- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok,
Családilag megajándékoztuk édesanyám egy új iPad Airrel az Air 2 je helyett, kiszolgált már 8 évet, megérett a cserére.
A költöztetés kapcsán nyomogattam az újat, régit is és kicsit rákaptam, hogy megint jó volna egy iPad.
Nagyrészt vélhetőleg még ez a régi is jó volna itthoni pötyögésre, de ugy ez már nem támogatott.
Azt nem tudom azonban, hogy mennyire gyengébb a 2021-es sima iPad nem laminált kijelzője mondjuk ehhez képest?
Az Air 5-öst vélhetőleg kihagynám, talán jobb az ár-érték aránya egy használt Pro 11-nek.
Vonzó még a mini is a kompakt mérete miatt, de lehet zavarna a recés scrollozás fektetett nézetben, meg cikkeket olvasni, lehet kényelmesebb a 10\11-es képernyőn.
Mi véleményetek melyik lehet jó választás? -
dni
őstag
Sziasztok,
van aki használ M1 procis iPad-et külső monitorral? Van egy Satechi slim usb-c hubom amin keresztül rákötöttem az iPad Air 5-öst egy 2K felbontású Dell monitor HDMI bemenetére és csatlakoztattam egy vezetékes bill-t, egeret. Azonban a kijelző két oldalán van egy-egy fekete üres sáv és csak az iPad tükrözött képe jelenik meg.
A YT-on fellelhető videókon pedig az látható, hogy nem tükrözött hanem kiterjesztett módban jelenik meg a kép a külső kijelzőkön. Stage manager (Porond mester
) bekapcsolása sem hozt meg az eredményt.
Mi lehet a gond? Kicsi a monitor 2560x1440-es felbontása? Vagy a HDMI 1.4-es csatlakozó, hub a probléma? Vagy ez csak majd iPadOS 16.2-ben lesz benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) bekapcsolása sem hozt meg az eredményt.