- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ha valakit érdekelne, kijött a Resident Evil 4 Remake iPhone-ra.
-
juve600
nagyúr
válasz smallcurrant #306796 üzenetére
Spigen Ez Fit
-
smallcurrant
tag
Ti milyen üvegfóliát használtok a telóhoz?
Ez Fit-ből melyik márka ajánlott, ami nem olyan drága, de jó is?
-
tuzpenge
őstag
Hali!
Nálatok is rohadt lassan tölt be a ph fórum safari alatt???
ios 17.2 -> 15 pro.
Borzasztóan idegesítő…ˣ
-
nagyúr
válasz tothjozsi96 #306783 üzenetére
Mivel tudom lekérni a töltési ciklusok számát? Nekem most 2 év 4 hónapos és 87%-on van.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz burgatshow #306779 üzenetére
Sajnos túl kicsi hal vagyok ahhoz, hogy a fejlesztő
sarkáranyakára lépjek ezen problémámmal.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Cyberbeni
addikt
válasz tothjozsi96 #306781 üzenetére
4 éves 11 Pro, 737 ciklus, 92,32% az analitika alapján, 89%-ot ír a battery healthnél.
-
Topikgazda
válasz markknight #306770 üzenetére
Engem mindenféle telefon és oprendszer érdekel, sok hazai és külföldi fórumot is követek, plusz a való életben is sokféle telefonnal van dolgom. Ezért látom, hogy ott is van ezzel probléma.
-
burgatshow
veterán
válasz Franky2Ster #306774 üzenetére
Beallitasok - neved fent - iCloud - iCloud mentes - adott eszkoz - Kikapcsolas es torles iCloudbol gomb.
-
bbendre
őstag
válasz tothjozsi96 #306773 üzenetére
1 évesen a 86% nagyon nagyon rossz. Vagy naponta 2x töltöd a telefont mert folyamatosan 5Gvel torrentezel játék közben. Vagy nem gyári az akku ami bele került
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Franky2Ster
senior tag
Régi telefon biztonsági mentését, hogyan tudom törölni iCloudból?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, aki iPhone 11 Pro-t használ, milyen screen time jön ki nála? Nálam 4 óra 28 perc és már csak 1%-on voltam. Én nagyon keveslem.. 1 éve cseréltettem benne akkut, 86%-osnak jelzi a telefon az állapotát.
-
finu
tag
válasz Zsolt,72 #306768 üzenetére
Androidon sosem tapasztaltam hogy ne jöttek volna meg az értesítések!
EricssonGH337,388,T10,T28,Nokia8110,8210,6210,5210,6510,6310,8310,6230,6310i,7250i,6230i,6280,6288,8850,6300,LG4XHD,Optimus G,G2,G3,G4.Mate9,Mate10 Pro,P20 Pro, Mate 20 Pro.P30 Pro.P40 Pro.P50 Pro.13 Pro Max.14 Pro Max.15 Pro Max. 15 Pro. 16 Pro.
-
markknight
veterán
válasz Kbali #306769 üzenetére
Persze meg sokszor van, hogy 1-2 olyan fícsör pl sima facebookon nekem elérhető ami mondjuk havernak nem. Ilyen volt pár hónapja, hogy olyasmi effekttet tudtam szövegre tenni amit ő nem is látott csak én, tehát account szinten is megy a varia.
Amúgy délelőtt meg a messenger is frissült és utána direkt újraindítottam, trükköztem az értesítések beállításával semmi. Most végzett a teló frissítésével és megint jó, kérdés meddig.
Zsolt,72: Oda nem járok, de ismerettségi körben csak engem ver engem iPhone-on az ég
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz markknight #306767 üzenetére
Mivel nem egyszerre terítik mindenkinek az egyes verziókat, simán lehet, hogy ugyanolyan készülékeken különböző verziók futnak, ezért nem észleli mindenki.
-
Topikgazda
válasz markknight #306767 üzenetére
Különböző Androidos topicokban ugyanez a panasz, folyamatosan. Évek óta köhög a META, ilyen a hozzáállásuk az alkalmazásaikhoz…
-
markknight
veterán
Most kb az előző iOS frissítés óta megint nem volt messenger értesítés, most felraktam az új verziót megint jönnek. Szóval nekem fogalmam sincs kinek a hibája ez, de ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy 100% facebook oldali gond ez.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sys85 #306761 üzenetére
Ez nálunk céges probléma is, képtelenek a kollégák a legtöbb esetben minden faszom pont-vessző-kötőjel-perjel nélkül egy telefoszámot lerögzíteni, aztán x rendszer lekezeli, x rendszer pedig nem... (általában nem)
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
-
Bondix
tag
Én most dicsérem.a Tré mobil.
Aki most vett telefont vagy új előfizetés vagy a lejártra kötött husegidot azoknak jár egy ingyen fólia.
Az hogy milyen márka meg az ára ennyi e valósan nem tudom, de úgy gondoltam ingyé van ha nem lesz szép akkor kuka.
Tegnap voltam bent oda is adták rá is tette a srác. A széléig ki ér teljesen jó! -
kchris78
veterán
válasz burgatshow #306742 üzenetére
lehet a fogyasztás miatt tenné át, egy gyengébb 1800 lehet nagyobb mint egy erős 700MHz.. sebesség persze más tészta.. (amúgy meg erős N78 itthon)
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
iPhone 14 Pro telefonhívásai továbbítva vannak a MacBook Air M1 2020-ra. Az Air pedig egy BlitzWolf BW-AS2 Bluetooth hangszórón keresztül szól olykor-olykor (zene, film).
Viszont, ha telefonhívást kapok, az üvölt a Bluetooth hangszórón is mindig. Hol lehet beállítani, már ha belehet, hogy ugyan a hívást továbbítsa az Air-re, de NE a Bluetooth hangszóra is? Még az is jobb lenne, ha csak MacBook szólalna meg max vagy maga az iPhone. Van egyáltalán erre opciós beállítás Már áttúrtam mindent.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok,
Adott egy telefonszám amit lemásolok és beillesztem a gomboknál ha az elején nincs előhívó akkor azt nem tuom módosítani? Android alatt ilyenkor lehetett beleírni itt csak az elejétől tudok törölni és úgy módosítani?
A híváslistában ha rámegyek egy hívott kontakra ott mindig csak a legutolsó hívást mutatja, nincs egy lista hogy az utolsó 5-10 alkalmat mutatná, beleeht ezt állítani valahol? -
nagyúr
pont ezért poén, hogy minek erőltetni az 5G-t ha csak hátránya van, a merülés
sebesség ugyanaz, legalábbis BPen
ritka eset az amikor 5G van, de 4G nincs
-
veterán
Én is autón használom és még benyomtam mellé a több adat engedélyezése 5G-n. Nekem simán böngészés közben is bedobja az 5G-t a nappaliba.
-
burgatshow
veterán
válasz kchris78 #306741 üzenetére
5G auto esetén nálam az eseteg zömében 4G-n lóg, ha menet közben pl. megy a navigáció és még közben egy Teams hívás is befut, akkor van, hogy felvált 5G-re. Vagy pl. akkor is felvált, ha a 4G-t akksiból drágább fenntartani mint a 4-et, (ami nálam klasszikusan a Csömöri út - M0 fel- lehajtónál van.
5G on, meg megállás nélkül 5G-n van.
Használatban sebesség oldalról nem vettem észre különbséget, szóval szerintem okosan csinálja az auto mód, akksiban meg úgy is mindegy mert én annyit használom, hogy napi töltés úgy is befigyel.
-
kchris78
veterán
válasz burgatshow #306740 üzenetére
Az egy dolog.. Azert irtam hogy gyakorlati. En amint bekapcsolom megy at 5Gre es ott is marad pedig annyira nem hasznalom az adatforgalmat hogy wifin vagyok es hozza sem nyultam a tekefonhoz orak ota.
-
Zoona
aktív tag
válasz smallcurrant #306737 üzenetére
Baseus/Ugreen/Ankert szolták ajánlani. Ha egy usb slotos akkor 30w-ot tudjon és minden király. Ha esetleg egyszerre több mindent is töltenél (céges teló/watch) akkor mehet nagyobb w-os.
Nekem pl. a héten jön meg egy 65w-os Baseus töltő, akciós volt Alin és így elég egy töltőfej több eszközre.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
smallcurrant
tag
Milyen adaptert ajánlotok / használtok 15 pro hoz?
Érdemes venni még egy kábelt+adaptert?
Köszi előre is. -
kchris78
veterán
Az auto 5G vs full 5G halo mod kozott ki milyen mukodesbeli kulonbseget fedezett fel?
-
Zoona
aktív tag
válasz syler123 #306734 üzenetére
Köszi a kupont Ahol fóliát felrakták rá, ott vettem egy alap szilikon tokot. De szeretnék valami defenzívebb szilikon magsafe tokot, ezért néztem az ESR-t illetve néztem egy Spigen tokot is még, az egy picit dizájnosabb.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Zoona #306731 üzenetére
AFFCH30 kuponnal valami 5250 ft a sima cloud case, az azért nem drága az Iphonehoz Én rendeltem 1-et. Drágább volt az ESR kijelző és kameralencse-védő szett.
Nekem most lett meg nemrég 15-ös, de már ez a 3. tok amit rendelek hozzá
Kellett 1 azonnal a telefonnal, ami sima Magsafe szilikon, akkor a Nillkin kemény tok, meg a Cloud Case, de most leálltam egy időre.
Most még a Magsafe töltők, amik piszkálják a csőröm, különösen az aktív hűtésesek.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz supershape #306727 üzenetére
Telekom esim és voda fizikai, nincs gond úgy tűnik. Korábban yettel fizikaival volt gond de manapság nem tapasztalom. Engem is néha a sírba vitt. Ez egy 13 Pro szóval nem készülék specifikus hibának gondolom.
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Megjött végre a i15 pro telefonom és kérdezném, hogy van-e most az ESR gear-hez valami nagyobb %-os kupon - vagy megérheti kivárni? Mintha tavaly ilyen tájt lettek volna 50%-os kuponok. Tokot szeretnék venni.
-
senior tag
válasz tau_ba #306728 üzenetére
Ha csak az (lenne) a gond, az Apple rendszerébe be lehet vitetni a vásárlás dátumát, ha megvan az eredeti számla. egyszer én is csináltam ilyent, de már régen volt... be kellett küldeni/fel kellett tölteni a számlát valahová, de sajnos már nem emklékszem pntosan. De szinte biztos, hogy rá lehet keresni a neten, hogy is megy... már ha van értelme, mert amúgy garanciális (lenne) még.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz supershape #306714 üzenetére
Nálam pont fordítva van: fizikai Voda kártya és telekomos e-sim. A mobiladat a telekomosra van állítva. Semmi problémám nincs ezzel a felállással. 14Pro.
-
tau_ba
tag
Sziasztok, adott egy Iphone 12 Pro, amit egy baratom kapott 1-2 eve, de soha nem hasznalta (bontatlanul feltette a polcra). Most szerette volna hasznalni, de nem indul el a keszulek. Hiaba all tolton egesz nap (vezetekkel vagy vezetek nelkul) nem mutatja az akku toltottseget, es egyedul az Apple logo villog neha (illetve az akku jel is felvillan de ures akkut mutat). Az interneten elerheto osszes javaslatot kiprobaltuk, de semmi nem ment, szinte biztos, hogy hardver hiba. Az itteni svajci Apple ponton elhajtottak, hogy valoszinuleg alaplap vagy processor hiba, de hogy ok nem javitjak, csak aranytalanul magas osszegert. Az lenne a kerdes, hogy talalkozott-e barki hasonloval, lehet-e meg itt barmit is csinalni, van-e olyan Apple kontakt, akit erdemes ezzel keresni? Maga a hiba ismert-e esetleg? Megmondom oszinten en nagyon csodalkozom, hogy egy 0 km-es keszulek nem indul el, es az Apple elhajtja a vasarlot. Az Apple Care weboldal nem is tudja megmondani, hogy van-e ervenyes garancia, hiszen a garancia az aktivalastol el, es ez a keszulek nem volt meg aktivalva.
-
supershape
csendes tag
válasz trobi28 #306723 üzenetére
Szurkolok neked, hogy ne csinálja többet, de nekem se minden nap jelentkezik a probléma. Vasárnap és hétfőn jó volt, gondoltam a telefoncsere megoldotta a problémát, de ma délelőtt megint ezt csinálta. A 15 PRO MAX fórumba is írtam, ott ketten jelezték, hogy Telekomos e-sim-mel és vodás fizikai kártyával használják egy hete és semmi problémájuk nincs. Azt hittem, hogy csak a Vodás e-sim kezeléssel van probléma, de ezek szerint nem. Egyre rejtélyesebb a dolog.
-
veterán
Tényleg ha már téma nem figyeltem az alakulását, de régen mintha ez a cambo nem lett volna jó. A saját számom Yettel esimmel és mivel januárba új helyen kezdek, (egy fos Samut akartam adni) így inkább a Telekomos simet kértem csak. Akad még a kettő együtt, vagy már jó?
-
Alonso0180
tag
Kint van egy kisebb update 17.2.1!
-
trobi28
addikt
válasz supershape #306714 üzenetére
Nekem mindkét kártya Telekomos.
Valamilyen szoftveres bug lehet, mert a 17.2-vel már nem csinálja, pontosabban egyszer csinálta, amióta fent van. Az előző verzióval naponta többször is eljátszotta.
Remélem megszűnt a dolog és nem lesz többet, majd figyelem.
Engem is ez zavar, hogy ennyi pénzért ne csinálja márBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
supershape
csendes tag
válasz M1995 #306719 üzenetére
Xiaomi 13T PRO-ról váltottam, abban fizikai Voda kártya volt és nem volt gond vele, e-sim-re váltottam, de csak egy napig használtam azzal, akkor nem volt gond vele, csak a 15 PRO-ban jelentkezett. A network settings reset a Voda üzletben ellenőrizve, megcsinálva, sőt e-sim csere is volt.
-
CragON
aktív tag
Főképernyő képbeállításoknál hiába van bekapcsolva az elmosódás, nem úgy jeleníti meg. Másnak is előjön ez a hiba?
-
M1995
aktív tag
válasz syIex #306709 üzenetére
Guided access van a rendszerben. Ez olyan, a kívánt appon kívül nem enged elkalandozni. Beállítások, kisegítő lehetőségeknél keresd.
Talán mégis Vodafone probléma lehet, ha Telekom jó. És már másik mobil is. Vodafone-nál nem próbálták ki fizikai SIM kártyával? Gondolom network settings reset dolgon túl vagy már. -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Frissítettem IOS 17.2-re, de mintha azóta gyorsabban merülne a telefon. Más is tapasztalt ilyet?
Alany: 15 pro -
supershape
csendes tag
válasz trobi28 #306021 üzenetére
Nálam ugyanez a probléma, pár napja án is feltettem ezt a kérdést, garanciális javitást javasolt valaki. Én Vodafone-os e-sim-mel ésTelekomos fizikai sim kártyával használom. A Telekomos kártyával rendesen működik a Vodafone-os e-sim--mel jelentkezik a probléma. Azóta kétszer voltam a Vodánál, kivizsgálták a jelenséget, szerintük nálunk minden rendben van. Ezután - még belefértem a 30 napba - az EMAG-nál kicserélték a telefont. A helyzet az új készülékkel ugyanaz. Nagyon dühitő, hogy egy több mint fél millió Ft-os készülék nem működik rendesen. Teljesen tanácstalan vagyok. Lehet, hogy egy 15 PRO tipushiba?
-
-
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás a telefonra amivel zárolni / lockolni tudok egy másikat?
Tehát mondjuk, ha a Facebookot azt szeretném, hogy ne tudja megnyitni senki akinek oda adom arra van megoldás?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Nemo1001
aktív tag
válasz burgatshow #306699 üzenetére
köszönöm szépen ez nem volt be kapcsolva kapcsolja be a Mobiladatforgalom-váltás engedélyezése funkciót a másik vonalról érkező hívások fogadásához.
-
kerobi
senior tag
SZiasztok Iphone 14 prom van es nem tudom hogy lehet egy appot kompletten uninstallalni. Ugyanis az app-al problema van de masnak viszont nincs. Ha ujratelepitem, még csak be sem kell jelentkezni es ugyanugy hibasan mukodik. (uber driver)
Valamifele cache ben tarolhatja.
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Hova tudnék fordulni ahol tudnának segíteni pár app letöltésében? Magyarul nem ismerem az iphone való progik nevét sem csak mit szeretnék. Nem akarom ide feltenni nehogy letépjék a fejem... Esetleg tud valakit aki tudna segíteni ebben priviben?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
nagyúr
válasz burgatshow #306699 üzenetére
"More Ebbű Baj Lesz"
"Nem igazán kedveljük a fajtádat errefelé"Tudod mekkora hiszti volt, mikor javasoltuk a(z) RTFM-et Csak óvatosan, amúgy +1
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest