- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Szia!
Az iPhone topikban pont hasonló téma volt nemrég. [link] A 287947 hsz.-tól érdemes követned a szálat. Alapesetben az iOS használata során nem szükséges külső App, emiatt: [link] de pont a beszélgetés során felmerült, hogy van egy bizonyos eset, amikor mégsem jelenik meg a PDF: [link]
Ha semmiképp se jutsz előre, akkor [link]
-
Ragnar95
félisten
Direkt írtam, h no offense, nem sértésnek szántam
Ezen kívül mindent leírtam feketén-fehéren, azért írtam, amit, mert tényleg a legalapabb dolgokkal sem vagy láthatólag tisztában, így csak magaddal teszel jót, ha ezeknek utánanézel...
Olyan meg nincs,h offline, de van wifi, az offline azt jelenti, hogy semmilyen hálózati kapcsolat nem él. -
Ragnar95
félisten
Hogy a francban lehetne offline bármilyen adatot is közvetíteni
Net kell mindenképp a Facetime-hoz. Ha nincs neted, akkor mióta 3G van, lehet azon keresztül is videóhívni, de azt kb senki sem használja a gyatra minősége és horribilis ára miatt.
Nem, a skype eredeti funkciója pont hogy a videóhívás volt...De ott van pl a google hangouts is, azon még konferenciahívni is lehet akár.
No offense, de nem ártana kicsit utánaolvasni ezeknek, mert úgy látom, hogy a VOIP legalapvetőbb tulajdonságaival/funkcióival sem vagy tisztában és nagyon nagy kavarodás van a fejedben ezzel kapcsolatban. -
Turbomann
tag
JB nem kell hozzá , ha nem csinálod akkor sem veszed észre.
-
Criton
veterán
windows alatt én is emlékszem erre a nitro alkalmazásra, egész jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest