- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
válasz
noresz01 #7319 üzenetére
Szia,
Ma kicsit ráértem és felraktam az update 1.1-et, valamint vodás lévén a baseband patch-t gond nélkül felment mindkettő egymás után is a twrp-ből.
Az update 1-el mit, hol kellene tapasztalnom?
A baseband megváltozott, azt leellenőriztem, de MUT nem azt mutatja amit látnom kellene...
Az akku - idő xposed nélküli bővítésére a DS Battery Savert ajánlom, nálam most ez vált be és kellemes csalódás volt.
( #zopo update 1.1 / #900 Mhz patch / #battery )
-
nandozo
tag
válasz
noresz01 #7294 üzenetére
Sziasztok,
"zopo 1000s rom"
Első benyomások:
- előre rootolt, szépen gördülékenyen osztja a jogokat és a frissítés is szépen lefut!
(utolsó marsapa - kingo root párossal meggyűlt a bajom valamiért...)
- gördülékeny megy ART/Dalvik váltás (persze xposed nélkül)
- NFC tagekkel tesztelve
- wifi mintha erősebb lenne (? valaki valami 5let, hogy miért)
- gps 3betűs holnap teszt, ygps ok (8 fix, 4m alatti pontosság)
- valamiért nem szinkronizálta rendesen az exchange fiókomat
(ennek okát keresem - névjegyzékem hiányzik; de lehet, hogy a "listázott" nevek csak a SIM-ről vannak alapértelmezésben???)
- szubjektív, de nem tetszenek az ikonok, bootlogo/bootanim stb ezeket cserére javasolom -
laci laci
addikt
válasz
noresz01 #7221 üzenetére
1.1-et szerettem volna...
Ma akadt a kezembe egy telo,semmit nem csinált még a pc sem pittyegett,semmi semmi.Szétszedtem a telot és egy eljárással rövidre zártam a panelen kettő érintkezőt mikor a flashtoolt elindítottam,és látta a gép....egyből jó lett.
Vagyis a rossz nvram-ot is kitudom kerülni....
-
noresz01
csendes tag
válasz
noresz01 #7183 üzenetére
Lassan úgy fest a végére érek a Gps probléma megoldásának, vagy nem, de ez legyen a jövő titka.
Nem voltam 100%-ig elégedett a korábban írt megoldással, bár az is működőképesnek tűnt, ezért a gps.conf fájlt kicseréltem az alábbira, ezzel mintha acélosabb lenne a dolog:
https://drive.google.com/file/d/0B2H_J4kbO1C_SkgybjZuQ1ppQ2s/view?usp=sharingA csere folyamata egyszerű
- gps.conf fájlt kell bemásolni a system->etc mappába, és azt itt lévőt felülírni (az eredetiről érdemes mentést készíteni, hátha!)Norbi
-
Secretknight
aktív tag
válasz
noresz01 #4102 üzenetére
Feltettem a német 1.0.8-at ,ez úgy néz ki most jó.
Az 1.0.1-el az volt a bajom,hogy egy hónap után ,minden töltés előtt ki kellett vennem az akksit a rendes töltés miatt.Ha nem vettem ki ,30 perc alatt feltöltötte és 6 óra alatt le is merült
Semmi humorom két naponta lefeszegetni a hátlapot.Semmi más bajom nem volt az új 1.0.1-el.De ez éppen elég. -
karikusz
tag
válasz
noresz01 #4046 üzenetére
Végre egy értelmes ember...
...nem fikáz, hanem segít másoknak...
Lehet, hogy egy full formatálás a flash tool-lal, megkímélt volna a vissza küldéstől...bár ki tudja. Én úgy tapasztaltam, hogy hardverileg nincs baj a v3-mal, csak nincs egy értelmes rom rá.Ahogy te is írtad a 8-as használható én is csak azt ajánlanám. Ott nincs sok bug, megy offline a GPS...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest