-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Turbomann #2434 üzenetére
Na de ha nem jársz külföldön, és van offline mapod, miért nem jó mellé az ingyenes T-s vagy Vodás navi?
PannonosTelenoros vagy?Egyébként offline mapnak jó, csak szerintem bőven sok helyet használ ehhez képest, és az ingyenes verzió funkcionalítása ezen kívül nulla.
A JB-s dolgot meg nem miattad írtam, hanem magam miatt, illetve a Navigon miatt, hogy röhej, hogy a JB-s szoftver jobban üzemelt, mint amiért fizettem...
-
FefeeX
veterán
válasz
Turbomann #2432 üzenetére
Á nem úgy gondoltam. A két általam említett navi bőven tökéletes itthonra, és ingyenesek is
Arra gondoltam, hogy mondjuk Bécsbe mész, és egy ingyen térképnek letöltöd Ausztriát, akkor Bécsben frankón lesz egy navigációra nem használható offline Bécs térképed ingyen. Arra nem jó a Hungary Offline MapDe vannak ingyenes alternatívák, tehát a Copilot így gyakorlatilag teljesen haszontalan, és drága is... 20€ a navigáció-képesség, 30€ a teljes EU térkép, és nem tudom, nincs-e még más is, amiért fizetni kell... 45€ volt asszem a Navigon Europe leárazva, az áttentión beszólásokon kívül egész elégedett vagyok vele (állítom, hogy a korábbi, feltört változat jobb volt, csak egyrészt nem szeretek JBzni, másrészt a tulajdonlás a fogyasztói társadalomban óriási csábítás
)
-
FefeeX
veterán
válasz
Turbomann #2430 üzenetére
Ingyen semmit nem ér, kb mint a nyomtatott térkép. Sokkal jobb bármelyik ingyenes (Navigon by T, vagy iGo by Voda), mert azokat legalább lehet rendeltetésszerűen használni... Akkor jó talán, ha azt mondod, hogy gyalogosan szeretnél egy offline térképet, és egyik sem felel meg, ami Appstore-ban elérhető... Szerintem...
MÁS: tegnap annyit gondolkoztam a 800 Xbox Live ponton, hogy el is tűnt...
iTunes 10$ meg már jó ideje nincs... Amazon meg inkább majd utána kell, mikor már nem lesz más... Csak mert PC-re vehetek még játékot, de azokat sem nagyon használom amiket eddig vásároltam
Megint más: iPhone-ról nem kapom meg a pontokat se a szörnyes, se a V-betűs, sem a nemtommiaharmadik alkalmazás után sem FMA-n. iPadon legalább 20 percre rá bejöttek...
-
DanielK
addikt
válasz
Turbomann #1707 üzenetére
Az ilyenekkel egy a probléma, mikor leveszed töltőről, akkor nem mutatja, hogy mennyit használtad az infó alatt.
Ezért nem is használom az ilyen jellegű appokat.
(#1708) vadászcsiga: mindegyiknek van valami baja.
Az awesome note-tal az, hogy külön kell megvenni az ipades verziót (így nem tudok ipad előtt pl jegyzeteket bevinni, a gyárit is használnom kell). De a naptárban, ha az all notes belül vagyok, akkor a mai rublika jelző nem ugrik át a mai napra. Így mindig manuálisan kell vele felismertetni, hogy melyik nap van.
Ilyen szempontból a gyári a legjobb. Oda vissza syncel az ipaddel és bármit bármelyikbe beírhatok, az biztos megjelenik a másik ikészüléken. Sőt még gépen is!
Ráadásul az új iossal már neten is lehet majd jegyzeteket írni + emlékeztetőket.A gyári naptárról és emlékeztetőről nekem egyedül a badge hiányzik, az azért jó lenne. Nem is értem miért hagyták ki ezt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest