Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Sziasztok! Tervezek venni tabletet, és iPadre esett a választásom, mert igazából csak 1játékra lenne használva (és annak a játéknak a streamelésére), ezért fontos a lightning csatlakozó. Egy iPad 4-et néztem itt aprón, a kérdés az lenne: vegyek egy olyat, megéri-e még, vagy nézzek iPad mini-t? (A játék neve egyébként Vainglory)
Előre is köszi! -
mark!
őstag
Sziasztok! Az 1. generációs ipad meddig frissíthető? (Szoftverre gondolok, IOS6 vagy 7?)
-
mark!
őstag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy egy Ipad 2-t vettem használtan, és egyfolytában, akármit akarok csinálni, (játékba belépni, Safari, App store) az előző tulaj Icloud jelszavát kéri. Na, én beszéltem vele, azt mondta, nem tudja mi lehet a baja, de az Ő telefonján is ezt csinálja. Kijelentkezni nem bírok belőle, mert ahhoz is kéri. Újrarakni szintén nem tudom, mert ahhoz is kell. Ez ellen lehet valamit tenni? Most éppen szoftvert frissítek, de szerintem nem ilyesmi jellegű lehet a probléma. 3 napja van meg, tegnap este kezdte el ezt csinálni, de akkor még csak néha-néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom ezt ugye én, a jóhiszem,ű vásárló. Csak restore akkor? Megmondani szerintem nem fogja, oda-vissza küldeni meg macerás lenne, mert már nekem is csomó mindenem rajtavan.