- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
woteska
üzenetére
Bővebb beszámolóra sajnos most nincs időm, de két nap után határozottan állítom: jobb az akkuidő!
Tegnap este 75 százalékon volt, a szokásos mérsékelt napi használat után (3-4 telefon, kb. annyi sms, e-mailek olvasása és kevés netezés, Bluetooth végig bekapcsolva). Rom csere előtt ugyanennyi használattal estére 30-40 százalékon állt.
Azt meg már korábban írtam, hogy megszűntek a random képernyő feléledések.
Szóval eddig tök jó!
-
junkpod
nagyúr
válasz
woteska
üzenetére
Ne flashelés előtt hanem utána kell a wipe, azért, hogy a userdata és a cache alapállapotba kerüljön, így a rom első indulása feltölti afatokkal ezeket és más romokból eredő beállítások nem okoznak gondot.
900-asra eddig csak az 1,0,1 volt tuti jó. Bár írták, hogy az 1.1.1 system teljesen megegyezik a 8-as sytemmel, csak a kerner más. Érdekes lenne az 1.1.1-be felflashelni az 1.0.1 system imaget, hátha ez ehy jo hibrid lenne és menne a telenor is.
Gps 111: akinek nem jó most, kipróbálhatná, hogy csak epoval, ygpsben full inditás után működik-e?
Előtte minden mást ki: agps ki, mobile hely ki. Várom a tapasztalatokat, nekem így jó a gps.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest