Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Visszatérve a hosszú í-re: mivel én nagyon rühellem a magyar kiosztást, ezért az ABC Extended kiosztást használom hw keyboardon ha nagyon akarok ékezetes betűket írni.
Eléggé el vannak rejtve rajta a magyar ékezetek, de azért meg lehet találni 😀
option + e = ´
option + u = ¨
option + j = ˝
aztán lenyomod azt a betűt amire rá akarod tenni az ékezetet.
Én ezt megbonyolítottam azzal még, hogy beállítottam a caps lockot, hogy optionként működjön. -
HardRic
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Jol hangzik
A logitechet nagyon szeretem, csak ez az egy bajom van vele. Még joval az iPad elott vettem mindennapos hasznalatra/munkara. Imadom hogy tenkeyless és hogy kerekek a gombok. Amugy legalabb a tobbi logitech termeket ne zavarná. De MX Mastert és Pebble egeret is beszaggattatja.Amugy az iPad kezeli az USB dongle-t ami mas frekvenciat hasznal, igy elvagyok vele, viszont olyankor nem tudom tolteni a gepet. Kell majd vennem valami jo kis usb hubot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vírusirtó topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A logitechet nagyon szeretem, csak ez az egy bajom van vele. Még joval az iPad elott vettem mindennapos hasznalatra/munkara. Imadom hogy tenkeyless és hogy kerekek a gombok. Amugy legalabb a tobbi logitech termeket ne zavarná. De MX Mastert és Pebble egeret is beszaggattatja.