Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Most is alig használom a saját lapost, kb elő se veszem, mert nyűg a windows, ha x hónapig nincs bekapcsolva. Van PC, az egy gombnyomás és napi szinten be is van kapcsolva. DE! Nem a nappaliban van, és nem tudom magammal vinni a repülőre sem, vagy nyaraláskor. A lapost igen, de továbbra sincs meg vele a bekapcsolom és megy "fluid" érzés. A tabot a nappaliban is használnánk, a jelenlegi Alldocube iplay 70 mini pro aranyos, de azért az iphone sebességét nem éri el, a kijelző is khmm, toll nincs, kukáznám. Próbaképp vettem, és látszik, hogy jó, néha igényelnénk a mobilnál nagyobb kijelzőt. Anno nekem volt Lenovo Yoga laptopom, imádtam a tapis kijelzőjét, Asszony is, a mostani laptop nem ilyen, alig is van elővéve.
A billentyűzet arra kellene, ha teszem azt nyaraláskor akarnánk valamit csinálni, mégiscsak kényelmesebb mint a kijelzőt tapogatni. A toll ugyanaz, szórakozás szinten érdekel.
Plusz egy kábellel ki tudom tenni a képét tv-re bárhol, amin van HDMI (és engedik), stb.
Akár vevő lennék egy m2-es Pro modellre is, de nekem előny lenne a 3 év gari, és egy használt termékkel azt nem kapom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest