , hogy kell -e az én lapomhoz?És ha kell honnan tudom letölteni?
(#80438) -secret- Nekem nem akarja wifin látni a készüléket.Már csináltam egy ios újraindítást így sem kapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz viperabácsi #80443 üzenetére
A gyártó honlapján nézz körül. Nekünk az Asus alaplaphoz az ASUS Ai Charger-t kellett feltenni.
Az első perctől kezdve iTunes-szal használom a telefonom és tökéletesen működik. Az iTunes is és a Wi-Fi szinkronizálás is...
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Arcképgyáros
válasz viperabácsi #80445 üzenetére
Engedélyezted?
-
viperabácsi
addikt
Továbbra sem látszik a gépen a telefon itunes ban.Amikor kábellel van összedugva látom a telefont
-
Zjunior
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja