- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HardRic #34291 üzenetére
Miért kell hozzátenni hogy barna?
Zenét is csinál rajta és a videóvial együtt pro minőségben. Te nem tudom mit tettél le az asztalra hogy így beleállj valakibe.
Nem a proci miatt várták sokan a megváltást hanem a ram miatt. Ami megváltás pedig csupán néhány pro app az apple-től, mert hát promózzák állandóan a full photoshoppot is, akkor a saját portékájukhoz miért nem elég jó a gép?
Megkaptuk azt amit már a 14-ben meg kellett volna, widgetek, app galery.
Persze örvendetes a multitasking frissítés, bár nekem eddig sem okozott különösebb problémát a kezelése és sok minden így is hiányzik belőle.
Abban bízom még hogy a napokban kiderül végre hogy az appok memória limitjét kitolják ahol lehet. 16gb: nekem nem kell hogy a két hetes fécsbúk ott legyen a memóriában, de az hogy a procreate nagyobb és több réteget kezeljen mindig jól jön. -
talamasca
senior tag
válasz
HardRic #34273 üzenetére
Itt egy Pro user első reakciója.
A lényeg: Ha 2018-as, 2020-as Pro-d van, teljesen felesleges frissíteni az M1-re. Egyelőre.
Az egyik első hozzászólás is vicces: Visszamondta a. megrendelést és megköszönte az Apple-nek, hogy segített pénzt spórolni.
-
talamasca
senior tag
válasz
HardRic #34273 üzenetére
Azért pl. mert a 2018-as nagy ugrás óta rebesgetik?
Vagy mert az egész Tech közösség erről írt?Vagy mert Pro?
Tavaly frissítettem a 10,5 Próm a 2020-asra. Én kihasználom az erőt. Illetve kihasználnám. De a várt dolgok nem jöttek meg. Egyébként lett külső kijelző támogatás?
-
tboldi
nagyúr
válasz
HardRic #34251 üzenetére
CARROT Weather - nincs még egy időjárás app, ami úgy tud sértegetni, mint ez. Még politikai nézetet beállítani, achievementeket gyűjtögetni és titkos helyeket keresni is lehet benne.
Bár előfizus.
-
DaveNo1
veterán
válasz
HardRic #34236 üzenetére
Szerintem nem vészes, azt tapasztaltam, hogy fekete háttér alatt fehér szövegeknél jön elő, de nem olyan durván feltűnő, mint ahogy a fotókon látszott. Igazából csak azért vettem észre, mert előre láttam mit kell nézni.
Cserébe viszont filmnézés stb-nél a fekete tényleg fekete, alig van különbség az oled tv-mhez képest.
-
talamasca
senior tag
válasz
HardRic #34124 üzenetére
Igen, de az eredeti kérdés az volt, hogy a VLC-n KÍVÜL mit javasolunk.
A legtöbb teljesen ingyenes programnak van hiányossága.
Amióta a DTS licenszért fizetni kell, nem is adják oda ingyen.Nekem a VLC-nek is voltank hiányosságai. Ha jól emlékszem, anno az online torrenttel leszedett filmet sehogy sem bírtam a mappába tenni. Lehet, hogy már ezeket is javították, nem tudom, nekem az OPlayer bevált. Ahonnan én szedem a sorozatokat, filmeket még nem volt dekóder hiba.
-
-
Maxxy10
addikt
-
Alex91
félisten
válasz
HardRic #33876 üzenetére
Ezek a merev muanyagu tokok tornek, repednek. Nem kell leszedegetni ehhez, ahogy hasznalod, es a tokban mozog, feszul az iPad, ugy idovel repeszti is.
[link] , nekem az ilyen fajta valt be, ami ilyen műbőr szeru anyagbol van az egesz, szoval nincs benne merev muanyag, se szilikon. Ez eleg jol birja. -
moleculez
veterán
válasz
HardRic #33865 üzenetére
Nekem igazából csak arra kell, hogy az eleje-hatulja ne karcolódjon, meg a helyén tartsa a Pencilt a táskában. (Olyan ez mint a csajokon a mini ruha, többet mutat, mint takar, de csak van ott valami
) Amúgy pár mm-rel nagyobb a tok mint a tab, szóval egy kisebb esést pont véd. Ha nem ez lenne, akkor Pitaka + tempred glass.
Mondjuk most a telót is tok nélkül használom (xs max), és nagyon tetszik. -
Bagan
aktív tag
válasz
HardRic #11255 üzenetére
Miutan feltoltod a .torrent filet ( amit en Documents appal mentek le) betallozodd jobb oldalt majd feltoltod.
Kifogja irni, hogy premium nelkul sajat torrentet nem adhatsz hozza. Ezutan Safariban tolsz egy frissitest, es bal fent a tarhelyed mellett a Wishlistben ranyomsz a Downloadra es mar szedni is fogja.
-
DigitXT
félisten
válasz
HardRic #10847 üzenetére
Mindenki ismeri: de gonosz.
Amúgy kipróbáltam, és tényleg.
Hogy ez mekkora újítás!Nekem amúgy HSZ írása közben, az esetleges javításokhoz a kurzormozgató nagyon hiányzik... Oké, ott ez a nagyító a pontos "célzáshoz", de ha csak a 1-2 karaktert ugranék odébb, körülményes. Persze mindent meg kell szokni... Ahogy pl. ezen a HuKey-en is azt, hogy a shift kétkezes. (Sokkal inkább hajaz az egész egy PC-s billentyűzetre, mint egy érintősre, ill. valóban kicsit kicsik rajta a gombok, mert minden egybe van zsúfolva.)
-
vadászcsiga
félisten
-
Süvi
őstag
válasz
HardRic #10808 üzenetére
Ez valóban így van.
Több kutatás is van már ami az esti tabletezés, számítógépezés hatását mutatja az alvásra.Sőt. Egy modernebb szemüveglencsékben pl. Hoya Blue Control van olyan réteg, ami a kék fényt ill. részét szűri így kevésbé fárad az ember szeme, és tényleg így van.
Én már nagyon várom ezt az új IOS_ben
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest