Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Én még használom mellette a Clean Master 3.8.6-ot (abban még nem találtam különösebb sallangokat) - memória gyors kipucolására.
Az sdmaid-et gondolom az unlockerjével együtt raktad fel.
Ne olyan bonyolult, csak oda kell figyelni, és szól hogy mi fog történni.Amit én szoktam csinálni:
1. menü gomb hosszan nyomva, előjönnek a háttérben aktuálisan futó alkalmazások (innen tanultam
) kilökök mindent oldalra
2. CM-et megbököm, hogy pucoljon a memón még amit tud (de lehet ez felesleges, csak még ezután fogok rájönni).3. És időszakosan át lehet nézetni az sd maiddel, és kitakarítani a vackokat (hetente).
4. Vírusírtónak meg fennt van az AVL pro, de ezt csak ha eszembe jutna alapon, nem fut vagy keres állandóan.
Na amit kérdezel, az SD Maid:
- Programkezelés
Itt tudod az autostartokat is mókolni:
A googleplay szolgáltatásokat én pl sikeresen gyalultam az imént, úgyhogy itt kell nagyon vigyázni, hogy mire "bököl".
Egyel visszább a menüben ezek vannak még:
- Hibakereső
- Rendszertisztító
- Programtisztító
- Adatbázisok
stb..
Ezeket lehet még bátran használni elsősorban, ezekkel annyira nem kell vigyázni, rájuk bízhatod magad.
Na valami ilyesmi, de még én is most tanulgatom, szóljatok bele ha valami hülyeséget mondtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) kilökök mindent oldalra