Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Látom megy a buhera 1000-rel

A sima 1.0.8-nál még mindig nem jó a sima GPS.
Felraktam most ezt: [link]
(ROM v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz)Szabadban 10-15 perc után fixelt sim kártya és minden nélkül 8-ból 6 holdat, Majd GPS kikapcs bekapcs és 1mp alatt fixet talált, szóval teszi a dolgát rendesen mindenféle internet kapcsolat nélkül. Utána beraktam a simet akkor 3:29 alatt talált elsőre fix jelet.

Szóval használható a gps fix-es 1.0.8.
A home gomb működik az imei-k megmaradtak. A töltésről csak később tudok írni.
A flash-elés után nem bootolt újra valamiért a telefon, nem is tudtam bekapcsolni. Lehúztam az usb-ről majd visszadugtam ekkor elindult a töltése a telefonnak és be tudtam kapcsolni. (lehet, hogy az akksit is kivettem, mielőtt az usb-re visszadugtam de ezt nem mondom 100%-ra).
Remélem ez volt az utolsó posztom a témában és mindenkinek menni fog úgy a telefon ahogy az meg van írva!

Szerk: Azt elfelejtettem leírni, hogy iGO Primo v9.6.29.379219 -val tesztelve gyalogosan, és méterre pontosan mondta a járdán, hogy hol forduljak jobbra-balra

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Fekete & Fehér Színben, Apple AirPods 3 Bontatlan
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest