- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S_x96x_S
addikt
válasz
TunerJoe #109272 üzenetére
> Az X1 Tableten sincs.
piros pöcökegér?
ott mintha lenne - legalábbis a (3. gen) ..
Lehet, hogy az előző verziókban nem volt? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
TunerJoe #108594 üzenetére
Valahogy úgy én is. Track point preferred.
Vicze1: HP megoldása szerotem ugyan az (8460/70p/2560p/2170p), ott viszont a középső gomb hiánya triggerel. Precision M4500-nál touchpad jobb mint a trackpoint, bár féltem hgoy elkopik. Tp gombjai nehezek, és szarok Lenovo hoz képest. Görgetésnél repül, kupakja csúszik. Szvsz delle a legszarabb sztem. -
vicze
félisten
válasz
TunerJoe #107437 üzenetére
Elnézést, valamiért totál rosszul emlékeztem még megvan csak az P1/X1E pároson nincs.
Csak azért írtam amúgy, mert olvastam már itt aki emiatt sírt. Valószínűleg pont olyan kicsi egyiket vagy másikat hiányolók tábora.
Az a vicc az egészben, hogy a Thinkapden a legrosszabb a megvalósítása, Dellen volt a legjobb, HP meg csak a homorúság és a műanyag miatt kényelmetlen hosszútávon, de jobban működött.@HSM: Nem az előállítási költség a gond, hanem a megbízhatatlanság és az ebből adódó bosszúság és költségek. Ha nem használod akkor is mászni fog magától egy idő után, mert takarítani azért takarítod.
-
Tikakukac
titán
válasz
TunerJoe #107431 üzenetére
Réteg rétegének a rétege ez a csoport. A trackpoint ha Dell, ha HP ha TP, egy olyan dolog, amit eddig mindenki csak megkérdezett tőlem, hogy micsoda. Aztán bakker mennyi gép van nálunk is, egy raklappal.
Nekem tuti kell, mert kesztyűben diagnosztikás gépet nyomkodni csak ezzel tudok. Viszont az ugye egy R400 amit most upgradelek T400-raTehát erősen nem én vagyok a vásárlóközönség.
-
ablack
senior tag
válasz
TunerJoe #107286 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy ez céges gép.
Viszont a rendszergazda olyan, hogy nem vagyok benne biztos, hogy magától ezt ki tudja/akarja találni mi a gond. (Már volt odaadva neki a gép emiatt, akksit is cserélt benne, de nem lett megoldva. Pedig néhány perc alatt elő lehet hozni minden esetben a hibát.)Nincs is ilyen opció az akku-ra kattintva. (Tudom hol kellene lenni, a saját Lenovo laptopomon ott van az akku ikonra kattintva.)
Lehet valami driver nincs felrakva?
Vezérlőpultban is csak Balanced energy plan van. -
vicze
félisten
válasz
TunerJoe #106480 üzenetére
Tavaly Ubuntuval próbálkoztak, nem volt hosszúéletű. Talán egy Workstation OS-re lesz kereslet.
-
azbest
félisten
válasz
TunerJoe #102973 üzenetére
a 20as és 30as generáció között a legnagyobb különbség a billentyűzet és a win 10 támogatás. A 30ashoz még hivatalos a támogatás, a 20ashoz pedig magadnak kell összevadászni a megfelelő szoftveres kiegészítőket, ha ki akarod használni azokat. Alapszinű működés gondolom 20ason is van, de töltési paraméterekhez, hotkeyekhez és gondolom máshoz is, már varázsolnibkell a win8as szoftverek és driverek segítségével.
-
Tim82
félisten
válasz
TunerJoe #102817 üzenetére
És nagyon zavar téged az, hogy említettem még egy alternatívát?
A linkedet meg gondolom, kötelező Lenovo-fiók regisztrációval (vagy alul alternatívákkal, mint MS fiók stb., ami elég egyértelműen adatgyűjtésről szól a Lenovo részéről) bejelentkezve lehet használni, mert nekem annyit dob fel, hogy legyek szíves ezt megtenni.
A másik meg az, hogy már nem supportált gépekkel ugyanúgy nem működik, mint a fentebbi opciók, kipróbáltam most egy T61 sorozatszámmal.
-
-
fungi
aktív tag
válasz
TunerJoe #102101 üzenetére
Megnéztem miket olvastam akkor, nem emlékeztem, de arról írnak hogy a sleepből visszajövéskor volt kékhalál a T430-akon. /Intel 520-al/ Erre pontosan nem emlékszem, de tényleg lehet hogy sleepbe lement, és visszajövéskor fagyott-amikor bajlódtam az ismerős gépével. Nem tudom ez mennyire vág össze a Tieddel, mert ha pld. Win10 van fent, akár egy frissítés is okozhat ilyet, /Win10 híres ezekről, talán a 7-es kevésbé/ Másik hogy nálam kezdetektől csinálta és minden alkalommal, nem fokozatosan lett rosszabb. Csak azért írom, mert mi van ha a merevlemez csere mégse segít ezen? /De ha most éppen hibátlan, akkor csak nem alaplap.../
-
fungi
aktív tag
válasz
TunerJoe #102099 üzenetére
Volt egy ilyen esetem, /ismerősnek használtan vett pont T430/ hogy megvétel után friss Windows került rá, és sleepnél állandóan fagyott. Végül kiderült hogy a géppel egyszerre vásárolt, használt Intel 520 Ssd okozta ezt, miután semmi más hiba nem merült fel, Macriummal átportolva ugyanazt a rendszert egy másik Ssd-re, hibátlan lett a sleep. /külföldi fórumokon írtak ilyen összeférhetetlenségről, pont az 520-as Ssd-vel/, Ez a jelenség állítólag nem az Ssd vagy a laptop hibája, hogy mitől van, fene tudja. Végül az eladó kicserélte az 520-as Ssd-t másfajta Intelre, azóta minden tökéletes. Nem tudom milyen Hdd vagy Ssd-van a gépben, de akármilyen, ebből kiindulva érdemes kipróbálni egy másikat...Vagy először Vindows újratelepítés, hátha segít?-nálam nem ért semmit, de ha régi a rendszer, meg lehet próbálni...
-
-
-
azbest
félisten
válasz
TunerJoe #101302 üzenetére
Nekem más tippem is van. A 30 napos alvás néven futó funkció lehet az. Ha altatásban van a gép, akkor eg idő után egy pillanatra felébreszti, hogy utána hibernálásba tegye. Annó elég gyorasan kikapcsoltam ezt, mert nem örültem volna, hogy táskában bekapcsoljon és esetleg sikertelen hibernálás után megfőjön.
De persze lehet akár elmászó pointer is, vagy más bevizeli eszköz, ami magától is mozog néha
-
donjohnson
addikt
válasz
TunerJoe #101302 üzenetére
win10? neked is azt tudom javasolni, hogy kapcsold ki a gyors indítást win10-ben (vezérlőpult) és akkor áramtalanítani fogja magát a gép teljesen kikapcsoláskor.
hátha úgy nem ébred fel magától.Vezérlőpult \ Hardver és hang \ Energiagazdálkodási lehetőségek \ Rendszerbeállítások \ Gyors rendszerindítás
-
-
válasz
TunerJoe #99797 üzenetére
azokat nem is nézem, én a pöcökegeret és a hozzá tartozó 3 fizikai gombot használom a touch pad tetején. nem tudom, hogy mit szívott a kiscsóka, amikor a marketingértekezleten bedobta (sőt, le is nyomta a cég torkán), hogy azokat kukázzák ki és jó lesz a táccs.
az utána következő generációt nézegetem, de most épp nincs übergép a hardveraprón (wqhd touch, i7, sok ram, sok ssd, nem drága stb.), de majd holnap, friss fejjel!
tényleg, az usa-import nevű nikktől vett már bárki bármit? vagy felejtős?
-
-
-
Nirvanus
aktív tag
válasz
TunerJoe #99750 üzenetére
Na jó, nem bírtam magammal és 4 to 6 és mSata bővítés már 2018-ban készen volt.
Viszont azt nem tudtam, hogy az utóbbi csak Sata-II sebességre képes, így majd kell egy A400 vagy IRDM SSD. Ha kikerül a WD Black és az optika, picit ki lesz tolva az akkuidő is. Mindenesetre így sem rossz. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged