Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- A Honor profi iPhone másolásban
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Ha nincs játék és ilyesmi, akkor mennyire overkill egy M2 Air a base ipad ellenében? Az igénytelenek nyugalmával indulok, 2021-es base ipad van jelenleg és teljesen megfelel. Sima tartalomfogyasztás, rengeteg facetime és ha megkaparintom akkor kis képregény olvasás a menü.
Négy éves már a meglévő, akksi 87% környékén jár. Cserélni még nem akartam, de apple-től tudtam refurb Air-t rendelni ~150k-ért "tartalékba". Van két hetem visszaküldeni ha meggondolnám magam. Pro nem játszik, teljesen felesleges nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest