Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
válasz
junkpod
üzenetére
1. Ha egy kicsit utána olvastál volna akkor tudnád, hogy a V3-nak a GPS-e net nélkül nagyon kevés embernek működött normálisan!
Látom te leragadtál a mobilnetnél, de arra már ismételten nem jutott energiád, hogy utána nézz, hogy egyes havi előfizetéses díjcsomagosoknak és feltöltőkártyásoknak nincs mobilnetjük alapból.

Mint nekem sem. Sőt az én díjcsomagomhoz nem is lehet rendelni (pár forint a perc díjam. Valamit valamiért.) De nem is vagyok rászorulva, mert ahol járok mindenhol van wifi, (Otthon, étterem, bevásárlóközpont...stb.) kivéve a kocsiban, de ott nem netezek, mert vezetek. De szinte minden mai munkahelyen van wifi is. Pl. az autószerelőmnek sem kell mobilnet, mert a munkahelyen is van wifi meg otthon is. Szóval teljesen felesleges.Itt le is zárom a témát, mert látom egy 20-évet még el nem érő kényszeres OFF-oló, kis írócska vagy, aki baromira nem azért írogat a fórumba, hogy másnak segítsen, vagy segítséget kérjen.
ON: A fentebb említett GPS fix-es firmware-rel szépen feltöltött 100%-ra az akksi, szóval nekem eddig nincs semmi hibajelenség a telefonnál vele!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Blu-ray lejátszók
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest