- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Az,hogy iOS10 el már nem volt olyan fürge mint 7-el amivel kijött.Meg nem volt ujjlenyomat olvasó.Én nagyon sokat használom napi szinten.Nekem akkor mikor vettem Airt egy notebookot váltott le és azóta nagy a szerelem az ipadok iránt.Igaz akkor az volt az első almás készülékem!Először Pro-t (10,5”)akartam venni,de aztán úgy voltam vele,hogy nem fogok dupla árat fizetni egy kicsivel jobb ipadért.
-
33as
senior tag
Szia, nekem mini 2-tőn se volt semmi problémám a bétával, most meg "frissítettem" egy mini 4-re na azzal meg egy villám lett!
Még a backupom is visszament a 4-es minire, igaz "csak" másodszorra!
Szerintem nagy hibája nincsen!
Ja, az iPhone 5s-em egyszer csutkára lemerült egy éjszaka alatt! (gondolom valamelyik process ragadt benn
-
univerzita
addikt
Én írtam hogy a zbigz.com segítségével torrentezek. Ott rontottad el hogy először meg kell nyitnod egy download managert ( én a Download Manager Pro -t használom) majd ennek a böngészőbe nyisd meg a zbigz.com - ot. De előtte valahová le kell menteni a linket amit majd be fogsz másolni a zbigz letöltéshez. A torrentet a download manager -be fogja letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest