- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Bibby #107019 üzenetére
Elmentettem könyvjelzőnek, vannak benne hasznos dolgok
Nekem egyelőre a Vantage tökéletesen működik.
(#107018) fungi: lehet, hogy régebbi kiadással megy, az az igazság, hogy nagyon sokáig nem használtam ezen a gépen Win10-et, mert jó volt a Win7 is. De mióta nincs support rá, áttértem a 10-re, igazából minden működik rajta.
-
válasz
Bibby #107013 üzenetére
Igaz, van Win10-re is Power Manager, x30-as szériától felfelé.
Ezt nem próbáltam, mivel nekem T420 van.A régebbi gépekhez való Win7-es Power Manager nekem már nem működött Win10 alatt, egyáltalán nem lehetett a küszöbértéket állítani.
-
vicze
félisten
válasz
Bibby #106823 üzenetére
Leginkább azért mert laptopon még rosszabb a hatásfoka mint telefonon.
A leggyakoribb kérdés ezekkel kapcsolatban, hogy hogyan lehet kikapcsolni. Ennyire gyakori. "This feature can be more annoying than helpful, either leaving your screen too dark or frequently adjusting the brightness levels."
Gyakorlatilag egy random generátort kapsz fényerő állításra, ami az esetek túlnyomó többségében rosszul állítja be. Így inkább kikerül, minthogy belekerülne a készülékekbe.
Speciel telefonon is az első dolog amit kikapcsolok, mert mert hülyék kapok tőle. Nyilván egyéni szoc probléma... -
Tim82
félisten
válasz
Bibby #106651 üzenetére
Ha jól emlékszem, T520-on nekem sem igazán akar működni a RoboGuru-féle megoldás, én is átálltam a Vantage-ra. (Azért írom emlékezetből, mert legalább 1-2 hét eltelt azóta, hogy utoljára használatban volt a gép, Ubuntus X230i elé ülök le, mint mindennapi használatban lévő gép.)
-
Bibby
addikt
válasz
Bibby #106635 üzenetére
Feltettem a vantage-ot, most ezt a hülyeséget írja ki:
"A telepített akkumulátort a rendszer nem támogatja és nem tölti fel. Cserélje ki az akkumulátort egy a rendszerhez megfelelő Lenovo akkumulátorra."
Pedig gyári egyébként az akksi.
Megy vissza a win7-es power manager.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest