- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
Vasinger! #11494 üzenetére
Nemrég olvastam hogy Tim Cook a iPad piacot fel akarja lendítteni. Gondolom a,,nagy " Pro a nagyságával és árával csak egy szűk rétegnek jött be( kár hogy nem ide tartozok). Viszont ma hogy 2 helyett 4 GB RAM tesznek és igaz egy nagyon erős procit a árát remélem,,okosan " belövik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #7463 üzenetére
Ez a kulisszatitok engem baromira nem erdekel. A világ egyik leggazdagabb informatikai cégéről van szó, náluk kellene hogy dolgozzon az osszes no.1 fejlesztő. Az 1 éves kifutása az egyes főverzioknak sem lenne kötelező, android pl még csak az 5-nél tart. Tény hogy az utóbbi nem lenne sehol iOS nélkül, de mára tulhaladta azt. En mint azt talan tudod telefonnak droidot, táblának iPadet használok, furcsán hangzik de neha összekeveredik a fejemben hogy eppen melyiket nyomkodom, és sokszor konstatálom megnyugvással hogy hja, ezen mukodik. Szöveg kijelölés pl
-
szezso15
addikt
válasz
Vasinger! #7318 üzenetére
Végeredmény hiányában szvsz. 90%, hogy felvesznek egyetemre úgyhogy ha nem is 1-től, akkor szeptember közepétől kell. Akkor marad az Air 2.
Köszi!
Más: Melyik színű a praktikus? Nekem a fekete nagyon tetszik bár állítólag azon nagyon látszódnak az ujjlenyomatok. Nem kopik stb. egyik se?
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #7290 üzenetére
Azt mondtam, akkorra várható, viszont az Apple bejelentette tegnap, hogy 30-án érkezik az Apple Music a 8.4-el együtt.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #6468 üzenetére
Persze, elméletben ez mind szép és jó, de pont ez az, amit te is írtál, hogy semmi sem változott technológiai oldalról, ergo a gyakorlati megvalósíthatóságot semmi sem könnyíti...
Van is miért kaparniuk, nagy bukta volt a win8, tablet vonalon is fényévekre vannak a vetélytársakról és ezt mind tükrözik is az eladási mutatók, bele kell húzniuk, ha utol akarják érni a piacot. -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #6465 üzenetére
Szerintem mondjuk pont nem kaptak egyáltalán pofont, mivel a win8 is ezt hivatott kivitelezni és elég nagy bukta lett...
A win10 se hiszem,h annyival jobban sikerülne és elhozná a megváltást, mivel egyszerűen a koncepció halvaszületett a technológia mai állása mellett. -
runner 125
nagyúr
válasz
Vasinger! #6459 üzenetére
Ha már 13-as iPad-ről lesz szó, az csak is OSX-szel lesz tökéletes. (Persze úgy, h érintőre (is) alkalmasabb felületeket fejlesztenek.) Noh az már tényleg kiváltana egy notit, sőt ha ízlésesen megoldanák az opcionális bill dokkolhatóságot, sokak számára ütőképes, mindent kiváltó kütyü születne.
-
runner 125
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #6211 üzenetére
Igen, pont ez a baj,h törölted ezen appokat.
Ott van a lista, a többi visszakerül gond nélkül, de ezeknek a mentései bukta kategória, mert a backup visszarakása után tudod csak visszarakni az appokat. Esetleg ha letöltöd gépre AppStore-ból az appokat és csak utána rakod vissza a backupot, akkor megmaradnak az appok mentései is. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Vasinger! #6187 üzenetére
"mert APR-ben vásárolt készülékeknél is van, hogy csak 3 hónapot adnak rá."
Ha külföldi APR-be veszi az ember és itthon garanciáztatja akkor értelemszerűen arra is csak 3 hónap garanciát fognak adni. Meg abban az esetben is, ha nem cserélik az egész készüléket, csak javítják."Ezt az Apple dönti el, valahogy, valami alapján"
Adott országra vonatkozó jogszabályok alapján dönti el, azért még szerencsére azok vonatkoznak rájuk is. Az más kérdés, hogy sok esetben próbálják hülyére venni a tudatlan vásárlót (nem az Apple, hanem az itthoni APR-ek).
Akkor az Almáriumba is nagyon hozzáértők dolgozhatnak, ha még a jelkód/ipad keresés miatt is neked kell szólnod. -
StLui
veterán
válasz
Vasinger! #6132 üzenetére
"Én csak azt írtam le, amit az Apple, iStyle és az Almárium Pro ügyfélszolgálata mondott."
Melyik mondatod is volt az amit ezek közül valamelyik állított?
"Nem, mert én megkérdeztem őket és hivatalos magyar forrásból szerzik be."
Ezt ha jól gondolom az Aqua mondta neked, nem a fenti három.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Vasinger! #6130 üzenetére
Na jó én kiszállok, mert eddig vicces volt, de most már a nevetséges kategóriába kezd átmenni
Értjük, hogy szeretnéd ha újraindulna a garanciád, de ahhoz hivatalos viszonteladótól kellett volna venned, gondolom mikor 30-40 ezerrel kevesebbet kellett fizetni a kasszánál, mint a hivatalos magyar ár, akkor nem reklamáltál. Nem azzal van a baj, hogy reménykedsz ( teljesen feleslegesen), csak elég sokan olvassák a fórumot, nem kellene ilyen nagy butaságokat terjeszteni... iStyle honlapján feketén fehéren le van írva minden egyébként. -
StLui
veterán
válasz
Vasinger! #6127 üzenetére
Gondolom azért nem érdekel, mert neked mindegy, hogy újra indul-e a garid
Én sem hivatalos forrásból szereztem be egy 5S-t, de tisztában is vagyok a buktatóival, ráadásul nem is Magyarországon lett használva, így úgysem itt lenne gariztatva sem az mi esetünkben, bár én itthonra is a sima 1 év garit választanám és a jóval olcsóbb árat, de nem ringatnám magam hamis illúziókba -
Tibee86
nagyúr
-
-
Süvi
őstag
válasz
Vasinger! #5999 üzenetére
Szia!
Milyen töltő van hozzá? EU vagy nem EU? Ha nem EU biztos nem MO. beszerzés. Úgy gondolom, hogy csak
ezekre a helyekre érvényes a nagyobb garancia, mint Ipone esetében is.
Akivel szerintem érdemes lenne beszélni az Handrás, bár itt a fórumon nincs, a weboldalán pedig nem láttam elérhetőséget. -
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #5973 üzenetére
Attól függ, hogy az Aqua honnan szerezte be, de feltételezem, külföldről és akkor nem indul újra.
Hívd fel az Apple-t, kérdezz rá, az a biztos.
iCentre-nél asszem 1 hét körül van a javítás, iStyle 3 nap, de őket nem ajánlom, mert ők szórakoznak az emberrel a leginkább, Almárium megbízható, de nem tudom, mennyire gyorsak. -
válasz
Vasinger! #5969 üzenetére
"Mennyi idő alatt cserélik, illetve kapok e addig cserekészüléket?"
Tavaly gariztattam itteni ajánlás alapján az Almarium Pro-nál iPad 4-et.
Ha délelőtt viszed, akkor jó eséllyel másnap kapod az új (refurb?) készüléket, rossz esetben 2 nap múlva.
Nem kapsz ideiglenes cserekészüléket.
Abszolút elégedett voltam velük (West-Enddel szemben).Többi kérdést nagyjából passzolom.
Szerk.: mintha csak akkor adnának +3 hónapot, ha ennél kevesebb van hátra a gariból. A plusz 1 évet talán a hivatalos forgalmazótól vett iPadre adják, nekem olyanom még nem volt, vélhetően nem is lesz. Extreme Digital nem tudom, hogy hivatalos forgalmazó-e.
-
silmatauki
őstag
válasz
Vasinger! #5835 üzenetére
A Keynote natívban támogatja a külső monitort. Ilyenkor más a belső képernyő tartalma (azon vannak kontrollok, de kisebb méretben látod a slideokat is), mint a külsőé (az meg fullscreen csak a tartalmat mutatja).
Ami app meg nem támogat natívan outputot, ott természetesen műxik a screen mirroring, hacsak explicit nincs letiltva (mint pár multimédia streamer appban.)
Szerk: ITT van egy komoly cikk a Keynote kivetítő-outputjáról, videolejátszásról stb. (Angol nyelvű)
-
-
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #4069 üzenetére
Ezt most arról írom, összességében úgy működik, ahogy tervezhették. Nekem állva túl kicsik a karakterek, és javításokat sem ajánl fel. Suhintással és autokorrekcióval gyorsabban gépelek a gyárin. Számomra az is zavaró, hogy tele van pakolva minden billentyű apró hintekkel, már hogy amit Option után érsz el.
Fektetve valamivel jobb, de így is több a mellégépelés, az egész hozzászólás megírásának a felét az vitte el. -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Vasinger! #4011 üzenetére
Az megvan. Sőt, nekem megvan a táblázat is, ha kell valakinek. Tökéletes a magyar kiosztásom, minden a helyén van, csak mivel fizikailag nincsen helye a 0-nak és az í-nek, ezért azokat simám nem érem el. Azokhoz kéne valami billentyűkombináció.
Én végigpróbáltam cmd+minden bill., opt+minden bill., cmd+opt+minden bill, ezeket fn mellett, és nem láttam. De lehet, hogy csak én vagyok a béna.
-
legiaap
félisten
válasz
Vasinger! #3973 üzenetére
Az új Logitch Keys To Go tervezem venni. Szerintem van ott hely magyar karaktereknek. Amúgy én is arra gondoltam kell, hogy legyen beállítás rá, hogy lehessen váltani a két nyelv közt, hisz virtuálison is simán meg lehet tenni, meg asszony laptopja is angol kiosztású, mégis egy gomb és átváltok. Csak videót/leírast nem találok sehol sem hogy kéne váltani. Úgy nem akarom megvenni, hogy csak angolt tud, pedig eddig ez a legszebb amit valaha láttam.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Vasinger! #3900 üzenetére
Dehogy WiFi-s, ne keverjük más.
Egy egyedi átvitelt használ abban a sávban, ahol a BT és a 2.4-es WiFi-k működnek. De nem WiFi a protokoll, sokkal egyszerűbb.
Egyébként az iOS-nek vagy az OS X-nek semmiféle Apple specialitásra nincs szüksége. Az Apple Wireless Keyboard és a Magic Mouse simán működött az androidos telefonjaimmal.
-
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Vasinger! #3409 üzenetére
1. Egyáltalán nem dobja fel, telefonról írtam be neki először, de akkor lényegtelen, nem halok bele abba a kis időbe.
4. Van valami tapasztalat a szervizzel? Telekomnál vettem internet mellé, gondolom oda kell besétálni a garanciával, mivel google barátom úgy tudja, hogy nincs Debrecenbe hivatalos Apple bolt vagy ha annyira zavar megéri Pestre felmenni miatt? Annyira nem zavar a probléma, csak szeretném minél tovább használni és rendben tudni, illetve eladásnál sem mindegy szerintem
vadászcsiga:
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest