Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dermesztő
aktív tag
Szia ! Nem rossz , de nem éri meg azt a + 100 dodó különbözetet a thl,azért a + 1000 mah-ért.

Mostanin 2500 mah akku van, ha nem rakoncátlankodna a készülék , akkor nem cserélném.
Erös használattal is 2 nap.
Egyelöre még olvasgatok, aztán meglátom
Sima postán mostanában hány nap amíg megjön?
Kinek hogy jött ? Leszámítva a dhl-t. -
RVR400
veterán
Én pont ma csináltam egyet. Nem egyszerű, mivel a hangerőszabályzók szalagkábelét át kell forrasztani, ahhoz meg nem árt egy weller meg némi remegésmentes kéz, meg az anyagköltség sem éppen olcsó. Azt mondom, hogy kb 20-ból ki lehet hozni.
(#6449) PGaben: Ezt próbáltad már?
-
raulicio
senior tag
Elvileg GG2. Gyakorlatilag bár nagyon bíztam benne és egyébként jópár hétig bírta is, mostanra már van rajta két szép kis karc, szóval lehet, hogy érdemes fóliával használni.
Mondjuk én ki nem állhatom a fóliákat és ezért veszek GG-s telefonokat. Ez a V3-nál ugyan nem jött be, de korábban nem volt ilyen gondom. Amúgy semmi extra nem történt vele csak nem használok tokot meg fóliát. -
-
eJeti
csendes tag
Esetleg valaki próbálta már innen a szilikon tokot?
http://www.concorde.hu/index.php?fk=mobiltel&csz=01-02-71936
..mintha ez a típus...
Akár passzolhat is, -
vapega
tag
Itt a Prohardveren hirdet valaki egyet 45k-ért éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PLC programozás
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Konteó topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest