Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsebacsi

nagyúr

válasz ittakary #50412 üzenetére

Most is alig használom a saját lapost, kb elő se veszem, mert nyűg a windows, ha x hónapig nincs bekapcsolva. Van PC, az egy gombnyomás és napi szinten be is van kapcsolva. DE! Nem a nappaliban van, és nem tudom magammal vinni a repülőre sem, vagy nyaraláskor. A lapost igen, de továbbra sincs meg vele a bekapcsolom és megy "fluid" érzés. A tabot a nappaliban is használnánk, a jelenlegi Alldocube iplay 70 mini pro aranyos, de azért az iphone sebességét nem éri el, a kijelző is khmm, toll nincs, kukáznám. Próbaképp vettem, és látszik, hogy jó, néha igényelnénk a mobilnál nagyobb kijelzőt. Anno nekem volt Lenovo Yoga laptopom, imádtam a tapis kijelzőjét, Asszony is, a mostani laptop nem ilyen, alig is van elővéve.
    A billentyűzet arra kellene, ha teszem azt nyaraláskor akarnánk valamit csinálni, mégiscsak kényelmesebb mint a kijelzőt tapogatni. A toll ugyanaz, szórakozás szinten érdekel.
    Plusz egy kábellel ki tudom tenni a képét tv-re bárhol, amin van HDMI (és engedik), stb.
    Akár vevő lennék egy m2-es Pro modellre is, de nekem előny lenne a 3 év gari, és egy használt termékkel azt nem kapom meg.

Új hozzászólás Aktív témák