- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
HellGreg #113924 üzenetére
Abból amit írtál, szerintem csak mikrofonnak ismeri fel a headseted.
Azt hiszem mostanában kétféle 4 szakaszos jack van forgalomban, egyik a droidos telókkal, másik a régebbi még jackes iphone-okkal működik.
A kettő nem szereti egymást. Bizonyos headsetek pl kapcsolhatóak is a két mód között.
Persze az is lehet hogy tök más a probléma, de az én tippem ez.Kéne nézned egy T14 jack pinoutot és a headseted pinoutját is.
-
-
donjohnson
addikt
válasz
HellGreg #107419 üzenetére
ez a hiba, hogy nem lehet bekapcsolni, ez nem tipikusan thinkpad-eredetű, hanem windows 10 eredetű. hp 820 g3, hp 840 g5, g6-oknál is előfordult (power gomb hosszan nyomva se segített). az újabb gépeknél, igen, nem tudod kivenni az akksit egy pattintással, hanem sajnos szét kell csavarozni az egész gépet, lehúzni az akkut, visszadugni, visszacsavarozni, és utána lehet bekapcsolni. ez sajnos ilyen. rosszul írják meg a drivereket a gyártók vagy a windows 10 alapból hibás, mivel több márkát érint.
-
vicze
félisten
válasz
HellGreg #107419 üzenetére
Nem frissíted a BIOS-t, ezek a hibák mind javítva lettek.
T490 a 1.52-ig nem használható.Nem igazán értem az aksi kivétel mit számít. Lehet venni alsóbb kategóriát ott megtalálsz mindent. Ha ránézel esetleg Dell vagy HP ott sincs más, sőt a Lenovo többször le is marad ilyenekben. Lenovo az utolsó gyártó aki trackpointot tart pl.
-
válasz
HellGreg #107421 üzenetére
Hát ja, ott már van baj, mikor egy business noti magáncélra is vérhányás.
És a tweakelhetőséget is megölték, tehát roncsvadászni sem lesz mit, ha az utolsó, hellyel-közzel használhatóra moddolható 40-es, 50-es széria is túl öreg lesz.
De ha lenne is, a szart foltozgatná az ember. Ahhoz meg drága. -
btudos
nagyúr
válasz
HellGreg #101003 üzenetére
Alaplapcserével minden megoldható, kérdés, hogy szükséged van-e az NVS-re, vagy csak azért kell, hogy legyen benne.
Mivel a digitális kimenetek (akár a notebook saját kimenetéről, akár dokkról beszélünk) mindenképp a dedikált grafikát használják, ha nincs rá szükséged, én nem ajánlom, mert akkor is fűt és ezáltal növeli a hűtés hangerejét, amikor semmi szükség nem lenne rá.
-
Tim82
félisten
válasz
HellGreg #95469 üzenetére
Gazdasági szempontból a második lesz az, amelyik kíméletesebb a pénztárcádnak.
Alaplapot tudsz áttenni, a hozzá való hűtéssel együtt tedd.
(Személy szerint én amúgy az első lehetőséget választanám, ha a helyedben lennék, de az én vagyok.
)
Bármelyik opció mellett döntesz, a T430/T430i Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra megnyílik/letöltődik) tanulmányozása erősen ajánlott.
-
brekiisti
tag
válasz
HellGreg #45233 üzenetére
Most nincs a fejemben a BIOS meg gép sincs előttem amibe meg tudom nézni neked.
Minden BIOS ban van security boot vagy hasonlót keres mondom ha rámész a leírásban benne lesz
És aztán load default os asszem kb 3x láttam ilyen BIOS t még nem vágom kívülrőlde ha kicsit olvasol meglesz az írásom alapján a megfejtés.
-
brekiisti
tag
válasz
HellGreg #45228 üzenetére
BIOS ban le van védve disabeldbe kell tenni ezt a funkciót fejből nem tudom mi a neve de leírásban benne van hogy védi a 8 at és addig nem enged mást bootolni. Majd miután ezt megtetted load setup default os es menü reset után meg mintha bármi másra akarnád rakni particionálsz stb
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest