- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Én a Sports trackert hasznalom évek óta.
Ha turista térkép kell abban nem tudok segíteni, igazából jót nem találtam aztán hagytam is a francba -
Ragnar95
félisten
Vagy minden számnál írd be az Albumelőadóhoz, hogy Various Artists vagy bármit beírhatsz igazából, a lényeg,h az összeshez ugyanazt írd vagy pipáld ki a számoknál, hogy Válogatás része, mindkettőt iTunesban a számra jobb klikk>Infó mutatása menüpont alatt tudod megtenni.
-
Enjoy
addikt
iTunes nélkül is lehet zenét másolni, de akkor másik alkalmazásra lesz szükseged.
Vagy WiFi-n keresztül másolod be a zenéket egy app-ba.
Ha telefonon töltöd le, akkor akkor ajánlott egy jó fájlkezelő appot használni, ami lejátsza háttérben is a zenét.Igaz nem ilyen célra, de én a Documents 5-öt használom iPhone-on, ill. iPad-en is.
Támogatja a legtöbb Cloud szolgáltatást, ráadásul iCloud integráció is van benne. -
buci30
addikt
Ha valaki tudja ennél miért nincs vagy ,hogyan kell a szinkront akkor megköszönném.
Mert amikor indul a játék akkor rákérdez ,hogy icloud mentés legyen e.
Rányomtam a iPhone-on is meg a iPadon is de semmi ugyan úgy megkel csinálni mind a kettőn a pályákat nem szinkronizálja át -
r3dsnake
nagyúr
Az sima microsoftos RDP-t használ, a win-es gépen kell engedélyezned az RDP szervert a számítógép tulajdonságainál (talán távoli haszálat?)
Arra viszont figyelj oda, hogyha külső hálózatról szeretnéd használni, akkor szüksged lesz fix ipre (vagy dyndns-re), és port forwardingra a 3389-es porton a helyi hálón lévő gép ip címéhez-hez.
Amúgy win7-nél a Professional a legkisebb win, ami tud RDP szervert, tehát home premiummal ne is próbáld. (Nem tudom mit használsz, csak ha esetleg nem találsz ilyen beállítást, az ezért van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest