Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vedd újonnan olyan helyről ahol 1000% hogy eredeti.Igaz nem olcsó,de biztos eredetit kapsz.
Szokásos helyek:Ikiegészítők,MM,Istyle,Icentre,Euronics,Alza,Emag,Telekom,Speedshop,stb.
Amúgy a töltési animáció is más egy Magsafe töltőnél.
Sima qi töltésnél fent a zöld akku ikon jelenik meg (mint kábelnél),magsafe töltőnél meg középen egy kör animáció.
Bár nem kétlem hogy ezt is megtudják már oldani a hamisítottnál.
Drága lesz,de biztos nem nyúlsz így mellé. -
KuZo
tag
Sziasztok!
Új vagyok iPhone téren (12 év Android után) egy 13-assal és egy MagSafe töltőt vennék hozzá, de eredetit. Nem gond, ha használt, csak nagyon sok utángyártottat látok. Igaz, hogy az eredetinél megjelenik egy állapotinfó a beállítások menüpontban? Tehát így könnyen megállapítható, hogy Apple cucc? Köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Hogy érdemes iOS 15.7-ről 16-ra frissíteni?
Frissítés előtt kell gyári visszaállítás vagy frissítés után? -
hitchins
őstag
Koszi a tippeket. Azert eleg vicces, hogy egy csengohang miatt kulon app kell.
Sajnos olyat itt sem latok hogy folyamatosan emelkedik a hangero. -
hitchins
őstag
Lehet en vagyok vak de nem lehet valahol kulon allitani az ebresztes hangerejet?
Valami fokozatos hangerot szeretnek beallitani, hogy ne rogton max hangerovel uvoltson a fulembe. -
thegrinder16
csendes tag
válasz
Lali-213 #272888 üzenetére
Sajátgépen belül szoktam megnézni. Ott késett elég sokat, ameddig megjelentek a képek. Illetve még mindig rossz minőségben tölti fel oda a képeket. A weben az iCloudban egyből megjeleníti és le is tudom tölteni eredeti méretben, ahogyan a lugosi kolléga is írta. Csak az a baj, hogy ha iCloudról nem mentem le és törlöm a képeket, akkor elvesznek. Itt a sajátgépen belül az iCloud-fotók mappában viszont iCloudból való törlés után is megmaradnak. Azért is érdekelne, miért butít le egy 3mb-os képet 500kb-ra és sokkal rosszabb minőségbe. 6s-nél semmi baja nem volt az elmúlt 5 év alatt, most viszont a 13 mininél ezt csinálja.
-
törölt tag
válasz
zojjektum #272954 üzenetére
5. az óra app ébresztője hangos, a health app alvásmódnál vannak emelkedő lágy dallamok (early riser zongorás a kedvencem), miután itt beállítottad már megjelenik ez a fajta ébresztés az óra appban is
Microsoft nyilván gyűjt adatot, viszont jelszavak beírásánál tudtommal visszavált az Apple billentyűzetére. (én csak a gyárit használom)#272974
Spotlightba beírod a név első pár betűjét és már hívhatod is, szerintem elég gyors. Gyakori kontakt legközelebb ott is lesz a javaslatok között rögtön, ahogy mész spotlightba. Vagy contacts-ban kedvencek közé tenni. Vagy még a shortcuts appon keresztül is ki lehet rakni fényképes gyorshívókat amennyit akarsz. Én ennek és a spotlight megoldásnak vagyok híve, a telefon és kontakt appokban ritkán járok. -
zojjektum
senior tag
-
válasz
SütiGTi #272974 üzenetére
Ahogy írtam,ha a kontaktoknál a keresésbe kezded el bepötyögni akkor is ezt éred el,max egy mozdulattal több,mert nem egyből hív,hanem bedob az adott kontaktba és ott nyomsz rá a hívásra/üzenetre/facetimera/mailre/stb.
Droid után van mit megszokni,sokminden máshogy működik,esetleg sehogy. -
-
zzola
titán
válasz
Sys85 #272969 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de sosem értettem azokat, akik sosem értették ezt a funkciót.
Feltételezem még sohasem volt szükséged erre.A másik hiba, 500e-s telefon és csak az utolsó száz hívást lehet visszanézni. Egy 5e forintos eldobható csodatelefon is le tud naplózni mindent is.
-
válasz
SütiGTi #272968 üzenetére
Véletlenül se vedd támadásnak,vagy kritikának,de ezt a problémát sosem értettem.
Ha tudod kit akarsz hívni,akkor nem egyszerűbb a kontaktok között megkeresni?
A számot jobban tudod fejből mint azt hogy kihez tartozik?
Amúgy ha a kontaktoknál felül a keresőbe kezded el a számot begépelni,akkor hasonló eredményt kapsz mint droidon. -
SütiGTi
senior tag
Sziasztok, én is hasonló cipőben járok, hogy hosszú évek után iPhone-ra váltottam
Nekem is lenne egy kérdésem, amit akármennyire is próbálok keresni, de nem találom a beállításokban.Tárcsázáskor csak gombok használatakor nem lehet beállítani, hogy keressen?
Próbáltam a két képet csinálni kb mire is gondolok -
zojjektum
senior tag
válasz
icecave #272961 üzenetére
Közepes hangerőre van állítva, de nem is jön elő csak 10-ből 1x. Nem befolyásol semmit csak furcsállom.
Valahogy nálam egy mítosz volt mindig a iphone és most, hogy elhatároztam és sikerült is egyet birtokolnom, furcsa, hogy ilyen dolgokba futok bele.
Basszus tényleg, pedig csináltam egy csomót, de ennél mindig sikerült olyan szöget találnom 1 kézzel, hogy végig azt hittem a lefelé gombot nyomom. Samunál mindig tenyér élet használtam vagy 2 kézzel csináltam
-
zojjektum
senior tag
-
SharpSA
veterán
válasz
zojjektum #272958 üzenetére
A gyári billentyűzet egy kalap kaka így (bár ha lenne benne magyarul is csúsztatva gépelés, lehet néha használnám, de a számsor akkor is hiányzona), én ezért is használom a SwiftKey-t. Viszont úgy is tudsz számot írni, hogy rányomsz az 123-ra, majd onnan csúsztatod az ujjad amire akarod és azon elengeded, akkor azt írja majd be. Ugyanez működik a Shift-tel is.
-
zojjektum
senior tag
válasz
icecave #272955 üzenetére
Köszönöm!
1. Arra gondoltam, hogy ha megnyomom a piros, hívás bontása gombot azt valahogy jelezze egy rezzenéssel.
3. Igen be van kapcsolva.
4. Igen azt is tudom, hogy elhalkul, illetve, ha nézem a kijelzőt akkor nem ordít, de ez olyan, hogy nem elhalkul, hanem ahogy ránézek elkussol csak rezeg, mintha nem sikerülne neki halkításra váltani.
Mondjuk ez a gyári billentyűzet sem egyszerű, az utóbbi 8 évben nem kellett ennyiszer váltanom, hogy számot vagy vesszőt tudjak írni, a predikcióról már nem is beszélve. -
válasz
1-Itt ilyen nincs
2-Mire gondolsz pontosan?Csak mert zárolt képernyőn nincs keresés.A napi statisztika alatt mit értesz?
Fitness,vagy képernyőidő?
3-Fentebb írták az ütemezést.
4-Szintén írták az előbb,ez feature,én szeretem.
5-Emelkedő hangerő nincs,én ezt úgy oldottam meg,hogy pc-n 3utoolsban eleve így vágtam meg a hangot,ott beállítottam az emelkedő hangerőt.Persze így sem lesz olyan finoman lassan emelkedő mint droidon.
Ja itt is visszább vesz a hangerőből ha felismer a teló. -
válasz
1. Nem lehet beállítani,hogy rezegjen. A második felét nem értem
3. "Ütemezett" be van kapcsolva?
4. Felemeled, felismer a face ID, olyankor azért halkul el, mert ha már fogod, minek "üvöltsön", hisz látod mi történik.
5. Nem tudom, engem Apple watch ébreszt rezegve, szóval majd megmondja más. -
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Sok év android használat után idekeveredtem egy iphone 13-al. A készüléket lefrissítettem a 16.02-es verzióra. Ha tudnátok tanácsokat adni azt megköszönném.
1. Hol lehetne beállítani, hogy telefonáláskor a hívó fél kapcsolásakor ill. hívás befejezésekor rezzenjen a telefon? 2. A záró képernyőről hogyan lehetne eltüntetni a keresés és a napi statisztikát vagy mit (már minden ehhez tartozó csúszkát kikapcsoltam, de mégis megjelenik)?
3. Ugyan beállítottam, hogy adott időben automatikusan night shift módra váltson, de azt nem teszi meg, ezzel valamit lehet e kezdeni?
4. Hívásnál, néha ha felemelem a telefont abbahagyja a csengőhang lejátszását, ez bug vagy csak szokott ilyet csinálni?
5. Ébresztő hangot hol tudnám emelkedőre állítani, mert hangerő beállításon kezd ordítani?
Van még sokminden más is, de ezekre lennék kíváncsi legjobban. (Néztem az összefoglalót is, de lehet átsiklottam a válaszokon) Ha megtisztelnétek a válaszadással azt megköszönöm! -
(ex)Cat
senior tag
válasz
-Skylake- #272950 üzenetére
A gyárin igen, de ott nincs számsor. A gboardon nem igazán. Persze minden megoldható, és használható így is - ahogy írtam is - épp csak semmibe se telne, hogy jobb legyen.
pl. a gyárinál is, mi a tökért kínálja fel pl az "a" betűt is a listába? Logikus módon, ha már hosszan nyomom és ékezetes karaktert akarok, akkor az azért eléggé tuti biztos, hogy nem az "a" betű.
De mindegy is. 1000 éve így van, ha akarnáknak csinálni vele valamit, már megtették volna, de jellemzően jó az úgy is és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest