- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Frawly #101734 üzenetére
Nem teljesen értem ezt a macbook utánzatozást.
A T440-nél értem, ott volt egy komolyabb váltás, és nem sikerült valami jól. Ugyanakkor továbbfejlesztették, és már egészen kiforrott lett. Nem egészen értem, miért baj, hogy egy gép nem csak masszív és jól használható, de vékony is.Nálunk itthon van T460 és T460s is, kollégáknál volt lehetőségem T480-ast is megvizsgálni közelebbről, és teljesen rendben vannak. Nyilván picit más célközönségnek készültek, a sima modell inkább ellenálló, vízelvezetős billentyűzetes, kívülről műanyag, míg a vékony modell abszolút a súlyra és minimális méretre megy, de azt kell mondjam, meglehetősen masszív annak ellenére milyen vékony. Korrektek a hűtéseik, az elrendezésbeli hiányosságokat leszámítva szuper a billentyűzet, jó a trackpoint (bár az s-ben kicsit gyengébb és más kupakos, sajnos), a tapipad mérete pedig nem zavaró, ha kikapcsolod, és minek bekapcsolni egy jó trackpoint mellé.
Én elég "kemény vonalas" klasszikus Thinkpad rajongónak gondolom magam, ugyanakkor látom a modern gépek előnyeit is, a 480-as szériáig biztosan. Évekig egy közel full kiépítésű T420-ast használtam, van itthon T430 is, de ezek után is abszolút elégedett vagyok a T460s-el. Igaz, sokkal jobban kell rá vigyázni, mint a régiekre, de ezért bőségesen kárpótol az egy kilóval kevesebb súly, amit hurcolni kell. A T460-ast meg már babusgatni sem kellene, mert az kívülről már fém helyett masszív műanyag, mint a régiek. Szerintem nem rossz gépek ezek sem.
A 490-es nekem elsőre már furább irány. Lehagyott SD olvasó, ethernet port és full forrasztott ramok az S gépen, lehagyott kivehető akku a normálon. Ezek elsőre nem annyira szimpatikus változások, ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest