- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
GreenGoblin #239499 üzenetére
Mert iPhone-on teljesen felesleges kikapcsolni ezeket.
-
Godfather
aktív tag
válasz
GreenGoblin #239497 üzenetére
A control center nem kikapcsolja a bt-t, wifit, csak levalasztja az aktualis csatlakozott eszkozt, halozatot. Kiveve a watch-ot.
-
GreenGoblin
őstag
Az hogy lehet hogy a control centerben kikapcsolom a Bluetooth-ot (fehér lett a kék helyett az ikonja) és az Apple watch-om még mindig csatlakozva van a telefonomhoz?!
Viszont ha a beállításokban kapcsolom ki na akkor szakad csak meg a kapcsolat?! -
dns86
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem azokhoz akik dual simmel használják a telefonjukat: tényleg nem lehet aktív 2 számra az iMessage és Facetime? Mindíg csak az egyik szàmon lehet aktív? -
Noxy
veterán
válasz
nord_ #239490 üzenetére
majd elolvassa a használati útmutatót,
Ó basszus hol élsz? Még hogy elolvasni?
Ugyan má. A beállítás app mintha nem is létezne, akik meg megtalálják, az aksi meg a képernyő időt nézegetik.
Angolul használják, nem értik, de itt kérdezik.
Magyar helyesírás sem megy, de az angol szavakat magyarul ragozzák. -
antocskin
tag
Az App Store ban hogyan lehet egy programot „jelenteni”
Nem szoktam ilyet csinálni, de most úgy érzem kell.
Évek óta használok egy tevékenységkövető statisztikai appot.
Tegnapi napon érkezett rá egy frissítés és a korábban fix árú programot előfizetőssé tették. Amit még be is nyelnék, mert sajnos ez az irány, de frissítés nem sikerült valami jól.
Az összes jól működő értelmes funkciót kivettek belőle, igazából csak a dizájn, ami javult, ha az annak mondható. (Bár én lesz…om egy ilyen programnál nem az a lényeg.) Tisza bug az egész és funkciókban és tudásban mintha IOS 12-ről visszamentem volna IOS9-re. Ez a frissítés.
Nyilván egy új programnál lehetnek hibák, de ez olyan mintha nem tesztelték volna csak kiadták. Mindezt plusz pénzért.
Arról nem beszélve hogy egy már kifizettet programért hogyan lehet újra pénzt kérni.
Újratelepítés megvolt (az adatok természetesen eltűntek ezzel)
A fejlesztőnek írtam azonnal.
Ilyenkor mit lehet még tenni? -
Noxy
veterán
válasz
st3v3np3t3r #239486 üzenetére
Ilyen funkció nincs.
De van rá app.(gyakrabban kellene a topikot olvasni)
-
nord_
veterán
válasz
herdsman12 #239489 üzenetére
Viszont az, amit kérdezett, hogy létezik-e feketelista, ahova számokat lehet bedobni, arra igen a válasz: a Telefon és Üzenetek menüpontban a letiltott kontaktokhoz kell felvenni ezeket a számokat.
(De ha majd elolvassa a használati útmutatót, gyorsan meg fogja találni a kérdéseire a válaszokat.
)
-
sztikac
őstag
Valaki röviden össze tudná nekem foglalni, hogy iOS-en jelenleg hogyan működik a hívás /sms blokkolás funkció?
Van-e olyan, hogy "feketelista" azaz az oda felvett számok soha ne csörögjenek ki, azonnal automatikusan menjen a híváselutasítás / hangpostára irányítás. SMS-esek esetén ne jelenjen meg az üzenetek között, max. egy külön SPAM mappában mint Androidon.
Szám nélküli hívások azonnali elutasítása?
"Ne zavarj" funkció gondolom ugyanúgy működik mint Androidon?
Előre is köszönöm! -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Akuiwerting #239452 üzenetére
Ilyen funkció nincs. iPhone-on max szerkesztett háttérképpel vagy az Elveszett mód aktiválásával tudod ezt megoldani, mint már írtak rá példát.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #239484 üzenetére
Bocs lehet nem te vagy a célszemély 😀
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #239482 üzenetére
Vigyázzatok az értékeitekre, ne egy funkcióra dobjátok a felelősséget. Ha elhagyod a telefonos a csakis a saját felelőséged. Ezt meg kell emésztenie az egónak. Nehéz dolgok ezek ... tudom sok ember nem képes vállalni a saját cselekedetekért a felelősséget de ha tetszik ha nem ez akkor is így van!
-
herdsman12
őstag
válasz
MasterMark #239473 üzenetére
Felesleges lenne arról vitáznunk, hogy minek, mi értelme.
Ketten is felvetettek egy kérdést, amire van, egyéb dolgokra is használható megoldás.
Biztos vagyok benne, hogy kevesen ismerik, használják ezt funkcióját a telefonnak, ezért mertem leírni.
Másik része a kérdésnek, hogy legtöbbször egy iPhone-t tudnék elhagyni, nincs a zsebemben Mac vagy iPad, de még egy PC se, sőt hosszú ideig a közelükbe se kerülök, hogy az elveszett funkciót bekapcsoljam. Ilyenkor akár hasznos is lehet bármilyen infó a képernyőn. -
törölt tag
Szerintem Medical ID maradjon az amire való. Szöveges háttérkép szerkesztéssel se vacakolnék. Egyszerűbb egy emlékeztetőt csinálni és nem elnyomni, vagy ismétlésre tenni. Ha nem fontos a záróképernyőn legyen mindenképp, akkor Today View lapra kirakni egy Notes widgetet, egy mozdulat elérni.
-
balinlin
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő.
Igen, most jöttem rá, a telefonszámos részére. Azért is írtam le, a medical iddolgot, mert senki nem említette, hogy van ilyen opció is, amivel hasonló eredményre lehet jutni, ha nem is közvetlenül a zárolási képernyőn jelennek meg az információk.
És ha nem haragszol, nem állítom át magyarra a telefon nyelvét, és kutatómunkát se fogok végezni, hogy magyarul hogy fordították le. -
atirag
őstag
válasz
oliwire #239469 üzenetére
A beállításokban tudok megnézni melyik melyik. Az amelyik a mobilhálózat beállításnál az alapértelmezett vonal hanghíváshoz. Próbáltam fizikai kártyát esimre állítani és persze fordítva is. Nekem nem hozott változást.
Nálad a telenor egy plusz tényező negatív irányba. Kollegámnak igaz még 11 pro,de nem sikerült megugrani ezt a kombót és jelenleg már csak a telenor kártyát használja és egy másik készülékbe használja a telekom kártyát. -
balinlin
senior tag
válasz
MasterMark #239473 üzenetére
Az ember nem csak elhagyni tudja a telefont, de egyéb, pl. egészségügyi bajba is kerülhet, amikor bizonyos adatok kiírása hasznos lehet.
Mondjuk erre az esetre ott van a medical id is, ami pont ilyesmit tud.Samsungokon be tudtam állítani ice névjegyeket, akik hívhatóak lezárt telefon esetén is, az viszont nagyon nem butaság.
-
MasterMark
titán
válasz
herdsman12 #239471 üzenetére
Ennek mi értelme?
Ha elhagynád a telefont, akkor ha bekapcsolod az elhagyott módot, akkor bármit ki tudsz írni a képernyőre.
Megjeleníthet egy tetszőleges üzenetet a készülék képernyőjén. Például jelezheti, hogy elveszett készülékről van szó, vagy hogy milyen módon lehet elérni Önt.
-
herdsman12
őstag
válasz
Akuiwerting #239455 üzenetére
Helyben megoldható kérdés.
Fotókba másolod a kiválasztott, lehetőleg a képernyődnek megfelelő felbontású képet.
Jobb felső sarok "Szerkesztés"-re nyomsz, majd alul a 3 pontos körre, utána "Korrektúra".
Jobb szélen pluszos kör, majd "Szöveg", szín választás, betű tipus, méret, igazítás, majd tap a képernyő közepén a szövegre, majd a "Szerkesztés"-re.
Beírod a megfelelő szöveget, majd beigazítod a megfelelő helyre, itt még lehet a méreten is változtatni és "Kész". (Notch-ra figyelni, ha van.)
Amennyiben bármilyen értesítés megjelenik a képernyőn, akkor csak a képernyő teteje és az idő kijelzés közötti terület használható olvasható területnek.
Innentől választható zárolt képernyőnek.
(Név és email helyett, az asszony számát írtam oda.) -
kislaci
senior tag
Facetime tv-re tükrözve nem fordítja el a képet? Landscape módban van a telefonon, a tvn mégis állítva. Minden más progit jól tükröz kivéve facetime. Másnál is így van ez?
-
feddel
senior tag
válasz
#40993792 #239464 üzenetére
Tudom fokozni: felírod egy papírcetlire és ráragasztod a telóra. Igényesebbek a hátára, feledékenyebbek a kijelzőre
És hogy ne csak off legyek: vettem egy kameraadaptert, így meg tudom oldani hogy helyszínen amit fotóztam (SD-re és CF-re) azt a telón meg tudom nézni, át tudom másolni, nyilván a pendrájvokat is viszi a cucc, de az 1 TB HDD-t nem vitte, mert az USB 3-as és kevés a power neki, hiába volt a töltő és bedugva az adapterbe. Jut eszembe van itthon 2.0 -ás külső vinyóm is, kipróbálom majd azzal is.
-
törölt tag
válasz
Max. úgy csinálsz egy emlékeztetőt a kívánt szöveggel és nem törlöd az értesítést amikor feldobja, vagy beállítod napi ismétlésre.
Zsolt: az is teljesen jó barkács megoldás
-
Noxy
veterán
válasz
AppStore keres: lock screen
-
Froclee
őstag
Sziasztok. Nem iPhone hanem AirPods téma. Elromlott az enyém, amit másfél éve vettem. Azaz a hivatalos gari már nem érvényes rá, csak a jótállás. A bibi hogy Apple.hu-on vettem. Az Allee iCenter-ből elküldtek, hogy jótállást csak akkor lehet náluk, ha ott vettem. Ami érdekes, mert az Apple oldalán ki vannak jelölve szervízként. iSTYLE esetleg? (Ma nem vették fel a telefont, csak hétfőn lehet.) Mi a tapasztalat? Köszi.
-
Akuiwerting
csendes tag
A zarolasi kepernyon meg lehet jeleniteni informaciot? Pl. nev, vagy telefonszam stb... nem talalok ilyen lehetoseget...
ha igen segitsetek merre keressem, koszonom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest