Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Már azt hittem baja lett a telódnak,pedig ez nem hiba hanem tulajdonság. Sajnos a kínaiak szeretik ezt a ragasztást,de a minőség nem nagyon akar nekik jóra sikerülni. Szokták javasolni,hogy vegyél 2-3mm széles 2 oldalas 3M ragasztószalagot és azzal ragaszd meg. Persze ehhez kell egy kis műszaki érzék,mert igazán jól csak akkor lehet megcsinálni,ha teljesen szétbontod letakarítod és úgy ragasztod meg. Ebayen lehet szalagot kapni. [link]
Ha a hajszárítót választod mint gyors megoldást,akkor azért nagyon óvatosan azzal a melegítéssel.Egyéb ragasztókat ne próbálj,pl. pillanatragasztó...... -
mrgymisi
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Milyen szervizre gondolsz? Esetleg a mobilshop szervize? Amúgy ez eléggé szomorú.. Észrevettem ha egy pindurkát fentebb húzom a kijelzőt, akkor látom a ragasztó szálat ahogy lóg a levegőben. Viszont ha nem én vagyok az első akkor szerintem garira megcsinálnák.. :S nem akarok tovább tétovázni mert ha a lapkábel sérül akkor heló :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- SörcsaPH!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Óra topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest