- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
donjohnson fórumos kollega tegnap este ajánlotta az Aloha Informatika Kft.-t.
Hát most hívtak vissza és nem akarom nagyon ezt felturbózni, de óriási tisztelet nekik mert amennyiben S/N szám alapján a neten igazoltan mutatja egy gép garanciális meglétét akkor azonnal javítják mindennemű papírok nélkül. Magyarul nem szharakodnak... Meséltem nekik, hogy azóta jó a gépem, de ha történetesen bármi felmerül, akkor október 13-ig bármikor fordulhatok hozzájuk garanciális javítással kapcsolatosan...
Nagy plusz ebben az elkorcsult világban. -
WaterWave
veterán
Most pár hete raktam fel a windows 11-et mert ez olyan konstrukció, ami felajánlotta, hogy minden kitételnek megfelel, szóval imádom ezt a gépet, de most tényleg kihordtam miatta minimium egy stroke-ot, kurva dühítő tud lenni, ha lerohad valami és nem tudja az ember hogy miért és mitől.. Büdös életbe nem jöttem volna rá, hogy ez a baja, ha meg szervizeltetem, azok meg röhögtek volna hogy a baleknak megcsináltuk 1 perc alatt, és nem volt semmi baja...
Köszönöm még egyszer a segítséget mindenkinek!
-
WaterWave
veterán
Úristen, vendégeim vagytok egy sörre... reset hole segített...
Óriási köszönet... MI a f***mtól indult el csak így? Mi okozta? -
WaterWave
veterán
válasz
Tikakukac #114930 üzenetére
Hát nem tudom, azért remélem elfogadják a serialhoz tartalmazó garancia időtartamot... Vagy ha ők nem legalább az Aloha rugalmas ezügyben.
Amugy az a döbbenet, hogy kikapcsolt állapotban az usb-n való töltés megy... Tehát feszülséget leadja a gép így tudom tölteni vele a telefonomat, csak önmagát nem rakja bekapcsolt állapotba.. Ha szerencsém van csak a bekapcsológomb körüli rész ment el, ha nincs, akkor alaplap.
-
WaterWave
veterán
válasz
Tikakukac #114927 üzenetére
angliai vásárlás, de ez lenne a lényege, hogy a világon bárhol javítható a garanciális időn belül.. mert akkor értelmetlennek látom a 3 év garanciát.
"Erre a termékre három év korlátozott garancia vonatkozik, és jogosult alkatrészekre, munkaerőre és helyszíni javítási szolgáltatásra. A szolgáltatás munkaszüneti napok kivételével hétfőtől péntekig vehető igénybe."
-
WaterWave
veterán
válasz
donjohnson #114924 üzenetére
Ide beviszem, elmondom mi a probléma és garanciába intézik vagy mi a menete?
Amugy így első körben mire számítsak? Alaplap? -
WaterWave
veterán
válasz
Tikakukac #114923 üzenetére
Próbáltam az általad linket, már írtam nekik e-mailt...
Két problémám van... NIncs meg a gépem garanciája és jótállási jegye, mondván a lenovo vintage oldalon valamint a pcsupport lenovo oldalon minden adat fent van róla imei szám alapján... vásárlási idő, garancia lejárta stb.
Tehát ha ott minden van akkor minek csatoljam.Másik problémám az, hogy a thinkpad yoga x1- gépet nem tudom a készülék típusánál kiválasztani, mert lehet én vagyok vak, de nincs ilyen...
Bosszantó, mert azért ez nem egy alap kategóriás gép, súlyos százezrekről beszélünk. -
WaterWave
veterán
válasz
donjohnson #114921 üzenetére
Nem, se kép se hang.. Semmi
-
WaterWave
veterán
Sziasztok, egy kérdésem lenne...
Megdöbbentő, de egyszerűen nem kapcsol be a thinkpad x1 yogám... Szombaton még jó volt, használtam munkára, elraktam a táskába, most előveszem, de egyszerűen nem kapcsol be a power gombra... Ha ráteszem a töltőre, akkor a töltőnél lévő porton a led fehér színnel világít, tehát aksija feltöltve, érzékeli, de nem indul el a gép... Még 10 hó jótállás van rá, ahogy láttam... Alaplapom lehalt vagy mit kéne tennem ilyenkor? Hol szervízelik? Mik a tapasztalatok?
Köszi előre a válaszokat. -
WaterWave
veterán
válasz
FoxiestFox #106851 üzenetére
elpusztíthatatlan
-
WaterWave
veterán
mobilneten megtalálja a poziciomat, és windows maps programmal megy a navigáció, elvileg mukodik.
-
WaterWave
veterán
gps-t valahogy meg lehet oldani fibocom 850 lte modemmel? Vagy felejtős?
-
WaterWave
veterán
És a dollár árfolyam se kedvező mostanság... 320-330 között ingázik naponta
-
WaterWave
veterán
válasz
FoxiestFox #106548 üzenetére
Igen, de nekem olyan kellene ami egyszerű mint egy faék... taskbarban kiírja a hőmérsékletet és jónapot.
-
WaterWave
veterán
Egy kérdés.. Mostani új thinkpadokba windows 10 alatt van olyan program ami a taskbarban kijelzi nekem a cpu hőmérsékletet?
-
WaterWave
veterán
Jelentem belerakták az x1 yoga gépbe a 4g modemet, kiválóan mukodik.
-
WaterWave
veterán
Nincs valakinek elfekvőben egy ilyen: 4X90E51405 ??
Keszleten sehol sincs, ahol van ott sincs.
-
WaterWave
veterán
válasz
donjohnson #106196 üzenetére
Ha leírnád hol van eldugva akkor én is tudni fogom, és sokan mások is akik ezt keresik. Köszi
-
WaterWave
veterán
válasz
donjohnson #106180 üzenetére
ha van pin kód, akkor azt nem kéri? Vagy pin kódos simet sohasem fog elfogadni?
-
WaterWave
veterán
válasz
hszilard666 #106042 üzenetére
Én is így vagyok vele, t500-al kezdtem aztán volt minden, most egy x1 yoga van, de ha windowsra kényszerülök csak thinkpad.
-
WaterWave
veterán
válasz
FoxiestFox #106016 üzenetére
Az le van szedve sztem, de hol állítod be pontosan le tudod írni?
-
WaterWave
veterán
Tulajdonosa lettem egy Thinkpad yoga X1 típusu laptopnak.. Nagyon szuper, viszont észrevettem, hogy a battery sáv az alsó sorban nincs (zöld ikonszeru).. Lehet windows 10 kompatibilitási probléma... Mivel lehet ezt orvosolni? Vagy külön programot kell hozzá leszedni?
-
WaterWave
veterán
Sziasztok...
Kis help kéne... T431s thinkpadom van, és szeretném beállítani, hogy kétujjas görgetésnél ha lefelé huzom a touchpadon akkor ne felfelé görgessen a lapon, hanem ugyancsak lefelé... tehát ennek a beállítási elérhetőségét meg tudja valaki mondani, hogy hol találom?
-
WaterWave
veterán
Sziasztok
Tudtok mondani olyan alkalmazást thinkpadra, ami méri nekem a cpu hőmérsékletet ugy hogy nem kell folyton ráklikkelnem a programra, hogy mutassa? Taskbarba valami ikonra gondoltam ami széámmal mindig mutatja az aktuális hőmérsékletet... cpu hőmérséklet..
Köszönöm előre is a választ
-
WaterWave
veterán
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, egyelőre magaslabda a dolog... Kaptam egy T431s thinkpadot, és azt írja a rendszernél, hogy "2 érintési pontos érintéses bevitel támogatása".
Most ezt hogy kell érteni? Windows 10 pro van rajta, aktiválva van és minden driver a helyén.Köszi előre a választ
-
WaterWave
veterán
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, remélem tudjátok rá a választ
Van egy T440 gépem windows 10 rendszerrel, felraktam rá a Lenovo Companiont és Lenovo Settingst... Eszköztárnál a gyorsoptimalizáció megjelent, viszont szeretném megjeleníteni a "híres" töltöttségjelző zöld téglalap ikont. Ezt hogy lehet megjelenítésre tenni? Vagy windows 10 alatt ez nem megoldott?Köszönöm előre a választ.
-
WaterWave
veterán
Sziasztok.. T440 gépbe keresek 3g-s karit.. Ahogy láttam az ericsson 5321es kártya jó hozzá de ebből is van "g' és" gw" változat.. Tudja valaki melyik jó bele vagy biztos ami biztos alapon vigyem a gépet, hogy felismeri-e vagy sem? Köszönöm előre válaszotokat.
-
WaterWave
veterán
Sziasztok
Remélem jó helyen kérdezem
Thinkpad T szériához keresek notebook táskát 14"-os méretben... Google a barátom, de thinkpad táskákból nem nagyon van ilyen méretben... Tudna valaki segíteni hogy hol tudnék vásárolni 14" méretben táskát? Köszönöm előre a választ (Csak thinkpados táska érdekelne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest