Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen ez végigjátszódott bennem is. Viszont pc van, szóval a tab tényleg csak tartalomfogyasztásra kell illetve utazás alatt bármire. Meg fogom nézni a méretbeli difiket de szerintem elég lesz a 11-es.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ezért kell 13-as macbook és 11-es ipad, és mellé egy ipad mini és egy ipad pro 13, meg mellé egy macbook pro 16
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Macbook Air M1 13" es Ipad Air M3 11" tulajkent osztom meg veled a tapasztalatom: tobbszor elgondolkodtam azon, hogy hiba volt 11" iPadet vennem 13" helyett, mivel az M3 chip egy iPadban tobb mint overkill es az iPadOS is teljesen kepes lenne kivaltani mindent amire jelenleg a laptopot hasznalom, vehettem volna egy Magic Keyboardot es eladhattam volna a Macbookot, DE mindig ugyanoda lyukadok ki, a 11" NEKEM kicsi laptopnak, a 13" viszont nagy tabletnek. Gondold at ezt is.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Ha matt kepernyot szeretnel es a pencil hasznalat is opcio nalad akkor a Mothca Matte Screen Protector igen jo valasztas.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mai napig a legjobb, imadnek egy modern hardvert abban a testben. Sajna nalam is csak mediacerternek jo mar
-
válasz
DanielLong
üzenetére
Örülnék a 3 év garinak, hosszú távra tervezek, van iphone, airpod pro, applte TV itthon, ezért sem mentem droid tablet felé. A pro tab meg nekem kicsit ágyúval verébre lenne, már talán az Air is majdnem ez, de ezt még elviselem. Csak győzködöm magam hogy ez így jó lesz nekem, igazából csak az ára zavar, nem látok benne semmi kompromisszumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest