- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Most is alig használom a saját lapost, kb elő se veszem, mert nyűg a windows, ha x hónapig nincs bekapcsolva. Van PC, az egy gombnyomás és napi szinten be is van kapcsolva. DE! Nem a nappaliban van, és nem tudom magammal vinni a repülőre sem, vagy nyaraláskor. A lapost igen, de továbbra sincs meg vele a bekapcsolom és megy "fluid" érzés. A tabot a nappaliban is használnánk, a jelenlegi Alldocube iplay 70 mini pro aranyos, de azért az iphone sebességét nem éri el, a kijelző is khmm, toll nincs, kukáznám. Próbaképp vettem, és látszik, hogy jó, néha igényelnénk a mobilnál nagyobb kijelzőt. Anno nekem volt Lenovo Yoga laptopom, imádtam a tapis kijelzőjét, Asszony is, a mostani laptop nem ilyen, alig is van elővéve.
A billentyűzet arra kellene, ha teszem azt nyaraláskor akarnánk valamit csinálni, mégiscsak kényelmesebb mint a kijelzőt tapogatni. A toll ugyanaz, szórakozás szinten érdekel.
Plusz egy kábellel ki tudom tenni a képét tv-re bárhol, amin van HDMI (és engedik), stb.
Akár vevő lennék egy m2-es Pro modellre is, de nekem előny lenne a 3 év gari, és egy használt termékkel azt nem kapom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Assetto Corsa
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest